سلام دوستان
سلام
من یه مشکلی دارم
اینترنتم و از صبا نت گرفتم
رفتم یه مودم وایرلس لینکسیس 54G2(به جای مودم قبلیم d link dsl 200 ) گرفتم
آیا این امکانش هست که برای مودم 2 تا یوزر نیم و پسورد معرفی کنم که در ساعتهای معین از یکیشون استفاده کنه( برا دانلود رایگان میخوام مسئله حیاتیه )
خلاصه اگه راهی پیدا نشه خیلی حالم گرفته میشه
من که تو راهنماش چیزی ندیدم. بعضی مودم ها این قابلیت رو دارن که تنظیماتشون رو میشه بصورت فایل ذخیره کرد. البته برای لود کردن اونها و سوئیچ بین اونها ، مودم باید reboot شه.
فردا یه زینگ بزن از خود ISP بپرس.
----------------------------------------
ممنون a6l3iجان
اما لینکش کجا رفت؟
.gif)
سوتی رو حال کردی
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------------------
سلام
لطفا پيكربندي(CONFIG)مودم DLINK 2520U توضيح دهيد.
من مودم 2500-u دارم لطفا طريق نصبش را توضيح دهيد
دوستانD-Link تو سایتش نحوه تنظیم مودم هاش رو با تنظیمات مخصوص ISP های ایرانی ، داده:
1- سایت dlink رو باز کنید. (قسمت Middle-East ) لینک زیر:
کد:
2- قسمت بالا سمت راست دو تا منوی کرکره ای واسه Product Quick Search هست. تو سمت چپی DSL رو انتخاب کنیدو بعد از سمت راستی مدل مودمتون رو . بعد دکمه Go رو بزنین.
3- تو صفحه جدید سمت راست یه منوی کرکره ای دیگه برای Select a Country هست . IRAN رو انتخاب کنید.
4- در زیر منو روی عبارت ظاهر شده ( DSL-......Iran ADSL Setup Guide) رو انتخاب کنید.
-----------------------------------------------------
آنتن دهی همه شون خوبه، ولی سری g در همه شرایط شاید 7 طبقه آنتن نده! شما با مانع دیوارهای متعدد و تیرآهن روی 15 تا 20 متر فاصله خط مستقیم حساب کن. سری n بردش بیشتره (شما فرض کن 2 برابر یا بیشتر) . دستگاه یا گوشی شما سیستمش هر چی باشه با مدلهای سری n هم کار می کنه ولی اگه دستگاهتون g باشه فقط به اندازه برد g جواب می ده و برای استاندارد های دیگه هم به همین شکل.
اگه اطلاعات کاملی از بردهای محصولات asus می خواید ، بخش مقایسه سایت خودش خیلی خوبه:
برد مودم ها بر حسب متر در فضای باز - منبع صفحه مقایسه سایت asus
G31: 100m
N11: 250m
N13: 600m
600g: 600m
کد:
-------------------------------------------------------------
سلام من adsl دارم ولی مودمم wireless هم داره ولی وقتی می خوام با وایرلس لپ تاپ یا موبایلوصل بشم لپ تاپ وصل میشه ولی هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی موبایل میگه no getway
علت و تنظیماتش رو لطف کنین
مودم تون چیه؟
لپ تاپ IP میگیره؟ از کجا منتوجه شدین لپ تاپ وصله به مودم؟
تو تنظیمات مودم ببینین لپ تاپ و موبایل رو شناخته؟
اگه هم تو مودم و هم تو لپ تاپ و موبایل همه چی رو بذارین رو اتومات ، از طرف لپ تاپ و موبایل
هیچ گونه تنظیمی لازم نیست. (مگر اینکه firewall ای داشته باشین که اون هم با یه OK دادن ساده حله)
-----------------------------------------------------
اقایون غیر از این 3 مدل یه مدل دیگه هم دیدم تو سایت ایسوز مدل
DSL-G31 ....این یکی تو بازار پیدا میشه یا نه؟؟؟؟ کسی خریده تا حالا یا نه. 2 تا انتن داره یکی داخلی یکی هم خارجی.....
دالای کامپیوتر تو لیست سایتش قیمت داده ، پس قطعا داره. یه تماس بگیر:
کد:
یاحق . . .