تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 539 از 923 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Merc Kurosh
    I myself found this site, hope it helps me l

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Here are some more:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    Also try "Symbols", "Coat of arms" and "Swastika" and follow the links

2. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masouddaniali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من امسال کارشناسی ارشد قبول شدم
    می خوام تا دو سال آینده تافل یا IELTS بگیرم برای دکترا
    تا حالا هیچ کلاس زبانی نرفتم
    مکالمه افتضاح ولی رایتینگ و لیسنینگ بدک نیستم
    اگه دوستان موسسه خوبی سراغ دارن راهنمایی کنن
    باتشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

خیلی وقته که به زبان علاقه پیدا کردم و چند باری هم به صورت تست سر کلاس های کانون های مختلف رفتم اما هیچ کدوم برام جذاب نبودند

شاید به این دلیل که پروسه ای کسل کننده یا روش تدریس نادرست و فراینده یادگیری خیلی طولانی داشته باشند

در نظر داشتم خودم به صورت خوداموز شروع به یاد گیری زبان کنم اما خوب هر چیزی یه پروسه و مراحلی داره و فکر نمی کنم که به این سادگی ها که امروزه رواج پیدا کرده باشه

بیشتر علاقه من در بخش مطالعه کتاب هست و در حال حاضر نیازی به نوشتن یا صحبت کردن ندارم و نمی خواهم وقتم رو در این دو ضمینه قرار بدهم

امیدوارم دوستان بنده رو از تجربه ها و راهنمائی های خودشون بهرمند کنند

ممنون

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

خیلی وقته که به زبان علاقه پیدا کردم و چند باری هم به صورت تست سر کلاس های کانون های مختلف رفتم اما هیچ کدوم برام جذاب نبودند

شاید به این دلیل که پروسه ای کسل کننده یا روش تدریس نادرست و فراینده یادگیری خیلی طولانی داشته باشند

در نظر داشتم خودم به صورت خوداموز شروع به یاد گیری زبان کنم اما خوب هر چیزی یه پروسه و مراحلی داره و فکر نمی کنم که به این سادگی ها که امروزه رواج پیدا کرده باشه

بیشتر علاقه من در بخش مطالعه کتاب هست و در حال حاضر نیازی به نوشتن یا صحبت کردن ندارم و نمی خواهم وقتم رو در این دو ضمینه قرار بدهم

ممنون

به نظر من بهترین راه واسه شما یه روشی هست که خود من ازش جواب گرفتم ( اگه با نکات ابتدایی زبان آشنایی داری از این روش استفاده کن )

یه بازی که بهش علاقه داری رو انتخاب کن با یه برنامه ای مثل Fraps از قسمت های مختلفش فیلم بگیر و بد سعی کن جمله هایی که میبینی رو ترجمه کنی و به هر لغت و کلمه ناشناسی برخورد کردی یه جا یاداشت کنی و سعی کنی حفظش کنی ...

من هنوز هم خودم از این روش استفاده میکنم . هم لذت بخشه هم خیلی کمک میکنه به یادگیری .

6. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

برای پیشوندها و پسوند های اسم ساز و صفت ساز و قید ساز مثل ful,less,ment,ship,ly,en,y,ness و ... قاعده ای وجود داره یا باید هر کلمه یا فعلی رو پسوندی رو که بهش اضافه میشه رو هم حفظ کنیم؟
    منظورم اینه که مثلا برای هر کلمه از کجا بفهمیم برای تبدیل شدن به مثلا صفت کدومیک از پسوندها رو می گیره یا اصلا می گیره یا نه؟
    همه کلمات و صفات و افعال پسوند می پذیرن یا فقط بعضی هاشون می گیرن؟

