کلا تو بازی باید بزنید.
یعنی چی؟لپ تاپتون numpad نداره؟
کلا تو بازی باید بزنید.
یعنی چی؟لپ تاپتون numpad نداره؟
نه اینکه نداره.کلید اختصاصی نداره. برای اینکه کلید های 1 تا 9 برای numpad فعال بشه فکر کنم باید یه کاری کنم .این کارو بلد نیستم دوستان دیگه اگه بلدن بگن لطفا
Last edited by ali feri; 16-09-2011 at 14:28.
این مطلب ببین میتونه بهت کمک کنه انگلیسی هست البته
برای فعال کردن ترنیر باید کلیدinsert رو بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترنیرهای بالا برای ویندوز ویستا و 7 کاربرد داره چون با dx 10 سازگاره
ببین همه ی کارای لازمه رو انجام دادم ولی تو بازی وقتی دکمه های 1 تا 9 رو میزنم فقط اسلحه ها جا به جا میشن همین
احتمالا روی لب تاپتون یکسری از دکمه هاش با یک رنگ دیگه یک سری شماره زده. باید اول Num LK رو بزنید تا اون دکمه ها به اعداد فعال بشه بعدش ترینر رو فعال کنید باهاش
بالاخره یکی از ترینر ها کار کرد و بازی رو تموم کردم.پدرم در اومد.از همگی ممنون.
میدونم اینجا جاش نسیت .
میخواست بدونم این Resident Evil 4 HD که میخات بیات ارزش داره بگیرم ؟؟ چون من تا حالا evil 4 بازی نکردم . فقط با xbox شماره 5ش بازی کردم که خیلی خوشم اومد 2-3باری تمومش کردم .
کسی میدونه در مرحله ی آخر چه جوری وسکر رو بکشم؟آرپیجی هم که میزنم با دست نگهش میداره.
مرحله آخر نیست که یه مرحله دیگه هم بعده اوون داره .. باید اول چراغهای چهار طرف رو خاموش کنی که دیگه نبینتت . بعد ار پی جی بزنی وقتی که ار پی جی رو با دست گرفت باتیر بزن به ار پی جی تا بترکه وقتی که ترکید وسکر زانو میزنه و باید سریع بری نزدیکش و اون سرنگی که قبلا برداشتی رو بش تزریق کنی . ..
(درست یادم نیست . ولی فک کنم همین راهشه)
آره راهش همینه . این طوری یارو رو می زنید تا برید تو هواپیما و بعد برید به سرزمین سوزان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)