باز دو روز تعریف کردیم اینطوری شد
]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت من که اصلا تغییری نکرده![]()
اینجوری شبیه مبین نت مینویسید![]()
شما دیشب تست کردین؟چون بعد از ساعت 8 درست شد.با این کاهش قیمتا حتما یه بلایی میخان سر سرعت بیارن.
از این به بعد تو پرانتز مینویسم ماکس نت![]()
من از حجم 2.1 گیگ دانلودی که دیشب یعنی از همون 2 تا 8 امروزکردم گفتم تغییر نکرده و همه روز ها اینقدر دانلود میشه
ماکس نت رو هم بنویسیم مینیمم نت![]()
نظرتون در مورد این چیه؟
صبا نت
128Kb-2Mb
5GB
27900
سه ماهه
9GB هم 39210 تومن
نسبت به سرعتش مفته......(در مقایسه با سایر سرویس ها وگرنه بازم گرونه)
واقعا این سرعتو داره؟.....
همارا که 128Kb-512Kb رو 5GB سه ماهه میده 29500
پارس آنلاین هم
128Kb-1Mb
3GB 24500
9GB 37000
سه ماهه
که در مقایسه با پایینی که اونم پارس آنلاین هست بازم مفته
128Kb-512Kb
9GB 34000
سه ماهه
ترک اوغلی جان شما بگو کجای شهری بگم کدوم isp بهتره
نجه سن قدیمکی دوستترک اوغلی جان شما بگو کجای شهری بگم کدوم isp بهتره
من مرکز رحیمیان هستم کد 527
من از مخابرات شهید باکری حدود 7 ماهه که از همارا سیستم اکانت گرفتم.
کاملا راضی هستم .
سرویس کلاسیک سه ماهه میگیرم 29.5 تومن با محدودیت 5G
برای اول کار یه مودم 20 تومنی (مودم رو از سهند خودتون بگیرید TD-8811 که واقعا خیلی خوب کار میکنه) و 10 تومن هزینه راه اندازی لازم داره که جمعا میشه 59500 برای بار اول.
تو این 7 ماه تعداد قطعی ها انگشت شمار بوده.یکی دو بار یکم زیاد طول کشید ولی بقیه خیلی زود حل شد.
پشتیبانی آنلاین و تلفنی هم که 24 ساعت روز و 7 روز هفته در خدمته.شاید باورتون نشه ساعت 11 جمعه شب شارژ آنلاین کردم 20 دقیقه طول نکشید اکانتم باز شد.
این سرویس کلاسیک با سرعت 128 کیلوبیت الی 512 کیلوبیت فروخته میشه. ولی حداقل سرعتش شبها (2 الی 8 صبح که دانلود رایگانه) حدود 450 کیلوبیت و روزها دوروبر 900 کیلوبیت هست.یعنی شما سرویس توربو رو با قیمت سرویس کلاسیک خریداری میکنین.
در دوره سه ماهه اول که ADSL ندیده بودیم حدود 50 گیگابایت دانلود داشتم ولی حالا که هاردم پر شده زیاد دانلود نمیکنم.راستی تو سایت نظر سنجی گذاشته بودن در مورد ایجاد امکان دانلود پر سرعت از رپیدشیر که اگه بشه خیلی خوب میشه
خلاصه برای همه این سرویس رو توصیه میکنم و برای چند تا از فامیلها هم این کلاسیکو گرفتیم.
اگه کسی فکر میکنه سرویسش از این بهتره خوشحال میشم نظرشو بشنوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)