دوستان این نمایشگاه و تخفیف فقط تهرانه؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خیر ، به 2 نفری که به شرکت معرفی کنید ، به هرکدام تنها یک مودم رایگان تعلق میگیره ( تخفیف بصورت اعتبار نقدی مخصوص شماست و مودم برای کاربران معرفی شده )
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
اپراتور مرکز که میگفت برای کل نمایندگی هاست ، چه تهران و چه شهرستان ، ولی شهرستان میگه فقط واسه تهرانه ! ( چون زمان اجرای این کوپن ها از زمان پایان نمایشگاه هست ، باید تا اون موقع صبر کرد و دیــد ; اما به نظرم برای کل کشوره )
دستفروش هست اون وسط اين همه آدم جمع شده ؟ حلوا ميدن ؟
اينترنت منم كم كم داره دار فانی رو وداع ميكنه ، از صبح تا حالا 30 بار قطع شده و اما اين سرعت روزانشون منو كشته ، تا ميام صفحه رو استاپ كنم كه تبليغاش لود نشه كل حجمم پريده اما شب كه ميشه همون سايت رو 1 ساعتم وايسم كه لود شه باز تبليغاش لود نميشه !
چند سوال از دوستان
1-سرویسهای مختلفش فرق می کنه سرعتهاش؟روزانه و شبانه
2-من با ترافیک 5 میخوام بگیرم که شبانه رایگان باشه(چون مصرف روزانه ام هم بالاس)،سرعت شبانه اش چطوره؟مثلا با 512 یا 128 چند میزنه حدودا؟روزانه ش چطور؟سرعت سرویسهاش چطوره؟
3-من هر وقت بخوام با یه جا فسخ کنم و از جای دیگه بگیرم،اون 15 تومن پول زور رو باید بدم؟
شهر پيش فرض : تهران
1- بله ، سرعت روزانه خيلی بالا ، سرعت شبانه همون سرعت قرارداد هست.
2- با 512 هر شب در حالت ايده آل 1.2 گيگ و با 128 در حالت ايدهآل 300 مگابايت میتونی بگيری - روزانه كه با 128 حدود 400 كيلوبايت بر ثانيه هم دان ميده اما شبانه 128 سرعتش 16 و شبانه 512 سرعتش 64 هستش
3- اونم كه بله ! پوله زوره نمیخوای بدی ؟!
امروز زنگ زدم تا بنم رو ثبت کنه
میگه هفته بعد بن ها قابل استفاده است
خیلی کلاهبردارن
دوست عزیز نیازی نیست برای ثبت بن با شرکت تماس بگیرید.از قسمت بانک مجازی گزینه بن کارت هدیه رو انتخاب کنید و مشخصات بن رو وارد کنید.این امور اصلا به کارشناس فروش شرکت مربوط نمیشه و اطلاع دقیق ندارن،اطلاعات بن ها توسط بخش مالی بررسی میشن.بعد از ثبت بن باید صبر کنید تا اطلاعات بن تایید بشه و موجودی بانک شما به مبلغ 30000 تومان شارژ بشه.
بن ها از پاپان نمایشگاه یعنی امروز به بعد قابل ثبت هستن ولی با توجه به تعداد زیاد بن های فروخته شده این پروسه تایید و شارژ شاید قدری زمان ببره ...
موفق باشید
دوست من!!!!!دوست عزیز نیازی نیست برای ثبت بن با شرکت تماس بگیرید.از قسمت بانک مجازی گزینه بن کارت هدیه رو انتخاب کنید و مشخصات بن رو وارد کنید.این امور اصلا به کارشناس فروش شرکت مربوط نمیشه و اطلاع دقیق ندارن،اطلاعات بن ها توسط بخش مالی بررسی میشن.بعد از ثبت بن باید صبر کنید تا اطلاعات بن تایید بشه و موجودی بانک شما به مبلغ 30000 تومان شارژ بشه.
بن ها از پاپان نمایشگاه یعنی امروز به بعد قابل ثبت هستن ولی با توجه به تعداد زیاد بن های فروخته شده این پروسه تایید و شارژ شاید قدری زمان ببره ...
موفق باشید
من هم بلدم بن رو ثبت کنم
گفتن که فعلا بن ها توی انتظاره و هفته بعد تایید میشه
باز اسیاتک چه گندی زده ؟
تو دو سه جا دیگه و حتی یاهو مسنجر دیدم بعضی ها بد شاکین ازش
حجم دزدی!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)