سونی میدونم که بازرگانی ایران هست و باهاش هم کار کردم و واقعا رسیدگی خوبی دارند.
یه رم 4 گیگی سونی 25000 تومنه
و 2 گیگی 15 تومن (قیمت 2 ماه پیش از نمایندگی گرگان)
سونی میدونم که بازرگانی ایران هست و باهاش هم کار کردم و واقعا رسیدگی خوبی دارند.
یه رم 4 گیگی سونی 25000 تومنه
و 2 گیگی 15 تومن (قیمت 2 ماه پیش از نمایندگی گرگان)
دوستان جوابی برای سوال ما ندادید
لطفا مار رو هم راهنمایی کنید
من و تنها نزارید![]()
شکی نیست که سونی داره پول اسمشم میگیره
W220 هم دوربین خوبیه.
یه نگاه به SX120 کنان هم بنداز = قیمت 220تومنه
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه دوربین میخوام واسه کارهای ساده مثل عکس گرفتن در مهمونی ها ومسافرت و ..... . قیمتش هم واسم مهم نیست
3 مورد واسم خیلی مهه :
1. واقعا کوچک باشه تا بشه گذاشت تو جیب و برد مهمونی و ....
2 . اینکه بهترین عملکرد رو داشته باشه در شب و جاهایی که نور کمی داره مثل کلاب , البته در رده ی خودش ( ULTRA COMPACT ها )
3. ظاهر زیبایی داشته باشه
ا
مرسی از کمکتون
اگه میشه کمی هم در مورد Exmo R که در سونی های جدید استفاده شده بگین و ایا واقعا تصاویر در شب رو بهتر و کمی روشنتر میگیری با نوردهی بیشتر ؟
مرسی
دوست خوب، شما سوال مشابهی درباره خرید دوربین رو هرچند صفحه یه بار می پرسی؟(صرفاً کنجکاوم و خدای نکرده جسارت نباشه)... آیا گزینه هایی که مطرح شده شما رو راضی نمی کنه؟ .. یا مشکل دیگه ای هست؟ ...
مثلاً آخرین بارش هفته پیش پرسیدید که مشابه این قضیه پرسیدید و من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب دادم و شما بازخوردی نداشتید... خب اونا گزینه های بسیار خوبی بودند...
سلام
نه عزیزم اونها گزینه هایی بسیار خوبی بودن ولی اصلا فاکتور کوچک بودن قابل حمل بودن رو نداشتن و من این واسم خیلی مهمه و در سوال قبلی هم گفته بودم که شما حتما توجه نکردید . نتیجه میگیریم که این تکرار بخاطر جواب مناسب نگرفتن هست ( البته جسارت نباشه )
اگر عکس با کیفیت و رنگ خوب برات تو روز مهم نیست میتونی WX1 سونی بگیری / کیفیت عالی در شب داره (دو برابر دوربینها با سنسور CCD) و بسیار کوچیک هم هست.
سلام
منظورت اینه که در روز بد عمل میکنه به دوربین های دیگه یا اینکه فقط کمی ضعیفتره و اگه اختلاف تصاویر در روز کمی ضعیفتر باشه اشکال نداره و نه اینکه
گزینه ی دیگه ای هم اگه به نظرت اومد بهم بگو . مرسی
سلام
از راهنمایی دوست مون که کانن مدل SX_120 را پیشنهاد کرد بسیار ممنونم گزینه بسیار عالیه باز هم غیر از هجمش البته چون من با دوربین با هجم زیاد ( بزرگی هیکل ) کار کردم برام زیاد هم نا خوشایند نیست همین گزینه رو می گیرم ...
باز هم ممنون !!!
نقل قول:
نوشته شده توسط sastwhc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرحال این ها آخرین مدل محسوب میشوند و البته ریویو مثبت هم دارند مخصوصا HS10
درسته البته کفته شده شايد بخاطر مکاپيکسلش کمي نويز زياد داشته باشه با توجه به کوچکتر شدن سنسور.در مورد نيکون p100 نظري ندارين؟واين دو تا در برابر fz35 چطورن؟
---------- Post added at 08:16 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط sastwhc [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت این جمله چند تا نکته ی کش دار خوابیده که بعدا شاید بیشتر گفتم اما من عکس های G11 را بیشتر می پسند گرچه در کلاسی که شما عنوان کردید قرار نمیگیرد چون حداکثر زوم 5 است
اگه نکته هارو بفرماييد ممنون ميشم.ضمنا عکسهاي g11 بسيار عاليه بخصوص در نور کم اما هم فيلمبرداريش Hd نيست و هم زوم پاييني داره و فکر ميکنم زوم اپتيکالم تو فيلم برداري نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)