سلام
شما تو یاهو مسنجر برید به Messenger >performances بعد تیک Open web links in a new browser window رو بزار یا وردار. مشکلت حل میشه. اگه نشد یاهو مسنجر رو پاک کن و دوباره نصب کن.
سلام
شما تو یاهو مسنجر برید به Messenger >performances بعد تیک Open web links in a new browser window رو بزار یا وردار. مشکلت حل میشه. اگه نشد یاهو مسنجر رو پاک کن و دوباره نصب کن.
با سلام به همگی
من میخواستم بدونم چرا با yahoo messenger میخوام on بشم این error میده...
![]()
سلام
من با یاهو مسنجر مشکل دارم زمانی که یاهو مسنجر رو بتز میکنم اولین پی امی که میخوام بدم پیغام dont send میده بعدش یاهو مسنجر بسته میشه باید چکار کرد؟
سلام
شما برو به آدرس زیر و لوگین شدن سریع در یاهو مسنجر ، حل مشکل لوگین کردن به یاهو مسنجر رو بخون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما نسخه ی یاهوت رو عوض کن یا پاکش کن دوباره نصب کن.
سلام دوستان
من يه مشكل عجيبه تو ياهو مسنجر دارم . وقتي كه مي خوام از entertainment استفاده كنم اين خطا را ميده :
Unable to load the "garfield" imvironment. General error.
همچنين audibles هم كار نمي كنه .
دو روزه جستجو مي كنم اما هنوز درمانش را پيدا نكردم .
در ضمن فلش پلير 10 و جاوا و ... را هم نصب كردم . در ساير نسخه ها 7 و 8 و 9 هم ، همين مشكلو دارم . ويندوز را هم عوض كردم اما بازم كار نكرد . در ويستا هم همين طور
مشخصات سيستم :
Ym 9 , sp3 , ie 7
از دوستان اگه كسي مي تونه راهنمايي كني خيلي ممنون مي شم .
من هر کاری می کنم لوگین می کنم لوگین نمی شه پورت های مختلف هم باز کردم اما تاثیری ندارد من زمانی که از وایرلس استفاده می کنم این طور می شه اما دیال اپ خوبه
دوستان جدیدترین نسخه یاهو مسنجر هم رسید
شما میتونید اونو از سایت kamyabonline.com دانلود کنید
توضیحات بیتر در اونجا هست
سلام.
عیدتون مبارک
+
یه سوالی داشتم.
من ای دی یه سری رو اد کردم 2 نفر رو می خوام پاک کنم با این که تو لیست دوستان نیست ولی تو bookmark هستش از اونجا چطوری می تونم حذف کنم ؟!
وقتی رو اسم کلیک می کنم تا delete کنم این error رو میده...
چیکارش کنم ؟!![]()
سلام !
یه سوال داشتم ! که چجوری میشه کاری کرد که همیشه online بمونی حتا وقتی به نت وصل نیستی یا کامپوتر خاموشه !؟ تو ورژن 9 !
نمیشه. به مفهوم کلمه online دقت کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)