سلام دوستان
اگر سنوات تحصیلی دانشگاه تموم بشه و مقداری زا واحدهاا بمونه میشه حین خدمت اون تعداد واحد رو پاس کرد...؟
یا اینکه باید رفت خدمت و بعدش اون تعداد واحد باقی مانده مثلا 10 واحد رو پاس کرد؟
سلام دوستان
اگر سنوات تحصیلی دانشگاه تموم بشه و مقداری زا واحدهاا بمونه میشه حین خدمت اون تعداد واحد رو پاس کرد...؟
یا اینکه باید رفت خدمت و بعدش اون تعداد واحد باقی مانده مثلا 10 واحد رو پاس کرد؟
آقا اگه لیسانس 8 ترمه تموم شه بعدش چقدر وقت داری برای ارشد ؟ از کی باید رفت خدمت ؟ (متولد 71)
سلام
میشه درخواست اضافه کردن سنوات بدید
اگه تایید نشد باید برید خدمت و این مستلزم انصراف دادن از دانشگاه هست(حین خدمت نمی تونید )
بنابراین بعد از خدمت باید مجدد در کنکور شرکت کنید و در صورتی که در رشته قبلی خودتون قبول بشید اون واحدهایی رو که پاس کردید و نمره بالای 12 گرفتید رو تطبیق میزنن و بقیه واحدها رو هم باید پاس کنید.
پیوسته یا ناپیوسته؟
ناپیوسته که فکر نمیکنم تا 8 ترم اجازه تحصیل بدن
ولی پیوسته که کلا خودش 8 ترم هست و همون 1 سال مهلت رو دارید...
.
یعنی اگر فقط 10 واحد مونده باشه...به خاطرش باید تمام دروسی رو که زیر 10 شدم رو دوباره پاس کنم ؟سلام
میشه درخواست اضافه کردن سنوات بدید
اگه تایید نشد باید برید خدمت و این مستلزم انصراف دادن از دانشگاه هست(حین خدمت نمی تونید )
بنابراین بعد از خدمت باید مجدد در کنکور شرکت کنید و در صورتی که در رشته قبلی خودتون قبول بشید اون واحدهایی رو که پاس کردید و نمره بالای 12 گرفتید رو تطبیق میزنن و بقیه واحدها رو هم باید پاس کنید.
من دانشجوی پیام نورم..میتونم سنوات بگیرم..اما این کارو نمیخوام بکنم...یعنی نمیشه که همچین کاری رو انجام بدم..اینطوری که خیلی ستمه...
زیر 10 نه زیر 12
من ترم 6 مهندسی نرم افزارم (پیوسته) واسه ارشد و آزمونش میخوام بدونم که دوبار میشه شرکت کنم یا یک بار ؟پیوسته یا ناپیوسته؟
ناپیوسته که فکر نمیکنم تا 8 ترم اجازه تحصیل بدن
ولی پیوسته که کلا خودش 8 ترم هست و همون 1 سال مهلت رو دارید...
من الان سرباز هستم. کارشناسی ارشد با رتبه ی خوب مجاز شدم و 100٪ روزانه میارم. الان باید چیکار کنم؟ شهریور که جواب نهایی اعلام بشه حتما اجازه ی تحصیل که بهم میدن؟
یکی از دوستان من که متولد مرداد 74 هست، درپی شنیدن یه سری شایعات درباره وضعیت سربازی، به پلیس +10 مراجعه کرده بود که بهاش گفتهان اگه خرداد امسال فارغالتحصیل شدی دو راه داری! یا کنکور قبول میشی و میری دانشگاه یا شش ماه فرصت داری که بری سربازی!! ولی اگه شهریور فارغالتحصیل بشی یک سال برای رفتن به سربازی وقت داری! خب با این حساب که عملا همهی فارغالتحصیلای خرداد امسال که اکثرشون متولد مرداد 74 به قبل هستن، اگه نتونن برن دانشگاه باید برن سربازی! پس چجوری بوده که سالهای قبل میتونستن یه سال پشت کنکور بمونن؟!
فقط دوستان سریع جواب بدین، چون تعداد زیادی قصد دارن خودشون رو تو امتحانهای آتی بندازن که خودش یه مشکل بالقوهی دیگه هست!
با تشکر.
Last edited by Haj_Amoo; 18-05-2013 at 17:27.
بله
از خدمت ترخیص می شید و می تونید برید دانشگاه
یک بار می تویند شرکت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)