1 مگ محدود بگیری بهتر هست ؛ شب با 190 ثابت دانلود میکنی و روز هم باز هست تا 4 یا 6 مگ که بستگی به خط و نویزت داره ، بیشتر از یک مگ شانسی که خوب باشه یا نه
1 مگ محدود بگیری بهتر هست ؛ شب با 190 ثابت دانلود میکنی و روز هم باز هست تا 4 یا 6 مگ که بستگی به خط و نویزت داره ، بیشتر از یک مگ شانسی که خوب باشه یا نه
اگه تحت فشار تصمیم نگیره که خوبه. اگه مسئله صرفه مالیم باشه با گرون کردن تعرفه ها ( البته تا حدی منصفانه که رضایت برای مشتری و سرویس دهنده رو تا حد زیادی همزمان ایجاد کنه) مسئله رو حل می کنه.
واقعا تصور نبودن اینترنت نامحدود کابوسه. اینترنت بدون دانلود چه لطفی داره؟
Last edited by 1nima1; 16-11-2014 at 18:49.
آیا میشه هر دو path 0,1 مودم فعال بشن یعنی دوتا دان استریم و آپ استریم فعال بشن روی یک خط تلفن که بشه از دو اکانت استفاده کرد؟کسی اطلاع داره؟
با نمایندگی شهر تماس گرفتم گفتن خط رو تا ده مگ هم میبندیم ممکنه همچین چیزی ؟
این نمایندگی خودش یه شرکت مستقل بوده توی خرم اباد که من میدونم چند ساله داره سرویس میده ولی قبلا خیلی کیفیت نداشت
یعنی الان دیگه مستقل نیست و زیر نظر شماس ؟ پس چطور وقتی شما بالای 6 مگ نمیدید این 10 مگ میده؟
چیزی تغییر نکرده! خب باید 250 باشه! 2mb bu داری دیگه سرعت همونه که الان داری قبلا حتما مشکلی بوده.
داداش سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت پینگ چنده ؟ من الان آسیاتک دارم پینگش بالای 300 هست
الان از 8.8.8.8 گرفتم 356 بود
پینگش همین حدوداس ؟
الان زنگ زدم آسیاتک پشتیبانی تهران گفتم سرویسم 2 مگه و باید سرعت شبا از اسمی کمتر نشه و حداقل 200 باشه گفت نه الان که سرعتت 120 هست خیلی خوبه و از نظر ما مشکلی نداره
گفتم پس من ماه بعد نمیتونم از آسیاتک سرویس بگیرم و تخلیه میکنم
20 روز دیگه مهلتش تموم میشه میام فن آوا
از نمایندگی فن آوا هم پرسیدم گفت ما خطتون رو تا 4 یا 6 باز میزاریم تا هرجایی که خطت بکشه
پس چقدر این نمایندگی ها ببخشید نامرد هستن ( دور از جون شما ) من 10 بار در طی این 4 ماه تماس گرفتم گفتم شما گفتید 1 به 8 هست ولی واسه من 1 به 10 هست می گفتن طبیعیه همین قدر باید باشه!
خدا کنه واقعا در همین حد باشه.
سلام دوستان الان رفتم تو سایت فن اوا قیمت های نامحدود خیلی رفته بالا بعد دیگه نامحدود واقعی نیست
شبیه پارس و اسیاتک شده مثلا سرویس 512 با قیمت 38.5 فقط ماهیانه می تونی 21 گیگ دان کنی
چطوریاست. شما که می گید خوبه
اون حجم ها الکیه / من دارم سرعت اسمی بهت میده هرچقدر خواستی دانلود کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)