تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 539 از 577 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دوستان هیچ کس روی bridge با شبکیه مشکل نداره؟
    من یا ارور 691 میگیرم یا وقتی کانکت میکنه بازم دسترسی به نت ندارم
    فقط رو pppoe درست کار میکنه بعضی موقع ها این مشکل حل میشه ولی بیشتر اوقات اینجوریه پشتیبانی هم کاری برام نتونست بکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان شبکیه بی سرو صدا دارد در سرویس شبانه تغییرات ایجاد میکند!
    اولویت هم با کسانیست که تمدید سرویس انجام دادند / تغییرات جدید اینه که دیگر برای اتصال به اینترنت شبانه باید از یوزر و پسوورد جدید راس ساعت 2 استفاده کنید و گرنه مثل قبل یکسره نخواهد بود و اگر از اکانت شبانه استفاده نکنید از شارژتون کسر میشه

طرح فعلا ازمایشی است اینترنت شبانه بنده از سه شنبه هفته پیش که سرویس 1 مگ خودم رو برای یکماه دیگر تمدید کردم قطع شده و در بخش کنترل پنل حال حاضر دو حساب کاربرای براتون باز میشه یکی روزانه یکی شبانه
    عزیزانی که هنوز به روش قبل دارند از اینترنت شبانه استفاده میکنند یحتمل هنوز دورشون تمام نشده به محض تمدید دیگر نمیتوانید یکسره با شروع ساعت 2 با همان اکانت قبل دانلود رایگان داشته باشید و کسر میشه
    به بنده گفته شد یک n کوچک انتهای یوزر نیم فعلیتون قرار بدید و راس ساعت 2 با این یوزر وارد بشید پسوورد هم همانیست که بود اما از اونجائی که هنوز این سیستم به درستی کار نمیکنه و به قولی اصلا فعال نیست بنده از سه شنبه گذشته لنگ در هوا موندم و مدام شبها با وارد کردن n به انتهای یوزرم ارور 691 دریافت میکنم!
    تماس هم که گرفتم میگویند شما و یکسری یوزها مشکل دیتا دارید و فعلا از شنبه تا حالا منتظر استعلام و رفع مشکل از طرف تهران هستند!!
    تمدید کردید اینترنت شبانه پریده / از دوستان کسی هست که اینترنتش مثل من قطع شده باشه و نتونه وصل بشه اصلا این تغییرات رو شاهد بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

تا اونجا که من میدونم ؛ مخابرات اصفهان به صورت گیگی حساب میکنه (فاقد شبانه) و گیگی 2500 تومان روی قبض تلفن میاد.
    البته اسما اینطوری هست
    پونصد مگ رو 2500 حساب می کنن اسمش یه گیگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اولویت هم با کسانیست که تمدید سرویس انجام دادند / تغییرات جدید اینه که دیگر برای اتصال به اینترنت شبانه باید از یوزر و پسوورد جدید راس ساعت 2 استفاده کنید و گرنه مثل قبل یکسره نخواهد بود و اگر از اکانت شبانه استفاده نکنید از شارژتون کسر میشه

طرح فعلا ازمایشی است اینترنت شبانه بنده از سه شنبه هفته پیش که سرویس 1 مگ خودم رو برای یکماه دیگر تمدید کردم قطع شده و در بخش کنترل پنل حال حاضر دو حساب کاربرای براتون باز میشه یکی روزانه یکی شبانه
    عزیزانی که هنوز به روش قبل دارند از اینترنت شبانه استفاده میکنند یحتمل هنوز دورشون تمام نشده به محض تمدید دیگر نمیتوانید یکسره با شروع ساعت 2 با همان اکانت قبل دانلود رایگان داشته باشید و کسر میشه
    به بنده گفته شد یک n کوچک انتهای یوزر نیم فعلیتون قرار بدید و راس ساعت 2 با این یوزر وارد بشید پسوورد هم همانیست که بود اما از اونجائی که هنوز این سیستم به درستی کار نمیکنه و به قولی اصلا فعال نیست بنده از سه شنبه گذشته لنگ در هوا موندم و مدام شبها با وارد کردن n به انتهای یوزرم ارور 691 دریافت میکنم!
    تماس هم که گرفتم میگویند شما و یکسری یوزها مشکل دیتا دارید و فعلا از شنبه تا حالا منتظر استعلام و رفع مشکل از طرف تهران هستند!!
    تمدید کردید اینترنت شبانه پریده / از دوستان کسی هست که اینترنتش مثل من قطع شده باشه و نتونه وصل بشه اصلا این تغییرات رو شاهد بودید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان هیچ کس روی bridge با شبکیه مشکل نداره؟
    من یا ارور 691 میگیرم یا وقتی کانکت میکنه بازم دسترسی به نت ندارم
    فقط رو pppoe درست کار میکنه بعضی موقع ها این مشکل حل میشه ولی بیشتر اوقات اینجوریه پشتیبانی هم کاری برام نتونست بکنه

