تا یک و نیم هم من دیدم وصلیدن مشکلی نداشته !
جفت این بازی ها برای اجرا شدنشون لازمه یه بلو ری اوریجینال تو درایو باشه و از قسمت دیسک بازی رو اجرا کنید ...
تا یک و نیم هم من دیدم وصلیدن مشکلی نداشته !
جفت این بازی ها برای اجرا شدنشون لازمه یه بلو ری اوریجینال تو درایو باشه و از قسمت دیسک بازی رو اجرا کنید ...
Last edited by J A V I D; 14-12-2010 at 10:40.
من هنوز يه سوال برام پيش اومده!!!
الان كه پلي 3 ه--ك شده نميشه بازيهارو روي بلوري كپي كرد و قرار داد توي ديسك و اجرا كرد مثله بازي اورجينال؟؟؟؟؟؟؟؟يا اينكه خيلي راحت بازي رو تو هارد بريزي و اجرا كني بدون دانگل و برنامه خاصي؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته تو آينده اي نزديك-----
نمی شه ، چون دستگاه می ره رو سرویس مود ولی درایو همچنان دیسک اصل رو از کپی تشخیص می ده ! البته من اینجوری فکر می کنما ممکنه دلیلش این نباشه ، بازی ها هم که نمی شه فعلا ریخت رو هارد و بدون دانگول اجرا کرد مگر بازی های پی اس ان !
حالا شما می گی آینده ای نزدیک یکی از سایت هایی که در مورد -- پلی استیشن سه بود و من دنبالش می کردم در کمال ناباوری دیدم نوشت که پلی سه بیشتر از این نمی تونن دستکاری کنن در نتیجه ما هم دیگه به روز نمی کنیم !!!!!
به عنوان یه شوخی من فکر کنم این مغازه دارای پشت شهرداری که بازارشون کساد شده بود به سونی پول دادن تا یه روش -- موقت درست کنه اینا به نون نوایی برسن باز !!!!![]()
جالبه یکی از مغازه دارا به من گفت دیگه کنسول زیر 3.50 تو بازار نیست و قیمت دستگاه 250 گیگ چهارصد و چهل هزار تومن و بیست هزار تومنم هزینه دانگرید !!!!!!!! بهش اضافه می شه اگه بخوای بازی کپی بازی کنی !
من كه فكر ميكنم با اين اوضاع ديگه وقتي ps4 بياد چي ميخواد بشه!!!!!!!!حتما سوني كاري ميكنه كه حتي ديسكه دست دوم هم نخونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!شايد واقعا اينكارو هم بكنه----مثلا همون بار اول كه بازي رو تو درايو قرار ميدي يه كد مخصوص داشته باشه!!!!!
ولي بازم با ps3 كنار اومده بودم---كه متاسفانه فعلا بازيهاش كم شده!!!!!!!!!!راستي گفتي سفارش بدي از دبي ميارن----من هيوي راين ورژن 1 ميخوام به نظرت تو دبي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي كميابه!!!!!!!!از هر كي پرسيدم يا 2 داره يا 3!!!!!!تا حالا كسيرو سراغ نداشتم ورژن 1 داشته باشه!!!!!!
نه از اون بابات نگران نباشید ، یکی از پر سود ترین معاملات در دنیای بازی که دست خود سونی هم توی کاره و از جاهایی مثل GameStop سر این داستان سود کلانی به دست میاره همین تجارت بازی دست دومه .
در مورد کپی خور نشدن Ps3 هم داستان به سونی بر نمیگرده ، اصل داستان بر میگرده به شرکت اینتل که تونسته الگوریتمی رو برای BlueRay طراحی کنه که نمیشه دیسک کپی رو باهاش خوند و البته اون هم هَک شده ولی طبق گفته اینتل تولید کردن یک چیپ برای این کار خیلی هزینه بر میشه و از این بابات نگرانی وجود نداره .
فکر هم نکنم حالا حالا ها تکنولوژی جدید تری برای ذخیره اطلاعات به صورت نوری بیاد . دلیل اینکه Ps3 این همه طول کشید تا کپی خور بشه این بود که هکر ها تمام تلاش خودشون رو گذاشته بودند روی دستکاری کردن و هَک کردن تکنولوژی های امنیتی BlueRay و اگر به جاش از اول میرفتند سر همین روشی که الان هَک شده خیلی زود تر نتیجه میگرفتند .
بعد همیشه شرکت هایی هستند که منتظرند شرکت هایی مثل سونی یک سوتی اساسی بدند و با تولید یک کنسول شرکت مقابل رو به خاک سیاه بشونند ، مثل سگا که شدیدا هم در فکر انتقامه .
دقیقا دوست عزیز، واقعا کاربر با تجربه و فهیمی هستی که اینو میدونی
این سوالام رو یکی جواب بده خدا خیرش بده دوباره می پرسم دوستان..می خواستم بدونم PS3 تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت میکنه؟ آیا 1 ترا یا بیشتر رو ساپورت میکنه؟ ممنون
جواب داده شده بوده دااش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون مثل اینکه سنمون رفته بالا باید اول هفته برم چشم پزشکی !!!
الان بچههای سایت دیگه گفتن تا ۲ ترا هم دیدن
والا دوبی ریجین دو حساب می شه نمی دونم ریجین یکم اونجا پیدا می شه یا نه ! در مورد بازی پرنسم به یکی که از دوبی می آورد گفت اتفاقا تو بار این سری گفتم یه دونه واسه خودم بیاره اگه می خوای دو تاش کنم برای تو هم بیاره! که من بهش گفتم پرنس باز نیستم ...ولي بازم با ps3 كنار اومده بودم---كه متاسفانه فعلا بازيهاش كم شده!!!!!!!!!!راستي گفتي سفارش بدي از دبي ميارن----من هيوي راين ورژن 1 ميخوام به نظرت تو دبي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خيلي كميابه!!!!!!!!از هر كي پرسيدم يا 2 داره يا 3!!!!!!تا حالا كسيرو سراغ نداشتم ورژن 1 داشته باشه!!!!!!
تمامی ترس من از کنسول های نسل بعد اینه که بازی هاشون به صورت دیجیتال عرضه بشه ، مثل PSP GO یعنی آنلاین بخریم بریزم رو دستگاه اونوقته با این اینترنت سرعت بالامون بدبخت می شیم ! و اون زمانی که من جدی به مهاجرت فکر می کنم !!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)