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام

ممنون
    با سلام به همه دوستان
    من امسال کارشناسی ارشد قبول شدم
    می خوام تا دو سال آینده تافل یا IELTS بگیرم برای دکترا
    تا حالا هیچ کلاس زبانی نرفتم
    مکالمه افتضاح ولی رایتینگ و لیسنینگ بدک نیستم
    اگه دوستان موسسه خوبی سراغ دارن راهنمایی کنن
    باتشکر
    در کنار جواب دوستمون شاید این چند تاپیک هم بتونه کمکتون کنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای پیشوندها و پسوند های اسم ساز و صفت ساز و قید ساز مثل ful,less,ment,ship,ly,en,y,ness و ... قاعده ای وجود داره یا باید هر کلمه یا فعلی رو پسوندی رو که بهش اضافه میشه رو هم حفظ کنیم؟
    منظورم اینه که مثلا برای هر کلمه از کجا بفهمیم برای تبدیل شدن به مثلا صفت کدومیک از پسوندها رو می گیره یا اصلا می گیره یا نه؟
    همه کلمات و صفات و افعال پسوند می پذیرن یا فقط بعضی هاشون می گیرن؟
    بله باید حفظ کنید، قاعده و قانونی براش نیست ...
    تکرار و تمرین...
    فکر نمیکنم همه ی افعال پسوند پذیر باشن.

9. 3 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام
    ترجمه دو تا عبارت هست که کلافم کرده. معادل فارسی براش پیدا نکردم که بتونه مفهموم را برسونه
    من دو تا عبارت را میگم، تعیفشون را هم میگم، شما پیشنهاد بدید بهترین معادل فارسی براشون چی هست

Power train
    به ترکیب یک منبع و یک مبدل قدرت توی یک ماشین میگن power train مثلا ترکیب تانک بنزین و موتور ماشین میشه یه power train (یا موتور الکتریکی و باتری توی ماشینای برقی)

Drive train
    به مجموع همه ی Power trainهایی که توی یه دونه ماشین به کار برده میشن، میگن Drive train

چه معنی ای برای این دوتا پیشنهاد میکنید؟

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    ترجمه دو تا عبارت هست که کلافم کرده. معادل فارسی براش پیدا نکردم که بتونه مفهموم را برسونه
    من دو تا عبارت را میگم، تعیفشون را هم میگم، شما پیشنهاد بدید بهترین معادل فارسی براشون چی هست

Power train
    به ترکیب یک منبع و یک مبدل قدرت توی یک ماشین میگن power train مثلا ترکیب تانک بنزین و موتور ماشین میشه یه power train (یا موتور الکتریکی و باتری توی ماشینای برقی)

Drive train
    به مجموع همه ی Power trainهایی که توی یه دونه ماشین به کار برده میشن، میگن Drive train

چه معنی ای برای این دوتا پیشنهاد میکنید؟
    (مکانیک) رانشگر (دستگاهی که نیروی چرخشی موتور را به چرخ‌ها انتقال می‌دهد)

قوای محرکه هم شنیده‌ام...

12. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اگه ممکنه معنی دقیق این فعلی که صرف شده رو بگید . در مورد زمان افعال مجهول بودن استمراری بود و.. اطلاع دارم متاسفانه تو معنی کردن به فارسی بد جوری بعضی هاشون رو مثل هم معنی میکنم و گیر می کنم فقط معنی دقیق کفایت می کنه.همه رو به اول شخص معنی کنید .تشکر
    will have offered
    will have been offering
    will be offered
    will be offering
    will have been offered
    have been offering
    had been offering
    have been offered
    had been offered
    was offered
    was being offered
    am offered
    am being offered

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اگه ممکنه معنی دقیق این فعلی که صرف شده رو بگید . در مورد زمان افعال مجهول بودن استمراری بود و.. اطلاع دارم متاسفانه تو معنی کردن به فارسی بد جوری بعضی هاشون رو مثل هم معنی میکنم و گیر می کنم فقط معنی دقیق کفایت می کنه.همه رو به اول شخص معنی کنید .تشکر
    will have offered
    will have been offering
    will be offered
    will be offering
    will have been offered
    have been offering
    had been offering
    have been offered
    had been offered
    was offered
    was being offered
    am offered
    am being offered
    خب این وسط ما باید فرق مجهول و معلوم رو به خوبی بشناسیم و بتونیم این دو رو از هم تمیز بدیم تا قادر باشیم درست ترجمه کنیم ...

