تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 630 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه WrongDoer89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in the sky

پيش فرض

سلام حاجی
    خوب زدی امسالو!
    رتبه بین 4500 تا حد اکثر 6000 !
    میتونی به مهندسی برق قدرت صنعتی بابل (البته شبانه) هم فکر کنی!
    مخلصیم داداش پس کو سندش؟
    نکنه در وزارت خارجه موجوده؟
    چرا شبانه؟
    من روزانه میخوام..
    تو همین صنتی بابل می تونم رو مکانیک روزانه حساب باز کنم دانشگاش چطوره؟؟

ای بابا این عروسا هم که وقتو بی وقت نمی شناسن.

راستی درصدهای کنکور 86 که خیلی آسون تر از امسال بود برات میزارم.. البته این درصد به نظر یکم شبیه درصدهای شماست!
    رتبه 4109 :
    ادب : 57
    عرب : 27.8
    دین : 68
    زبان : 55.6
    ریاضی : 41.4
    فیزیک :65.2
    شیمی : 55.9
    البته اگه یه مقایسه بین سوالات انجام بدی میبینی ادبیات ، فیزیک و زبان 86 خیلی ماست بودن!
    حالا این یارو کجا قبول شده؟

2. این کاربر از WrongDoer89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شما فکر میکنین با این در صدا رتبه ام چند میشه
    ادبیات 74
    عربی 78
    دینی78
    زبان 46
    ریاضی 43
    فیزیک 76
    شیمی 37
    زیر 2000 میشم ؟؟؟؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام
    دیگه کنکور تموم شده و مطمئن کسی با سوال من روحیش خراب نمیشه
    از اونجاییکه شما 1 سال در راه کنکور تلاش کردید و تجربیات فراوانی در این زمینه پیدا کردید می خواستم ببینم من ( به عنوان کنکوری سال 89 رشته ریاضی ) چه راهیو در پیش بگیرم که سال دیگه همین روزا حسرت درس نخوندنو حداقل نخورم ...
    فعلاَ سوال من در مورد شیوه درس خوندن در تابستون هست و کلاَ روزی چند ساعت درس خوندن میتونه کمک زیادی به من ( و سایر 89 ها ) بکنه ...
    دیگه اینکه چند درصد وقتمو صرف تست زدن و چقدر برای مفهومی خواندن دروس کنم و اینکه توی تابستون درس دین زندگیو مطالعه کنم یا نه ؟؟؟؟
    کلاَ هر پیشنهادی دارید هر راه بهتری که اگه توی اون راه میرفتید الان درصد های بهتری بدست میاوردید ، پند اخلاقی ، اجتماعی دارید دریغ نکتید ...
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ....( جالبه 1 ماهیه دیگه آگهیشو پخش نکردن یه وقت تبلیغ برای کسی نشه !!! )

5. 2 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

سلام بچه ها...
    آخ که چه کیفی میده...کنکورم تموم شد
    راستی کنکور ما هم سخت بود...یعنی اونجور که من از حرفای دیروز شما برداشت کردم گفتید که ریاضی و دینی سخت بوده...مال ما هم ریاضی و دینی سخت بوده....ولی اصن هیچی شبیه کنکور شما نبود...شایدم من حباسم نیوده...ولی در کل حس میکنم هیچ شباهتی به کنکور شما نداشت

7. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    دانشگاه صنعتی بابل یه دانشگاه صنعتی رده بالا با آزمایشگاه های کاملا مجهز و پیشرفته در زمینه ی مهندسی های برق، مکانیک ، عمران و رشته های زیر شاخه مثل مهندسی شیمی(خودم!) و کامپیوتر سخت افزاره.. (خودت حساب کن مگه چن تا دانشگاه صنعتی تو کشور داریم!)
    با این رتبه مکانیک روزانه بابل نه ولی یه رشته ی زیر شاخه ی مکانیک مثل مهندسی شیمی (طراحی فرآیندهای نفت) میتونی روزانه قبول شی!(به گفته ی اساتید دانشگاه صنعتی شریف : دانشگاه صنعتی بابل بعد از پلی تکنیک و شریف در رشته ی مهندسی شیمی تو ایران رقیب نداره!)
    اون یارو رو نمیدونم کجا قبول شده!

