1- خیلی کم وسیله داره ولی اگه بری توی edit town چند تا فروشگاه پیدا میکنی 2- high-end loft و outdoor living
1- خیلی کم وسیله داره ولی اگه بری توی edit town چند تا فروشگاه پیدا میکنی 2- high-end loft و outdoor living
همینجور که دوستمون گفتن.
کلا پکهای Stuff فقط وسایل اضافه میکنن تغییری در روند بازی نمیدن فقط مابین پکهای EP (مراحل اضافه) منتشر میشن که هم کمی به بازی تنوع بدن هم سودی به جیب EA بره.
این طوری که من فهمیدم هر کدوم از اون 9تا سیمز 3تا دی وی دی هست و هرکدومو3500 به من میداد...
اگه بخوام همشو بگیرم خیلی گرون میشه که من بودجم نمیر3!
نسخه اصلی The Sims 3 و پک های EP هر کدوم 2 دیسک هستند،نسخه های STUFF هر کدوم 1 دیسک.
کلا 14 تا dvd میشه تا حالا که اومده.
شما اول نسخه اصلی و پک مسافرت رو بگیر،ببین چقدر از بازی رضایت داری بعدا بقیه اش رو تهیه کن.
من خودم همه نسخه ها رو دارم ولی با گیم پلیش کاری ندارم یعنی بازی نمیکنم،فقط خونه می سازم و شهر رو ادیت میکنم. همین هم کلی سرگرم کنندست.
Last edited by Big-Boss; 13-08-2011 at 10:52.
خوب همه پک هاش قشنگه
شما همون اول سیمز 3 اصلی رو بگیرین اگه خوشتون اومد پک هارو هم نصب کنین
اینم مشخصات :
1.اگه مسافرت گردشگری دوست دارین World Adventure خوبه
2.اگه دوست خیلی فانتزی و رویایی باشین high end loft stuff رو ترجیح میدم
3.اگه فط دنبال کارو کاسبی دارمد هستین Ambitions عالیه
4.اگه عشق ماشین دارین و مسابقات Fast Lane من از این پک خوشم نمیاد چون فقط چندتا ماشین بهش اضافه شده همین!!
5.اگه خوش گذرون و دوست دارین که برید جشنو پارتی Late Night واقعا خیلی بدردتون میخوره اپارتمان هم داره!!
Out door living6. هم که همش وسایل بهش اضافه شده ! وسایل بیرون خونه مثل باربیکیو
7.اگه دوست دارین که همش با خونواده باشین و بچه داشته باشین برن مدرسه دانشگاه Generations توپه !!!
8.اگه دوست دارین بازم همون کار داشته باشین و داخل یه شهر شیک زندگی کنین و... Town Of Life خوبه هنوز بازیش نکردم!
9.Sims 3 Pets هم قراره بیاد که همش داخلش حیونای خونه گی مثل سگ گربه یا حتی اسب .!.
اینا پکیج ها و stuff های اصلی هستن !!![]()
Last edited by camry; 13-08-2011 at 12:24.
این پک brancay buy اومده؟کی؟
این جور پک ها اصلی نیستن و همینجوری ساختنش و فقط 3 4 تا وسایل بهش اضافه کردن
خانم مگی و سایر دوستان لطفا کمک کنید
من پریروز پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
ممنون میشم اگه بگید ایراد کار از کجاست![]()
اومده،خیلی وقته.
بازی رو که کرک نکردید؟
سلام کسی میدونه الما س و طلا و... رو میشهکجا پیداکرد؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)