چون گفتید اول شخص، همه رو با I میارم براتون ...
    واسه زمان آینده هم، مثلاً next friday رو در نظر می‌گیریم ...

I will have offered یعنی مثلاً (تا) جمعه‌ی آینده همین موقع، من این پیشنهادی که ازش حرف می‌زنیم رو داده‌ام (کار تموم شده)

will have been offering یعنی اون زمان، من مدتی است که دارم پیشنهاد خودم رو ارائه می‌کنم ... یعنی این ارائه کردن پیشنهاد از مدتی قبل در آینده شروع شده (مثلاً از پنج‌شنبه‌ی آینده) و تا زمانی که مد نظرمون هست، ادامه یافته ... این زمان کمی در فارسی مهجوره ...

will be offered مجهول محسوب میشه، چون از قاعده‌ی be + past participle پیروی می‌کنه ... معنیش هم میشه مثلاً جمعه‌ی آینده فلان پیشنهاد به من خواهد شد. یعنی یکی میاد به من این پیشنهاد رو میده ...

will be offering اما برعکس جمله‌ی قبلی، معلومه ... یعنی جمعه‌ی آینده من در حال دادن پیشنهاد خواهم بود.

will have been offered هم مشابه مورد اول، اما به صورت مجهول هست ... یعنی تا همین لحظه در جمعه‌ی آینده، به من فلان پیشنهاد شده است. مثلاً میگیم تا فلان روز دیگه فلانی پیشنهادش رو به من داده !! (این داده در واقع همین زمان مورد بحث هست)

have been offering دیگه از آینده جدا میشه ... میگه مثلاً من طی سه سال اخیر داشتم این پیشنهاد رو به فلانی می‌داده‌ام. یعنی ممکنه الان هم ادامه داشته باشه این پیشنهاد دادنه ... جمله معلوم هست.

had been offering مشابه مورد بالا هست، فقط زمانی استفاده میشه که دو کار در گذشته رو پشت سر هم بخوایم بیاریم، در این صورت، کار اول به صورت بعید و با had آورده میشه ...
    مثال: Before my project's being accepted, I had been offering it for more than 3 years
    یعنی قبل از اینکه پروژه‌ی من مورد قبول واقع بشه، من سه سال بود که داشتم طرحم رو ارائه می‌دادم.

ما در این حالت دو تا کار داریم، یکی مورد قبول واقع شدن، یکی ارائه دادن، مشخصه که ارائه دادن قبل از کار اولی بوده، در نتیجه به صورت بعید و با had استفاده‌اش می‌کنیم ...

have been offered ساده‌تر از موارد بالاست: به من پیشنهاد شده است (در زمان گذشته، اثرش تا حال باقی مونده).

had been offered هم مثل قبلی، فقط در زمان بعید: به من پیشنهاد شده بود ... (این هم معمولاً با یه کاری که نسبت به این تأخر داره، میاد)

was offered که خیلی ساده است: به من پیشنهاد شد که ...

was being offered داشت بهم پیشنهاد می‌شد که ... (یعنی تو اون بازه‌ی زمانی، پیشنهادی بود که داشت به من ارائه می‌شد ...)

am offered : به من پیشنهاد شده (در حال حاضر، صحبت در مورد حاله). میشه این جوری هم گفت که: پیشنهادی دارم مبنی بر اینکه ...

am being offered هم میگه در حال حاضر داره پیشنهادی به من ارائه میشه که ...

باز هم سوالی بود مطرح کنید.

15. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •