تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 800 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه مجتبی_1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    TEHROON

پيش فرض

درود
    نه Unistall که نمیشه کرد !ولی حتما فرمت میشه کرد ،چرا نمیتونین فرمت کنین ؟!
    سلام

آخه 30 گیگ آهنگ دارم روش...حالا موندم چه کنم...!

داره خودمونی میشه مجتبی_1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    TEHROON

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دو تا سوال داشتم
    1.من میخوام explorer 8 ام و بردارم ولی وقتی میرم تو add or remove گزینه remove نداره با tune up ام چک کردم نشد
    لطفا راهنمایی کنید چه طوری میتونم remove کنم و explorer 7 نصب کنم
    2.من هر سایتی رو که بخوام باز کنم بوسیله ی explorer 8 باید یه جورایی با واسطه باشه
    یعنی باید مثلا تو گوگل سرچ کنم بعد از اونجا باز کنم,اگه مستقیم در adress bar بزنم باز نمیشه
    شما وقتی explorer جدید رو نصب میکنید نیازی به remove کردن قبلی نداری!
    خودش جایگزین میشه...اما اگر اصرار به این کار دارید باید برید تو control Panelبعد Add/Remove Program بعد از منو های سمت چپ Add/Remove windows Component رو میزنید و منتظر میشید تا لود شه...بعد اینترنت اکسپلورر رو انتخاب می کنید و next رو میزنید تا بقیه کارا رو انجام بدین.
    موفق باشید

3. این کاربر از مجتبی_1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دو تا سوال داشتم
    1.من میخوام explorer 8 ام و بردارم ولی وقتی میرم تو add or remove گزینه remove نداره با tune up ام چک کردم نشد
    2.من هر سایتی رو که بخوام باز کنم بوسیله ی explorer 8 باید یه جورایی با واسطه باشه
    یعنی باید مثلا تو گوگل سرچ کنم بعد از اونجا باز کنم,اگه مستقیم در adress bar بزنم باز نمیشه
    درود
    1 .برای Unistall کردن ،از منوی Start در قسمت Run بنویسین cmd.exe وعبارت زیر رو توش copy و paste کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد اینتر کنین و یک بار Restart کنین .
    2 .وقتی مستقیم مینویسین چه پیغامی میاد ؟

---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

سلام

آخه 30 گیگ آهنگ دارم روش...حالا موندم چه کنم...!
    درود
    اگر اینطوریه میتونین فایل های ویندوز رو Delete کنین !

5. 4 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما وقتی explorer جدید رو نصب میکنید نیازی به remove کردن قبلی نداری!
    خودش جایگزین میشه...اما اگر اصرار به این کار دارید باید برید تو control Panelبعد Add/Remove Program بعد از منو های سمت چپ Add/Remove windows Component رو میزنید و منتظر میشید تا لود شه...بعد اینترنت اکسپلورر رو انتخاب می کنید و next رو میزنید تا بقیه کارا رو انجام بدین.
    موفق باشید
    آخه چون میخوام 7 نصب کنم اجازه نمیده
    این کار و قبلا کردم ولی حجم فایل explorer رو صفر نشون میده و بعد از طی مراحل اتفاقی نمی افته

درود
    1 .برای Unistall کردن ،از منوی Start در قسمت Run بنویسین cmd.exe وعبارت زیر رو توش copy و paste کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بعد اینتر کنین و یک بار Restart کنین .
    2 .وقتی مستقیم مینویسین چه پیغامی میاد ؟
    1.پیغام میده که همچین فایلی نمیتونه پیدا کنه
    2.هیچ اتفاق خاصی نمیافته رو همون صفحه ی default میمونه

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دو تا سوال داشتم
    سلام
    شايد شما ادرسي كه تو ادرس بار مي نويسيد درست نيست,چون وقتي گوگل رو براتون باز ميكنه بايد اون يكي ادرس ها رو هم براتون باز كنه اگه گوگل رو هم نداشتيد اون وقت ميشد گفت شايد از تنظيماتش باشه.شما يه بارم امتحان كنيد لينك جايي كه از گوگل ميريد رو تو ادرس بار كپي پيست كنيد ببينيد باز نميره.

8. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دو تا سوال داشتم
    شما يه نرم افزار نظير Your Uninstaller نصب كنيد، بعد از نصب، روي اينترنت اكسپلوررتون كليك راست كنيد و گزينه ي Uninstall with Your Uninstaller رو انتخاب كنيد.

موفق باشيد.

10. 4 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saba_879's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    شايد شما ادرسي كه تو ادرس بار مي نويسيد درست نيست,چون وقتي گوگل رو براتون باز ميكنه بايد اون يكي ادرس ها رو هم براتون باز كنه اگه گوگل رو هم نداشتيد اون وقت ميشد گفت شايد از تنظيماتش باشه.شما يه بارم امتحان كنيد لينك جايي كه از گوگل ميريد رو تو ادرس بار كپي پيست كنيد ببينيد باز نميره.
    امتحان کردم نشده
    همان default صفحه باقی میمونه

شما يه نرم افزار نظير Your Uninstaller نصب كنيد، بعد از نصب، روي اينترنت اكسپلوررتون كليك راست كنيد و گزينه ي Uninstall with Your Uninstaller رو انتخاب كنيد.

موفق باشيد.
    نصب کردم ولی بازم گزینه ی unistall براش غیر فعال
    یه جورایی انگار explorer ام آسیب دیده باشه شده
    Last edited by saba_879; 02-05-2010 at 20:24.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دو تا سوال داشتم
    سلام
    شما از ريكاوري كنسول هم ميتونيد ie تون رو uninstall كنيد. وارد صفحه ريكاوري كنسول بشين, اينا رو تايپ كنيد
    CD ie8\spuninst
    batch Spuninst.txt
    واينتر رو بزنيد.در ضمن سي دي ويندوز رو تو سي دي رامتون قرار بديد.

13. 2 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه babi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    آفیس خواب

پيش فرض

با سلام ....
    من وقتي كه ميخواهم ويندوز سيستم را آپديت كنم سايت مايكروسافت پيغام زير را نشان ميدهد :
    Network policy settings prevent you from using this website to get updates for your computer.

If you believe you have received this message in error, please contact your system administrator.
    Read more about steps you can take to resolve this problem (error number 0x8DDD0003) yourself.

اين يعني چي ؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام ....
    من وقتي كه ميخواهم ويندوز سيستم را آپديت كنم سايت مايكروسافت پيغام زير را نشان ميدهد :
    Network policy settings prevent you from using this website to get updates for your computer.

If you believe you have received this message in error, please contact your system administrator.
    Read more about steps you can take to resolve this problem (error number 0x8DDD0003) yourself.

اين يعني چي ؟
    درود
    از منوی Start در قسمت Run عبارت gpedit.msc رو بنویس .
    به مسیر زیر برو :
    User Configuration > Administrative Templates > Start Menu and Taskbar
    در سمت راست روی Remove links and access to Windows Update کلیک راست کن و Properties رو انتخاب کن .
    Disabled رو انتخاب کنین و Apply وبعد OK .
    و حالا :
    با Admin لاگ این کنین و تو Run عبارت gpedit.msc رو بنویسین ،به مسیر زیر برین :
    User Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update
    روی Remove access to use all Windows Update Features کلیک راست کنین و Properties رو انتخاب کنین و Disabled کنین و Apply و بعد OK .

16. 2 کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •