مشکل که وجود داره چون سرعت شما روی حدود 512 بسته شده ولی سرعت دانلودتون رو 20 هست پس مشکل وجود داره ولی اینکه از کجاست پیدا کردنش خیلی سخته بهترین کار اینه که زنگ بزنین پشتیبانی اندیشه ببینین اونا بهتون چی میگن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل که وجود داره چون سرعت شما روی حدود 512 بسته شده ولی سرعت دانلودتون رو 20 هست پس مشکل وجود داره ولی اینکه از کجاست پیدا کردنش خیلی سخته بهترین کار اینه که زنگ بزنین پشتیبانی اندیشه ببینین اونا بهتون چی میگن
ای بابا. پس چرا به من ندادن؟ من گفتم دختره فقط خندید!!! می تونی یه کاریش واسم بکنی؟ ببخشیدا
eco128-3gig
دیگه حداقلش اینه که باید تا 14 برسه دیگه. مال من روی 6. مال تو دقیقا سرعت کاملو میده؟
فردا یه تماس می گیرم ببینم چی می گن. بچه هایی که از شاتل گزفتن سرعتاشونو بگن که ببینیم وضع چجوریه
مرسی
Last edited by ramin2020; 10-08-2010 at 00:34.
عزیز wifi گرفتنی نیست. شما خودت باید مکانتو wifi کنی. این کار از دو طریق امکان پذیره:
1- خریدن یک Access Point: این وسیله رو میخری، بعد مودم adsl رو بهش وصل می کنی و کانفیگش می کنی. اون وقت wfi داری
2- خریدن یک مودم که access point هم باشه(1*2): در این حالت شما فقط یک وسیله می خری که هم کار مودم رو برات انجام میده و هم کار wifi رو
موفق باشی
ای بابا ، گفتم که 512 بگیرای بابا. پس چرا به من ندادن؟ من گفتم دختره فقط خندید!!! می تونی یه کاریش واسم بکنی؟ ببخشیدا
eco128-3gig
دیگه حداقلش اینه که باید تا 14 برسه دیگه. مال من روی 6. مال تو دقیقا سرعت کاملو میده؟
فردا یه تماس می گیرم ببینم چی می گن. بچه هایی که از شاتل گزفتن سرعتاشونو بگن که ببینیم وضع چجوریه
مرسی
شاتل مثل ASK نیست که با 128 ، 512 بده
سرعت واقعی خودشو میده
البته به نظر من اینجوری بهتره
چون اندیشه با 128 ، 100 تا سرعت دانلود میده و اگه سرعتتون مثلا بشه 20 ، بازم میگم بیشتر داریم سرویس میدیم و کاری نمیتونید بکنید
اما شاتل داره 512 رو با همون قیمت میده ، پس اگه سرعتتون حتی تو شب زیر 68 شد ، میتونید اعتراض کنید
البته مثل اینکه قرار شاتل ADSL 2 MB رو بزودی اضافه کنه
فکر میکنم ماهی 23 تومان باشه
این بیاد معرکه هست![]()
امکان داره دوستانی که از لنگرود و لاهیجان سرویس میگیرن از اندیشه بگن downstream شون رو جنده؟
مال من 572 ولی سرعت دانلودم 20 بیشتر نمیشه
فک کردم شاید این قانون تقسیم بر 8 فقط تو رشت معتبره
نه عزیز این قانون همه جای دنیا اعتبار داره
پهنای باند روبه کیلو بیت بر ثانیه (KBps) نشون میدن که برای تبدیل به کیلو بایت باید تقسیم به 8 بشه
8bit=1byt
با تشکر از mehdihamed که هیچ سوالی رو بی جواب نمیزاره و بهتره یه زنگ به پشتیبانی بزنی
MESI08 میتونم بپرسم معمولا از چه لینهایی استفاده میکنی و چه سایتهایی؟؟
از هر لینکی که بگید استفاده میکنم مثلا
-------------________ rapidleech_________farskids______tehranhits_______ 2seda_________p30world
مشکل من اینه که کارکنای شرکت اندیشه تو لنگرود اصلا نمیدونن
ip چیه
downstream چیه
upstream چیه
میگن خوردنیه؟یاپوشیدنیه؟
حالا چرا اینقدر بزرگ مینویسی
توی سایتهایی که نوشتی به جر لینک مستقیم های p30world
بقیه خیلی سرور های قویی ندارند اما خوب شما میگی چندین لینک رو با هم چک کردی و نشده
میدونی شرایط زیادی میتونه تاثیر بزاره
شاید برنامه ای داره اپدیت میشه مثل انتی ویروس برنامه های netlimit netpeer میتونن سرعت دانلود هر برنامه ای که داره دانلود میکنه رو بهت نشون بدن و یا اینکه ازبرنامه ای برای شکستن بعضی چیزها استفاده نمیکنی؟؟
بین خطوط تلفن نویز گیر وصل کردی فاصله خونتون تا مرکز مخابرانی چقدره
حتی جنس کابل هم مهمه توی رشت بیشتر مناطق فیبر نوری بعضی جاها سیم مسی
شما سرویس نا محدود که نداری؟
ما مثل شما مایه دار نیستیم رفیق، با 128 کنار میایم
ماجرای 1ماه رایگان رو نگفتی، می تونی واسم اوکی کنی؟ نکنه فقط واسه 512 هست؟
الان زنگ زدم به شاتل ماجرای سرعتمو گفتم، رفت نگاه کرد گفت تو اصلا اینترنت نداری پورتت وصل نیست، گفتم بابا دارم کار می کنم. گفت یوزر پس از کجا آوردی، گفتم دیگه پیدا کردم. گفت تو الان داری قاچاقی کار می کنیگفت باید یکم صبر کنی تا پورتت از مخابرات وصل بشه
2ساعت بعد زنگ زد گفت الان برو نگاه کن ببین چجوریه. رفتم دیدم کفم برید:
Downstream:604
upstream:158
یادآوری می کنم سرویسم 128 هست.
بچه ها دلتون بسوزهبرم حالشو ببرم
ایول شاتل(البته امیدوارم همیشه اینجوری بمونه
)
ما هم شاتلی شدیمفعلا که عالیه و من راضی هستم
حداقل اون قطعی هایه اندیشه رو تا الان نداشته...پس نتیجه میشه گرفت که تجهیزاته اندیشه تویه مرکزه 4 خرابه نه سرویس خوده مخابرات
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)