مخلصیم داداش پس کو سندش؟
نکنه در وزارت خارجه موجوده؟
چرا شبانه؟
من روزانه میخوام..
تو همین صنتی بابل می تونم رو مکانیک روزانه حساب باز کنم دانشگاش چطوره؟؟
ای بابا این عروسا هم که وقتو بی وقت نمی شناسن.
حالا این یارو کجا قبول شده؟
مخلصیم داداش پس کو سندش؟
نکنه در وزارت خارجه موجوده؟
چرا شبانه؟
من روزانه میخوام..
تو همین صنتی بابل می تونم رو مکانیک روزانه حساب باز کنم دانشگاش چطوره؟؟
ای بابا این عروسا هم که وقتو بی وقت نمی شناسن.
حالا این یارو کجا قبول شده؟
شما فکر میکنین با این در صدا رتبه ام چند میشه
ادبیات 74
عربی 78
دینی78
زبان 46
ریاضی 43
فیزیک 76
شیمی 37
زیر 2000 میشم ؟؟؟؟
سلام
دیگه کنکور تموم شده و مطمئن کسی با سوال من روحیش خراب نمیشه
از اونجاییکه شما 1 سال در راه کنکور تلاش کردید و تجربیات فراوانی در این زمینه پیدا کردید می خواستم ببینم من ( به عنوان کنکوری سال 89 رشته ریاضی ) چه راهیو در پیش بگیرم که سال دیگه همین روزا حسرت درس نخوندنو حداقل نخورم ...
فعلاَ سوال من در مورد شیوه درس خوندن در تابستون هست و کلاَ روزی چند ساعت درس خوندن میتونه کمک زیادی به من ( و سایر 89 ها ) بکنه ...
دیگه اینکه چند درصد وقتمو صرف تست زدن و چقدر برای مفهومی خواندن دروس کنم و اینکه توی تابستون درس دین زندگیو مطالعه کنم یا نه ؟؟؟؟
کلاَ هر پیشنهادی دارید هر راه بهتری که اگه توی اون راه میرفتید الان درصد های بهتری بدست میاوردید ، پند اخلاقی ، اجتماعی دارید دریغ نکتید ...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ....( جالبه 1 ماهیه دیگه آگهیشو پخش نکردن یه وقت تبلیغ برای کسی نشه !!! )
سلام بچه ها...
آخ که چه کیفی میده...کنکورم تموم شد
راستی کنکور ما هم سخت بود...یعنی اونجور که من از حرفای دیروز شما برداشت کردم گفتید که ریاضی و دینی سخت بوده...مال ما هم ریاضی و دینی سخت بوده....ولی اصن هیچی شبیه کنکور شما نبود...شایدم من حباسم نیوده...ولی در کل حس میکنم هیچ شباهتی به کنکور شما نداشت
![]()
سلام
دانشگاه صنعتی بابل یه دانشگاه صنعتی رده بالا با آزمایشگاه های کاملا مجهز و پیشرفته در زمینه ی مهندسی های برق، مکانیک ، عمران و رشته های زیر شاخه مثل مهندسی شیمی(خودم!) و کامپیوتر سخت افزاره.. (خودت حساب کن مگه چن تا دانشگاه صنعتی تو کشور داریم!)
با این رتبه مکانیک روزانه بابل نه ولی یه رشته ی زیر شاخه ی مکانیک مثل مهندسی شیمی (طراحی فرآیندهای نفت) میتونی روزانه قبول شی!(به گفته ی اساتید دانشگاه صنعتی شریف : دانشگاه صنعتی بابل بعد از پلی تکنیک و شریف در رشته ی مهندسی شیمی تو ایران رقیب نداره!)
اون یارو رو نمیدونم کجا قبول شده!
دستت درد نکنه خیلی جامع بود.حیف شدکاش می شد مکانیک اونجا قبول شم. اشکال نداره کم کاری از خودم بود با حسرت خوردن چیزی درست نمی شه.
سلام حاجی
ببین! :
هر کسی برای اینکه بتونه تو کنکور و درس خوندن موفق باشه باید اول از همه با برنامه ریزی جلو بره (چیزی که من هیچ وقت نداشتم!)
اینکه من بگم روزی چقدر درس بخونی هیچ کمکی بهت نمیکنه .. اول از همه باید قدرت یادگیریتو تست کنی ببینی در چه وضعیتی قرار داری ! مثلا ممکنه یه نفر روزی 10 ساعت درس بخونه ولی بازدهی 2 ساعت مطالعه رو هم نداشته باشه!
سعی کن همیشه مطالعه متعادل، ولی پیوسته و مداوم باشه! اگه از تابستون با یه برنامه ریزی دقیق شروع کنی مطمئن باش یه رتبه ی خیلی خوب میاری!
![]()
خب خدا رو شکر شمام راضییسلام بچه ها...
آخ که چه کیفی میده...کنکورم تموم شد
راستی کنکور ما هم سخت بود...یعنی اونجور که من از حرفای دیروز شما برداشت کردم گفتید که ریاضی و دینی سخت بوده...مال ما هم ریاضی و دینی سخت بوده....ولی اصن هیچی شبیه کنکور شما نبود...شایدم من حباسم نیوده...ولی در کل حس میکنم هیچ شباهتی به کنکور شما نداشت
![]()
ما ادبیاتمون سخت بوداااااا
میگم دوستان این سایت سازمان سنجش نمیخواد سوالات و کلید کنکور خارج رو بذاره؟
والا راستشو بخواین ادبیاتش برای منم سخت بود...ولی برای بقیه دوستام نهما ادبیاتمون سخت بوداااااا![]()
بابا تو رتبت خیلی بهتر این حرفا میشه قبول میشی بابا نترس اخه 86 شده 4100 بد تو تو این کنکور 4000 بشی عمرادستت درد نکنه خیلی جامع بود.حیف شدکاش می شد مکانیک اونجا قبول شم. اشکال نداره کم کاری از خودم بود با حسرت خوردن چیزی درست نمی شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)