سلام
آخه 30 گیگ آهنگ دارم روش...حالا موندم چه کنم...!
سلام
آخه 30 گیگ آهنگ دارم روش...حالا موندم چه کنم...!
شما وقتی explorer جدید رو نصب میکنید نیازی به remove کردن قبلی نداری!
خودش جایگزین میشه...اما اگر اصرار به این کار دارید باید برید تو control Panelبعد Add/Remove Program بعد از منو های سمت چپ Add/Remove windows Component رو میزنید و منتظر میشید تا لود شه...بعد اینترنت اکسپلورر رو انتخاب می کنید و next رو میزنید تا بقیه کارا رو انجام بدین.
موفق باشید
درود
1 .برای Unistall کردن ،از منوی Start در قسمت Run بنویسین cmd.exe وعبارت زیر رو توش copy و paste کنین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو بعد اینتر کنین و یک بار Restart کنین .
2 .وقتی مستقیم مینویسین چه پیغامی میاد ؟
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
درود
اگر اینطوریه میتونین فایل های ویندوز رو Delete کنین !
آخه چون میخوام 7 نصب کنم اجازه نمیده
این کار و قبلا کردم ولی حجم فایل explorer رو صفر نشون میده و بعد از طی مراحل اتفاقی نمی افته
1.پیغام میده که همچین فایلی نمیتونه پیدا کنه
2.هیچ اتفاق خاصی نمیافته رو همون صفحه ی default میمونه
سلام
شايد شما ادرسي كه تو ادرس بار مي نويسيد درست نيست,چون وقتي گوگل رو براتون باز ميكنه بايد اون يكي ادرس ها رو هم براتون باز كنه اگه گوگل رو هم نداشتيد اون وقت ميشد گفت شايد از تنظيماتش باشه.شما يه بارم امتحان كنيد لينك جايي كه از گوگل ميريد رو تو ادرس بار كپي پيست كنيد ببينيد باز نميره.
شما يه نرم افزار نظير Your Uninstaller نصب كنيد، بعد از نصب، روي اينترنت اكسپلوررتون كليك راست كنيد و گزينه ي Uninstall with Your Uninstaller رو انتخاب كنيد.
موفق باشيد.
امتحان کردم نشده
همان default صفحه باقی میمونه
نصب کردم ولی بازم گزینه ی unistall براش غیر فعال
یه جورایی انگار explorer ام آسیب دیده باشه شده
Last edited by saba_879; 02-05-2010 at 20:24.
سلام
شما از ريكاوري كنسول هم ميتونيد ie تون رو uninstall كنيد. وارد صفحه ريكاوري كنسول بشين, اينا رو تايپ كنيد
CD ie8\spuninst
batch Spuninst.txt
واينتر رو بزنيد.در ضمن سي دي ويندوز رو تو سي دي رامتون قرار بديد.
با سلام ....
من وقتي كه ميخواهم ويندوز سيستم را آپديت كنم سايت مايكروسافت پيغام زير را نشان ميدهد :
Network policy settings prevent you from using this website to get updates for your computer.
If you believe you have received this message in error, please contact your system administrator.
Read more about steps you can take to resolve this problem (error number 0x8DDD0003) yourself.
اين يعني چي ؟
درود
از منوی Start در قسمت Run عبارت gpedit.msc رو بنویس .
به مسیر زیر برو :
User Configuration > Administrative Templates > Start Menu and Taskbar
در سمت راست روی Remove links and access to Windows Update کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن .
Disabled رو انتخاب کنین و Apply وبعد OK .
و حالا :
با Admin لاگ این کنین و تو Run عبارت gpedit.msc رو بنویسین ،به مسیر زیر برین :
User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update
روی Remove access to use all Windows Update Features کلیک راست کنین و Properties رو انتخاب کنین و Disabled کنین و Apply و بعد OK .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)