6. این کاربر از sweetman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

برای من که فعلا این مشکل مسخره با کانکشن bridge هست که وقتی باهاش وصل میشم هیچ جا رو باز نمیکنه انگار که نت قطع هست ولی رو pppoe میذارم حل میشه ولی خوب مشکل اصلی اینه وقتی چیز پی ان رو کانکت میکنم بازم مثل وقتی میشه که گذاشته باشم رو bridge قبلا هم مشکل مشابه داشتم ولی اون دفعه اصلا وصل نمیشد و فقط ارور 691 میداد که دیگه نفهمیدم درستش کردن یا نه چون خط ام عوض شد و سرویس جدید گرفتم
    ولی هنوز با شبانه مشکلی ندارم یعنی مشکل جدیدی ندارم مثل قبله
    مساله ای که هست اینه که همه این سرویس دهنده ها بدند و الان انتخاب بین بد و بدتره اگه از شبکیه مثلا من برم یه جا دیگه اونجا هم کلی مشکل داره
    الان یه نفر که از سرویسش راضی باشه من پیدا نکردم تو اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

برای من که فعلا این مشکل مسخره با کانکشن bridge هست که وقتی باهاش وصل میشم هیچ جا رو باز نمیکنه انگار که نت قطع هست ولی رو pppoe میذارم حل میشه ولی خوب مشکل اصلی اینه وقتی چیز پی ان رو کانکت میکنم بازم مثل وقتی میشه که گذاشته باشم رو bridge قبلا هم مشکل مشابه داشتم ولی اون دفعه اصلا وصل نمیشد و فقط ارور 691 میداد که دیگه نفهمیدم درستش کردن یا نه چون خط ام عوض شد و سرویس جدید گرفتم
    ولی هنوز با شبانه مشکلی ندارم یعنی مشکل جدیدی ندارم مثل قبله
    مساله ای که هست اینه که همه این سرویس دهنده ها بدند و الان انتخاب بین بد و بدتره اگه از شبکیه مثلا من برم یه جا دیگه اونجا هم کلی مشکل داره
    الان یه نفر که از سرویسش راضی باشه من پیدا نکردم تو اصفهان
    مرسی از پاسخگوئیت دوست من منم میدونم شما مشکلی ندارید چون مطمئنا دورتون تمام نشده
    شما چه سرویسی دارید و کی دورتون تمام میشه؟؟؟؟
    من معمولا سرویس 1 مگ معمولی با سه گیگ شارژ یکماهه میگیرم عرض کردم دوره یکماهم تمام شد یکماه دیگر تمدید کردم دیگر مثل قبل بهم سرویس ندادند و امدم روی پنل جدید که فعلا مشکل دارد !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اول تشکر بابت اطلاع رسانی
    من سرویس 1مگ دارم(3گیگ) و هفته ی بعد دوره ـم تموم میشه.از چهارشنبه ی هفته ی قبل تا سه شنبه ی این هفته قطعی زیاد داشتم.
    قطعی در طول روز کمتر بود ولی از ساعت 11-12 شب دیگه هر 5دقیقه یکبار قط میشد.از سه شنبه دوباره سرویس پایدار شده و من این 2شب تونستم دانلود داشته باشم.
    البته سرعتم رو قبلا گفتم که نهایت 25-30 کیلوبایت هستش :|
    حالا این تغییرات جهت افزایش کیفیت و سرعت هست یا هیچ تاثیری در سرعت نخواهد داشت؟؟

پ.ن: من اصفهان نیستم.کاشان هستم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اول تشکر بابت اطلاع رسانی
    من سرویس 1مگ دارم(3گیگ) و هفته ی بعد دوره ـم تموم میشه.از چهارشنبه ی هفته ی قبل تا سه شنبه ی این هفته قطعی زیاد داشتم.
    قطعی در طول روز کمتر بود ولی از ساعت 11-12 شب دیگه هر 5دقیقه یکبار قط میشد.از سه شنبه دوباره سرویس پایدار شده و من این 2شب تونستم دانلود داشته باشم.
    البته سرعتم رو قبلا گفتم که نهایت 25-30 کیلوبایت هستش :|
    حالا این تغییرات جهت افزایش کیفیت و سرعت هست یا هیچ تاثیری در سرعت نخواهد داشت؟؟

پ.ن: من اصفهان نیستم.کاشان هستم.
    موفق باشید
    این تغییرات اگه در راستای کاهش سرعت نباشه در راستای افزایشش نیست
    یادمه پیشگامان هم این کارو کرد و شبانه اش خراب شد که من دو روز بعد سرویسو جمع کردم
    اون مشکلی هم که داشتم انگار مربوط به ویندوز 8 میشد که و الان 7 ریختم فعلا که با bridge مشکلی ندارم

11. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این تغییرات اگه در راستای کاهش سرعت نباشه در راستای افزایشش نیست
    یادمه پیشگامان هم این کارو کرد و شبانه اش خراب شد که من دو روز بعد سرویسو جمع کردم
    اون مشکلی هم که داشتم انگار مربوط به ویندوز 8 میشد که و الان 7 ریختم فعلا که با bridge مشکلی ندارم
    نگووووو
    یعنی میخواد از این بدتر بشه
    من نتونستم با bridge توی ویندوز 7 کانکت بشم.شما چجوری تنظیم کردی؟؟ من هرکاری میکردم اخطار میداد.اخطارشو یادم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •