در مورد GTA هم معمولا این مشکل به خاطر رم ایجاد میشه حالا شما یه بار فرمت کن شاید درست شد
اگه VSH منو فعال باشه دکمه ی select رو بزن بعد قسمت CPU speed رو ببین میتونی سرعت رو عوض کنی اگه فعال نبود بگو تا بهت بگم!
در مورد GTA هم معمولا این مشکل به خاطر رم ایجاد میشه حالا شما یه بار فرمت کن شاید درست شد
اگه VSH منو فعال باشه دکمه ی select رو بزن بعد قسمت CPU speed رو ببین میتونی سرعت رو عوض کنی اگه فعال نبود بگو تا بهت بگم!
من هم میگم 90 درصد مشکل از رمه چون من این بازی را با سرعت پیش فرض cpu بازی کردم مشکلی نداشت.رم من 4 گیگ های اسپیده پس فکر کنم سرعت بالا باشه
شما اگه از روی نوشته های مموری میگی های اسپیده باید بگم به این نوشته اطمینان نکن.چون فقط یک چاپه و همه مموری تقلبی ها هم این های اسپید را داره.شما از داخل xmb روی گزینه مموری رفته و کلید مثلث را بزن ببین از مجیک گیت پشتیبانی میکنه یا نه اگه نه 100 درصد مشکل از مموری هست.
مموری هایی که از مجیک گیت پشتیبانی میکنن سرعت بالا هستند.
تو قسمت select گزینه ی cpu speed وجود نداره
چطوری بیاد فعال کنم؟
پشتیبانی نمیکنه نوشته unknown خودشم ساخت زاپنه
تو بازیهای دیگه این مشکلو ندارم مثلا تکنو به راحتی اجرا میکنه
حالا باید چیکار کنم؟![]()
Last edited by morteza_m2n; 09-08-2008 at 13:45.
توی قسمت select گزینه cpu speed وجود نداره بلکه شما باید cpu clock game را بزارید روی 166/333
اگه هم از مجیک گیت پشتیبانی نمیکنه متاسفانه کاری نمیشه کرد شما یک مموری غیر اصل خریدید.مموری خودم هم اصل نیست اما غیر اصل با کیفیته تا حالا توی هیچ بازی مشکلی نداشته.
به نظر من اگه میتونی بفروشش یک مموری اصل بگیر.مثل اینکه بچه ها خریدن 47 تومن.
اگه قدرت cpu رو بالا ببریم برای psp که ضرری نداره؟ رو مصرف باتری هم تاثیر داره؟
سرعتشو بردم بالا ولی بازم گیر میکنه
فروشنده خیلی تعریف میکرد میگفت اصل اصله (مرتیکه)![]()
فکر نکنم مشکلی داشته باشه.طبیعتا مصرف باطری بیشتر میشه.
من همیشه سرعت روی پیش فرض هست.فکر کنم روی این حالت باشه بهتره.
اگه بازم با بالا بردن سرعت cpu مشکل حل نشد مشکل از مموری هست.تا اونجایی که مان یادمه بازی gta به مموری خیلی حساسه.
معلومه دیگه فروشنده که نمیاد بگه جنسم بده اون فقط به فکر سود بیشتره مموری ارزون و بی کیفیت میفروشه بعد پول درجه 1 میگیره.قافل از اینکه یک خودایی هم هست.واقعا برای این فروشنده ها متاسف هستم.![]()
من که رمم مجیک نیست ولی تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم!
من رمم 8 گيگ هست
60 تومان هم خريدم
مجيك گيت رو ساپورت نميكنه
ولي مشكلي هم نداشتم تا الان
gta رو هم خيلي راحت بازي ميكنم
طبق اطلاعاتي كه از سايت هاي ديگه من گرفتم مموريم اصله چون روي جعبه ي مموري با رنگ قرمز نوشته شده بود اگه با آبي نوشته شده باشه تقلبيه
امروز حساب فروشنده رو میرسم......
امکانش هست که مشکل از بازی باشه؟
نه آقا مرتضي
بازي كه مشكلي نداره
مشكل حتما از رم هست
شما بورو پيش فروشنده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)