9. 4 کاربر از rocket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WrongDoer89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in the sky

پيش فرض

سلام
    دانشگاه صنعتی بابل یه دانشگاه صنعتی رده بالا با آزمایشگاه های کاملا مجهز و پیشرفته در زمینه ی مهندسی های برق، مکانیک ، عمران و رشته های زیر شاخه مثل مهندسی شیمی(خودم!) و کامپیوتر سخت افزاره.. (خودت حساب کن مگه چن تا دانشگاه صنعتی تو کشور داریم!)
    با این رتبه مکانیک روزانه بابل نه ولی یه رشته ی زیر شاخه ی مکانیک مثل مهندسی شیمی (طراحی فرآیندهای نفت) میتونی روزانه قبول شی!(به گفته ی اساتید دانشگاه صنعتی شریف : دانشگاه صنعتی بابل بعد از پلی تکنیک و شریف در رشته ی مهندسی شیمی تو ایران رقیب نداره!)
    اون یارو رو نمیدونم کجا قبول شده!
    دستت درد نکنه خیلی جامع بود.حیف شد کاش می شد مکانیک اونجا قبول شم. اشکال نداره کم کاری از خودم بود با حسرت خوردن چیزی درست نمی شه.

آخر فروم باز rocket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Amol

پيش فرض

سلام
    دیگه کنکور تموم شده و مطمئن کسی با سوال من روحیش خراب نمیشه
    از اونجاییکه شما 1 سال در راه کنکور تلاش کردید و تجربیات فراوانی در این زمینه پیدا کردید می خواستم ببینم من ( به عنوان کنکوری سال 89 رشته ریاضی ) چه راهیو در پیش بگیرم که سال دیگه همین روزا حسرت درس نخوندنو حداقل نخورم ...
    فعلاَ سوال من در مورد شیوه درس خوندن در تابستون هست و کلاَ روزی چند ساعت درس خوندن میتونه کمک زیادی به من ( و سایر 89 ها ) بکنه ...
    دیگه اینکه چند درصد وقتمو صرف تست زدن و چقدر برای مفهومی خواندن دروس کنم و اینکه توی تابستون درس دین زندگیو مطالعه کنم یا نه ؟؟؟؟
    کلاَ هر پیشنهادی دارید هر راه بهتری که اگه توی اون راه میرفتید الان درصد های بهتری بدست میاوردید ، پند اخلاقی ، اجتماعی دارید دریغ نکتید ...
    هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم ....( جالبه 1 ماهیه دیگه آگهیشو پخش نکردن یه وقت تبلیغ برای کسی نشه !!! )
    سلام حاجی
    ببین! :
    هر کسی برای اینکه بتونه تو کنکور و درس خوندن موفق باشه باید اول از همه با برنامه ریزی جلو بره (چیزی که من هیچ وقت نداشتم!)
    اینکه من بگم روزی چقدر درس بخونی هیچ کمکی بهت نمیکنه .. اول از همه باید قدرت یادگیریتو تست کنی ببینی در چه وضعیتی قرار داری ! مثلا ممکنه یه نفر روزی 10 ساعت درس بخونه ولی بازدهی 2 ساعت مطالعه رو هم نداشته باشه!
    سعی کن همیشه مطالعه متعادل، ولی پیوسته و مداوم باشه! اگه از تابستون با یه برنامه ریزی دقیق شروع کنی مطمئن باش یه رتبه ی خیلی خوب میاری!

12. 6 کاربر از rocket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

سلام بچه ها...
    آخ که چه کیفی میده...کنکورم تموم شد
    راستی کنکور ما هم سخت بود...یعنی اونجور که من از حرفای دیروز شما برداشت کردم گفتید که ریاضی و دینی سخت بوده...مال ما هم ریاضی و دینی سخت بوده....ولی اصن هیچی شبیه کنکور شما نبود...شایدم من حباسم نیوده...ولی در کل حس میکنم هیچ شباهتی به کنکور شما نداشت
    خب خدا رو شکر شمام راضیی
    ما ادبیاتمون سخت بوداااااا

14. 2 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

میگم دوستان این سایت سازمان سنجش نمیخواد سوالات و کلید کنکور خارج رو بذاره؟
    ما ادبیاتمون سخت بوداااااا
    والا راستشو بخواین ادبیاتش برای منم سخت بود...ولی برای بقیه دوستام نه

16. این کاربر از RoYaYeEe_NiIiLi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

دستت درد نکنه خیلی جامع بود.حیف شد کاش می شد مکانیک اونجا قبول شم. اشکال نداره کم کاری از خودم بود با حسرت خوردن چیزی درست نمی شه.
    بابا تو رتبت خیلی بهتر این حرفا میشه قبول میشی بابا نترس اخه 86 شده 4100 بد تو تو این کنکور 4000 بشی عمرا

18. 3 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •