تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 539 از 949 اولاول ... 39439489529535536537538539540541542543549589639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,381 به 5,390 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

10

بچه ها سرویس 512 نامحدود چطوره ؟ 512 BUسرعتش 60 کمتره؟ میخوام یه ماه بگیرم اگه سرعتش از 60 کمتر میشه که همون 1 مگ محدود بگیرم ؟
    1 مگ محدود بگیری بهتر هست ؛ شب با 190 ثابت دانلود میکنی و روز هم باز هست تا 4 یا 6 مگ که بستگی به خط و نویزت داره ، بیشتر از یک مگ شانسی که خوب باشه یا نه

2. 3 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    خدارو شکر
    متاسفانه چند وقت اخیر زیر ساخت شورشو درآورده و مدام مشکل داره و از دست ما کاری برنمیاد ولی بهرحال خوشحالم راضی هستید .
    در مورد ادامه صحبتتون خوشبختانه همکاران فن آوا زیاد تو فاز انداختن و کلاهبرداری و ... نیستن و سرشون تو کار خودشونه و اینکه سرویس خوبی بدن .
    و خیالتون راحت شرکتی هم نمیتونه مجبور به کاریشون بکنه . شاید از لحاظ نام برند به اندازه بعضی شرکتها معروف نباشه ولی گروه فن آوا انقدر قوی هست که توپ هم تکونش نمیده مگر اینکه از لحاظ اقتصادی برای خودش به صرفه نباشه و یا دستوری از جایی بیاد و همه گیر بشه وگرنه بر اثر فشار دیگر شرکتها اتفاقی نمیفته .
    اگه تحت فشار تصمیم نگیره که خوبه. اگه مسئله صرفه مالیم باشه با گرون کردن تعرفه ها ( البته تا حدی منصفانه که رضایت برای مشتری و سرویس دهنده رو تا حد زیادی همزمان ایجاد کنه) مسئله رو حل می کنه.
    واقعا تصور نبودن اینترنت نامحدود کابوسه. اینترنت بدون دانلود چه لطفی داره؟
    Last edited by 1nima1; 16-11-2014 at 18:49.

4. 3 کاربر از 1nima1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آیا میشه هر دو path 0,1 مودم فعال بشن یعنی دوتا دان استریم و آپ استریم فعال بشن روی یک خط تلفن که بشه از دو اکانت استفاده کرد؟کسی اطلاع داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam09ft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

متاسفانه چون در مورد تجهیزات شهر خرم آباد اطلاعی ندارم، امکان پاسخ به سوالتون رو هم ندارم.
    ممنون میشم با دفتر مرکزی یا نماینده شهرتون تماس داشته باشید.
    با نمایندگی شهر تماس گرفتم گفتن خط رو تا ده مگ هم میبندیم ممکنه همچین چیزی ؟
    این نمایندگی خودش یه شرکت مستقل بوده توی خرم اباد که من میدونم چند ساله داره سرویس میده ولی قبلا خیلی کیفیت نداشت
    یعنی الان دیگه مستقل نیست و زیر نظر شماس ؟ پس چطور وقتی شما بالای 6 مگ نمیدید این 10 مگ میده؟

7. این کاربر از sam09ft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمایندگی جان شما نمیدونی ضریب اشتراک نامحدود تغییر کرده یا نه ؟ من 2 مگ دارم قبلا 180-190 بود از امروز صبح شده 250
    چیزی تغییر نکرده! خب باید 250 باشه! 2mb bu داری دیگه سرعت همونه که الان داری قبلا حتما مشکلی بوده.

9. 2 کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

1 مگ محدود بگیری بهتر هست ؛ شب با 190 ثابت دانلود میکنی و روز هم باز هست تا 4 یا 6 مگ که بستگی به خط و نویزت داره ، بیشتر از یک مگ شانسی که خوب باشه یا نه
    داداش سرویس 1 مگ 6 گیگ سرعت پینگ چنده ؟ من الان آسیاتک دارم پینگش بالای 300 هست
    الان از 8.8.8.8 گرفتم 356 بود
    پینگش همین حدوداس ؟
    الان زنگ زدم آسیاتک پشتیبانی تهران گفتم سرویسم 2 مگه و باید سرعت شبا از اسمی کمتر نشه و حداقل 200 باشه گفت نه الان که سرعتت 120 هست خیلی خوبه و از نظر ما مشکلی نداره
    گفتم پس من ماه بعد نمیتونم از آسیاتک سرویس بگیرم و تخلیه میکنم
    20 روز دیگه مهلتش تموم میشه میام فن آوا
    از نمایندگی فن آوا هم پرسیدم گفت ما خطتون رو تا 4 یا 6 باز میزاریم تا هرجایی که خطت بکشه

11. 2 کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چیزی تغییر نکرده! خب باید 250 باشه! 2mb bu داری دیگه سرعت همونه که الان داری قبلا حتما مشکلی بوده.
    پس چقدر این نمایندگی ها ببخشید نامرد هستن ( دور از جون شما ) من 10 بار در طی این 4 ماه تماس گرفتم گفتم شما گفتید 1 به 8 هست ولی واسه من 1 به 10 هست می گفتن طبیعیه همین قدر باید باشه!

13. این کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خیر، حدسی که من می زنم بر اساس جلساتی که هفته گذشته در دفتر مرکزی تهران داشتیم، بعضی سرویس ها که کاربرد نداره حذف بشه و بعضی سرویس ها هم ارزون تر بشه. و ضریب اشتراک سرویس ها هم با احتمال خیلی کم ممکنه دست کاری بشه.
    خدا کنه واقعا در همین حد باشه.

15. 2 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان الان رفتم تو سایت فن اوا قیمت های نامحدود خیلی رفته بالا بعد دیگه نامحدود واقعی نیست

شبیه پارس و اسیاتک شده مثلا سرویس 512 با قیمت 38.5 فقط ماهیانه می تونی 21 گیگ دان کنی

چطوریاست. شما که می گید خوبه

17. این کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان الان رفتم تو سایت فن اوا قیمت های نامحدود خیلی رفته بالا بعد دیگه نامحدود واقعی نیست

شبیه پارس و اسیاتک شده مثلا سرویس 512 با قیمت 38.5 فقط ماهیانه می تونی 21 گیگ دان کنی

چطوریاست. شما که می گید خوبه
    اون حجم ها الکیه / من دارم سرعت اسمی بهت میده هرچقدر خواستی دانلود کن

19. 2 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •