لپ تاپ تا قیمت 900 تومن برای کارهای نقشه کشی ووزن معقول که من هم جلسه میرم بخونه چیه؟ با نسخه های تازه کد هم کشش داشته باشه... اهل بازی هم نیستم... اگه دوربین داشته باشه ترجیح میدم.
لپ تاپ تا قیمت 900 تومن برای کارهای نقشه کشی ووزن معقول که من هم جلسه میرم بخونه چیه؟ با نسخه های تازه کد هم کشش داشته باشه... اهل بازی هم نیستم... اگه دوربین داشته باشه ترجیح میدم.
اول مرسی بابت راهنماییت
جالا کدام قوی ترن از اون مدلها بعد ارزش داره به خاطر کارت گرافیم 1 کدام از اون نوت بوک هارو که cpu amd داره رو به جای 4710 انتخاب کنم
شما کدام نوت بوک رو پیشنهاد میدیناز اون چند مدل که گفتم
نه دوست عزیز اونا همشون مثل همون Intel x3100 آنبرد هستند (IGP) و کارت گرافیک مجزا نیستن ولی تو همونا هم 8200 و x1250 از بقیه بهترن البته تو بازی فرقی نداره چون VGA آنبرد برای بازی ساخته نشده اصلا.
milky way جان هم تشکر میکنم
ولی 1 سوال موند آیا ارزش داره من که میخواستم 500 تومان ایسر 4710 رو بخرم پولم رو بکنم 750 به خاطر کارت گرافیم و یکی از اون چند مدلی که گفتم رو بگیرم که سی پی یو amd داره با همون کارت گرافیکهایی که گفتم رو بگیرم من الان گیر همین سوالم
در ضمن حداقل یکمم راجب مشخصات اون کارت گرافیک 700 و 8400 و1250 هم توضیح بدین
در ضمن نگین چرا ایسر چون ترجیح میدم 1 نوت بوک معمولی خوب داشته باشم و وبقیه پولم رو صرف عوض کردن کامپیوترم کنم
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!
قیمت 800 تا 900.. لپ تاپ برای کد و نقشه کشی.... کسی مدل خوب داره بگه
با سلام و خسته نباشید به شما.
من از یه سیستم خونگی خوشم اومد با مشخصات زیر میخواستم ببینم لب تاپ تو این مایه ها پیدا میشه. اگه هست لطفا معرفی کنید و حدود قیمتش رو هم بگید.
cpu : intel Q9400-2666MHZ-6MB L2 CACHE
m.b:asus P5QL PRO
RAM:PATRIOT 4GIG 2x2 GIG 800
POWER:GREEN 535W
VGA:HIS HD4830 -512 یا مدل دیگه تو این ضمینه مثل geforce 8800
HDD: WESTERN DIGITALL 250GIG یا sata2
کلا یه سیستم برای کارهای سنگین.
اصلا میشه در حدود 1,5 همچین سیستمی رو خرید یا باید تا 2 میلیون روش فکر کنم.
با تشکر از شما.
راستی یه سیستم خونگی با این مشخصات بهتر بگیرم یا یه لب تاپ. ممنون میشم تو این ضمینه هم نظر بدید.
با سلام
این قضیه سوختن کارت گرافیک های لپ تاپ DELL XPS صحت داره؟ یا فقط مربوط به M1330 است و شامل M1530 نمیشه؟
من تو انتخاب بین hp DV-5 1199 و DELL XPS M1530 مونده بودم که XPS رو انتخاب کردم، ولی شایعه سوختن کارت گرافیک این مدلها منو مجددآ دودل کرد، لطفآ کمک کنید. همون hp DV-5 1199 رو بگیرم بهتر نیست؟
Last edited by aminmousavi86; 26-12-2008 at 21:43. دليل: اشتباه تایپی
دوستان کسی جواب نداره؟!!!
orado جان ببین من اینجا چی کشیدم که دیگه حاضر نیستم برگردم و پاسخ بدم به کاربران این بخش!!!من دارم روزی 10 تا سوال جواب میدم.. ولی انقدر زیاده که تموم نمیشه هرچی جواب میدی
این مشکل بودهه و هست ... به نظرم بهترین پاسخ اینه که بنویسید :دوست من کاش یک مقدار پست های قبلی همین تاپیک رو بخونید، فکر می کنم همین سوال چند ار دیگه هم پرسیده شده باشه
تکراری ... چند صفحه قبل را مرور کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)