من این پچ بهمراه توضیحاتی که شما داده بودید تو وبم گذاشتم(میذارم)اسکال ندازه که؟
شستت هم درد نکنه کارت (کارتون)عالی بود!!!
من این پچ بهمراه توضیحاتی که شما داده بودید تو وبم گذاشتم(میذارم)اسکال ندازه که؟
شستت هم درد نکنه کارت (کارتون)عالی بود!!!
mahn90 جان ممنون ولی این عکس ها رو که گذاشتی خودم هم همین کار ها رو انجام می دادم گفتم که مشکل من سفید شدن پس زمینه هست توی بازی دورش عوض اینکه خالی باشه سفید میاد اونو باس چیکار کنم عکس هایی هم که استفاده میکنم سایزهاشون یکی هست از دیروز هر راهی رو رفتم انواع اقسام فرمت ها رو آزمایش کردم همشون دورشون رو سفید میاره توی بازی حتی اگه با فتوشاپ پس زمینه رو حذف کنیم و با فرمت png یا gif سیو کنیم
دوست عزیز 4039 . من برای حل مشکل dont send توی تمرینات bal دقیقا باید کدومو بگیرم . ممنونم.
ببین رنگ دیگه مثل سیاه بزن ببین چطور میشهmahn90 جان ممنون ولی این عکس ها رو که گذاشتی خودم هم همین کار ها رو انجام می دادم گفتم که مشکل من سفید شدن پس زمینه هست توی بازی دورش عوض اینکه خالی باشه سفید میاد اونو باس چیکار کنم عکس هایی هم که استفاده میکنم سایزهاشون یکی هست از دیروز هر راهی رو رفتم انواع اقسام فرمت ها رو آزمایش کردم همشون دورشون رو سفید میاره توی بازی حتی اگه با فتوشاپ پس زمینه رو حذف کنیم و با فرمت png یا gif سیو کنیم
چون ماله من سیاه میشد
هر چی باشه سیاه بهتر سفید هست
ببین یه عکس از خود فایل های بازی رو توی فتوشاپ ببر ببین دورش چه رنگیه چه طوریه
خواهش میکنم دوست عزیز.این پچ ها از سایت gamingaccess هستش.من فقط توضیحاتشو ترجمه کردم.
فکر میکنم همون پچ اصلی(Gamingaccess Community Patch 2.0 - Full Version) که 178 مگه مشکلو حل میکنه .آخه بقیه پچها آبدیت این پچ هستن .تا الان من دو فصلو پشت سر گذاشتم اما حتی یکبار هم این ارور برام اتفاق نیفتاده.
اه بابا هزار جور ادا در آوردم نشد وقتی یه فایل اورجینال از بازی میارم رو فتوشاپ دورش رنگ پاترن دور اون عکس میشه مثلا لوگو کالچو میبینی سبز هست قسمت های دور لوگو بقیه قسمتهاش هم همون سبز میشه تو فتوشاپ تو بازی ولی دیده نمیشه و لوگو به شکل دایره و بدون بک گراند میاد من هم روی عکس یه همچین کاری کردم بازم نشد که نشد یه نتیجه ای که گرفتم اینه اون فایلی رو که ایمپورت باید بکنم با فتوشاپ قرار نیست ایجاد کنم
کسی pes 9 فارسی ای رو که تو بازار اومده گرفته؟
چجوریاست؟باگ ماگ نداره؟
اصلاً به سایز اری ندار. شما اگه عکسی که می خواین وارد کنید، اندازش بزرگ باشه اما مقیاسش درست باشه
میشه ایمپورت کرد. مثلاً شما یه عکس 128×128 رو بر روی یه عکس 64×64 وارد کنی. اما به هیچ وجه نمی تونی یه
عکس بزرگ رو بر روی عکس کوچیکی وارد کنی، که مقیاس درست و حسابی نداره. مثلاً شما نمی تونی یه عکس
150×100 رو روی یه عکس 64×64 ایمپورت کنی. برعکسشم صادقه که در اون به هیچ وجه هیچ عکس کوچیکی رو
نمی تونی رو یه عکس با اندازه های بزرگتر ایمپورت کنی!
این مشکل بک گراند مربوط میشه به ترنسپرنسی (Transparency)!
دوست من برنامه کیت سرور یه رابط بین ما و image های موجود در مسیر بازی هستش که قبلا برای ویرایش و نفوذ به این image ها باید از برنامه GGS استفاده میشد که در آن حالت IMAGE های اصلی بازی ویرایش میشد و اگر فرد میخواست دوباره یه حالت اولیه برگردد اینکار ممکن نبود و باید از IMAGE های اصلی بازی یک کپی میگیرفت ......
با ساخت برنامه کیت سرور برای بازی دیگر فایلهای اصلی بازی ویرایش نمی شوند و این برنامه رابط ما و بازی است ..
جناب KRAUSER منظورتونو متوجه نشدم ...!!!مثلا توی پستی که دوست عزیزمون گوگل بوی آموزش گذاشتند به این اشاره نکردند که اگه فایل bin نداشته باشیم و بخواییم با GDB کار کنیم باید چیکار کنیم.
دوستان این همه سرو صدا برای چیه !!!!!!!
یکی میگه bal خرابه .....یکی میگه فلان جا خرابه ......یکی میگه ترشه .....یکی میگه شوره ...!
نمیدونم والا ..........آخرشم همه این مشکلات رو به کونامی نسبت میدیم و میگیم بازی مورد داره اما راستشو بخواین من میگم همه ما مورد داریم .........
من که بازی دارم (از همین سایت گرفتم )و هیچ مشکلی ندارم ..........
این همه سرو صدا برای چیه .........اعصابت خورد میشه مگه نه داری مستر میزنی یه دفعه dont Send ....
خوبه نمیخوام بیشتر ادامه بدم اما اینا همه حقمونه ....اره حقمونه ......©
دوست من دیگه زیادی هندیش نکن ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)