مرسی
عمومی ها که خودخوانن پس اون 6 نمره چی میشه ؟
مرسی
اونا دیگه از 20 نمره حساب میشه امتحانش
سلام . شنیدم قانونی هست که میگه دانشجو اگه انصراف بده تا دو سال نمیتونه کنکور بده . آیا این درباره دانشجویان پیام نور هم صدق میکنه؟؟
(البته با کنکور سراسری در پیام نور قبول شدم نه از اونا که بدون کنکور چند درس امتحان میدن میرن تو... گفتم شاید مهم باشه نوشتم)
لطفا سریع پاسخ بدید. مرسی
سلام
من الان چند جلسه رفتم کلاس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ولی کلاس تشکیل نشدهامروز پنجمین جلسه بود فقط دو نفریم ولی دقیق نمیدونم چند نفر این ترم انتخاب واحد کردن تا پنجم خرداد هم که باید میان ترم ها داده بشه . با استاد حرف زدم با کمال پر رویی گفت کلاسی تشکیل نشده که میان ترم بدم
فردا پنجمه خرداده و باید میان ترم ها ثبت بشه از کجا میشه فهمید استاد بهم نمره میان ترم داده یا نه ؟ یا اصلا از کجا میشه فهمید الان این درس خودخوان شده یا میان ترم بهش تعلق میگیره ؟
خدا لعنتشون کنه امروز پنجمین جلسه بود که حاضر شدم ولی هیچی به هیچی کسی هم پاسخگو نیست![]()
دوستان کسی اطلاعی داره که امتحانای درسای زیر تستیه یا نه ؟ چجوریه :
فیزیک1
ریاضی2
گسسته
برنامه سازی پپیشرفته
مبانی کامپیوتر
اندیشه 2
برید تو منوی کاربری خودتون در سایت گلستان و مشاهده ی نتایج آزمون رو انتخواب کنید.پایان ترم رو انتخواب کنید و تایید رو بزنید میانترم ها رو از اونجا میتونید ببینید.من الان چند جلسه رفتم کلاس مبانی کامپیوتر و برنامه سازی ولی کلاس تشکیل نشدهامروز پنجمین جلسه بود فقط دو نفریم ولی دقیق نمیدونم چند نفر این ترم انتخاب واحد کردن تا پنجم خرداد هم که باید میان ترم ها داده بشه . با استاد حرف زدم با کمال پر رویی گفت کلاسی تشکیل نشده که میان ترم بدم
فردا پنجمه خرداده و باید میان ترم ها ثبت بشه از کجا میشه فهمید استاد بهم نمره میان ترم داده یا نه ؟ یا اصلا از کجا میشه فهمید الان این درس خودخوان شده یا میان ترم بهش تعلق میگیره ؟
خدا لعنتشون کنه امروز پنجمین جلسه بود که حاضر شدم ولی هیچی به هیچی کسی هم پاسخگو نیست![]()
بعید میدونم درس شما خودخوان شده باشه چون اگه اینطوری باشه به استاد پولی تعلق نمیگیره!
به جز اندیشه 2 بقیه ی درس هایی که گفتید همه این ترم تستی تشریحی هستند.دوستان کسی اطلاعی داره که امتحانای درسای زیر تستیه یا نه ؟ چجوریه :
فیزیک1
ریاضی2
گسسته
برنامه سازی پپیشرفته
مبانی کامپیوتر
اندیشه 2
Last edited by molaali; 25-05-2012 at 11:04.
سایت گلستان باز می شه ؟ ... برای من ایرو می ده رمز عبور اشتباهه ... کسی خبری داره ؟ ..
ممنون دوست عزیز نگاه کردم هنوز ثبت نکرده فقط امیدوارم برام ثبت کنه چون خیلی بهش نیاز دارم
استاده هم یه جوری بود بهش گفتم حالا که کلاس رشته ما تشکیل نمیشه بیام تو کلاس های رشته های دیگه شرکت کنم تا اونجایی که فصل های کتاب برامون یکیه قبول نکردچون کتابمون با رشه های کامپیوتر و شیمی یکیه فقط ما از فصل یک تا پایان فصل 7 و فصل 12 رو میخونیم اصلا تلف شدن وقت دانشجو براشون مهم نیست
خواهش ميشه..مرسی
نمره اي كه از 14 نمره ي امتحان ميگيريد در 10/7 ضرب ميشه و نمره نهايتون خواهد بود.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)