با امید بیستمین برد در مقابل ذوب آهن
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مصطفوي:نميتوانيم مثل عربها پول بدهيم ، در تهران با كريمي مذاكره ميكنيم
خبرگزاری پرسپویس : با جدايي علي كريمي از باشگاه السيليه قطر، حالا خبر بازگشت او به پرسپوليس شنيده ميشود. مديرعامل پرسپوليس در اين خصوص ميگويد: «ما خواهان جذب اين بازيكن هستيم و با كريمي مذاكره خواهيم كرد.»
داريوش مصطفوي در گفتوگویی، با بيان اين مطلب ميگويد: «اميدوارم در نهايت اتفاقي بيفتد كه هم به نفع پرسپوليس باشد و هم به نفع علي كريمي ولي بايد صادقانه بگويم كه ما نميتوانيم مثل عربها به كريمي پول بدهيم و مبلغي كه او از اماراتيها و قطريها گرفته برابر با بودجه يك سال باشگاه پرسپوليس است.»
وي در ادامه ميگويد: «كريمي خودش ميداند كه حضور در پرسپوليس از لحاظ مالي چندان به نفع او نيست ولي اميدوارم اين بازيكن خودش موانع پيوستن به تيم ما را از سر راه بردارد و در نهايت پيراهن پرسپوليس را بر تن كند. البته باشگاه پرسپوليس هم اين موضوع را به خوبي درك ميكند كه كريمي يك بازيكن ستاره و با ارزش است.» مصطفوي در پاسخ به اين سئوال كه چند درصد احتمال دارد كريمي به پرسپوليس بيايد ميگويد: «اول بايد تكليف اين بازيكن با تيم قطري مشخص بشود و اگر جدايي كريمي قطعي شد، در تهران با او مذاكره خواهيم كرد. احساس من اين است كه كريمي براي اثبات خيلي از مسائل ميخواهد در ايران فوتبالش را ادامه دهد و از حضور او در پرسپوليس استقبال ميكنيم. به نظر من كريمي يك بازيكن تأثيرگذار است كه جايش در تيمملي خالي است.»
مديرعامل پرسپوليس در پايان با اشاره به حضور 4 بازيكن اين تيم در تيمملي ميگويد: «من اعتقاد دارم كه در اين قضيه هم نسبت به پرسپوليس بيعدالتي شد چون از تيم ما بازيكنان بيشتري شايسته حضور در تيمملي بودند. البته اعتراضي نداريم و كادرفني تيمملي تصميمگيرنده است.»
بازیکن جوانان بوده و پیشرفت کرده تا اینجا
این داوره چه الکی الکی کارت داد به شیری؟
همه میخوان خودشونو جلو پرسپولیس اثبات کنن
پرسپولیس زلزله،همینه همینه
اقای گل امسال کریم باقری
الان کی اقای گله؟
فعلا علی نیکی و کریم 3گله هستن
بقیه رو نمیدونم
یکی بگه این داورای درپیتی از کجا میان؟
بابا چرا این یارو اینطوری داوری میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)