ممنون دوست عزيز ... دانلود كردم، اما روي سيستم با آيكون firefax به نمايش در اومده و وقتي روي اون كليك ميكنم وارد مرورگر فايرفاكس ميشه! در اين حالت چطور ميتونم فايل رو استخراج كنم؟
پیشنهاد میکنم اول کامپیوترتون را با یک آنتی ویروس قوی مثلESET Antivirus چک کنید چون به احتمال زیاد کامپیوترتون ویروسی است.
فکر نمیکنم با درایو مجازی بر طرف بشه. چون prince of persia بدون cd یا دی وی دی اجرا میشه.این کرکی که میگیرو از کجا دانلود کنم؟؟
اگه کسی چیز دیگه ای میدونه راهنمایی کنه
Dostan komak man bazi assassins creed ra download kardam hala moshkel daram baraye bazi
کد:
file haye bazi ke download kardamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arash&amir; 21-03-2008 at 03:12.
![]()
![]()
سلام
عزیز من یک مشکلی توی نصب بازی hallf life 2 , بازی رو نصب کردم اما توی صفحه ی ابتدا یی روی new game که میرم هیچی نمیاد لطفا من رو راهنمایی کنید راستی من بازی رو از روی cd dvd نصب می کنم .
با تشکرات فراوان ازشما.
اینم لینک عکس
]
از همه ی دوستانی که وقت مزارن و این مشکل من رو می خونن تشکر می کنم.
اقا توی CD های بازی، من کرکی ندیدم یا چنین چیزی،
اقا میخواستم درخواست کنم که اگه زحمت تون نمیشه کرکش
رو برام link بدید ممنون میشوم از شما.
[quote=havas_1980;2216138]دریافت کرک Call Of Duty 4 Modern Warfare از این آدرس:
دریافت فایل mss32.dll از این آدرس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از دانلود, فایل را از حالت فشرده خارج کنید. و طبق readme فایل mss32.dll رو در آدرس windows\system کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم .
اما برای کرک فایلی دانلود میشه که باید open بشه . با چه برنامه ای ؟ چون یک فایل خام دانلود شد .نه شکلیب و نه علامتی !
سلاااااام
سال نو مبارک
من بازی Crsh رو که سی دیش تو بازار بود واسه کامپیوتر رو نصب کردم فکر کنم مال شرکت دلفین بود ولی در کراش یک وقتی مراحل جزیره دوم تموم میشه و میره جزیره سوم موقع لود شدن بازی مرحله اول این شکلی میشه و دیگه بازی رو نمیشه اجرا کرد چیکار باید کنم؟
اینم عکسش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل Rar یک فایل فشرده هست که با برنامه WinRAR 3.71 و همچنین با WinZip 11.1 Build 7466 باز میشه.
دوست عزیز! این ایراد میتونه هم از خود CD باشه که باید آخرین پچ بازی دریافت بشه.
یا از کرک بازی میتونه باشه که باید عوض بشه.
احتمال های دیگه ای هم هست ولی احتمال این موارد بیشتره.
اقا ما بایوشاک رو نصب کردیم مرحله سوار اسانسور میشه مرحله یک میپره بیرون...fear رو میخام نصب کنم کلید کرده رو c میخاد اونجا نصب کنه چه کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)