الان من فقط 4-5 تا سرور تونستم اضافه کنم...مستر گیم،گیگ زون،شاتل و پیشگامان و یکی دیگه...بله من هم اين مشكل رو دارم ! بعضي از اي بي ها اصلا اضافه نميشه![]()
یه سروری هم بود که پسورد میخواست!
نه !! اين بين كل سرور ها هست ! مثلا يه سري كه خودم كف كردم ! دو نفر رو كشتم و رنكم از بين 4000 و خورده اي بازيكن شده بود 500 وخورده اي !!! : دي !!! البته اطلاعاتم زياد كامل نيست ! اكه اشتباه ببخشيد ! : ديیعنی من باید دکمه y رو بزنم و بعد تایپ کنم /rank تا اینا بیاد دیگه؟نه دکمه تب رنک تورو تو همون چند نفر که اونجا وجود داره میگه ولی اون رنک تورو تو کله سرور میگه ( تو همون سرور) مثلا میگه
----
نمي دونم والله !!! اصولا دست اول بازي ها كه هيج كس بول نداره اسلحه بخره به جاي استفاده از كلت و ديزرت ! مي كن نايف ! كه يك بار يا دو بار بيشتر نيست ! تازه اونم بايد يه ادمين جيزي باشه كه حرفش برو داشته باشه !!! :دي !!!ولي خب شايد سرور هاي اروبايي خاصي باشن كه فقط نايف باشن ! ولي توي ايرانيش هاش شك دارم !چند بار دیدم knife باز کردن منم خوشم اومده : دییه سرور بود به نام گیلاس بود فک کنم که بعضی وقتا میبرد مپه Knife![]()
یه بار شب تو یه سروری
3 نفر تنها بودیم و توافق کردیم knife کنیم ...
البته با گان هم بازی میکنم ولی knife هم میخوام...
امیر جان آی پی اون سرور گیلاس رو داری؟
----
مشكل اولت مشكل منم هست (متاسفانه من نمي دونستم كه مشكل از اينه !!! البته هميشه نيست فقط بعضي وقت ها !!!)آره خوب ولی من شاید هر چند ساعت برم بازی کنم و حوصله ندارم هر سری ریستارت کنم : دیمنم مشکل اولتو دارم ولی با یه ریستارت حل میشه دیگه
راه حل دائمی باشه بهتره...البته اگه باشه...
و مشكل دومت رو هم نمي دونم ! : دي ! ولي يه بار ديكه نصبش كن توي يه درايو ديكه! شايد شد : دي !
2-از وقتی پچ رو نصب کردم دیگه کانتر آفلاین نمیتونم بازی کنم!!!
نه اینطور نیست من وقتی انتی چیتم فعاله نمیتوئم افلاین با بات ها بازی کنم ولی انتی چیت رو میبندم و بازی رو دوباره اجرا میکنم میتونم افلاین بازی کنم شما هم این کار رو انجام بده
- به درایو که ربطی نداره : دی ولی بعد نصب ویندوز هم درست نشد...با اینکه ویندوز عوض کردم و بازی هم تو درایو غیر از درایو c نصب کردم و قبلش اونو فرمت هم کرده بودم!مکنه پچی که ریختی bot نداشته باشه برا همین برو bot رو دانلود کن و بریز اگه داره همون کاری که khelane جان گفتن رو بکن![]()
- نه آنتی چیت غیر فعاله ولی نمیاد!
- خود بازی که بات داره...حالا پچشو نمیدونم...من از پچ خود مستر گیم استفاده میکنم:
name kill dead 1- bahdar 500 100MAster_GAme Counter Strike 1.6 Patch Version 2
از این جا گرفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا از کجا بفهمم بات نداره و از کجا بگیرم؟!: دی
==================
چند واژه جدید ملت میگفتن ما هم اومدیم بپرسیم: دی اگه خیلی ساده بود دیگه ببخشید : دی
ty:x
n1 اینو فکر کنم میشه number1 اما به کی میگن؟فایدش چیه؟مثلا میگی n1 ali یعنی چی؟: دی
r1 bayad bedi vase freez
rush
hp3
c4 dp kon
camp
2 kon plz
و...
یه پیشنهاد:این همه آموزش کانتر و آنلاین بازی کردن و ... دوستان می نویسند یه فرهنگ لغت هم بنویسند خوب...
===============
ممنون از همه دوستانی که زحمت میکشن و پاسخ میدن...

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)

.gif)

.gif)