با سلام.
دوستان من چند روزه اینترنت نا محدود یکی از ادوستانم رو تبدیل به حجمی کردم و سرعت از 512 کیلو اومد روی 16 مگابیت .
مودمم d-link 2750 u .
اینم یک سری پارامترها :
attainable rate : down.s 18000 , up.s 1200
attenuation = down.s 29, up.s 15
مورد دوم تقریبا ثابته ولی مورد اول با چند بار رفرش ممکنه رو 20000 بره یا بیاد رو 17000 و مقدار ثابتی نداره .
از نظر سرعت هم مشکلی نیست و عالی بود .
اما عصر تا شب مشکل قطعی سرویس و اختلال شدید داشتیم به حدی که بعد از قطعی به این سادگیا دوباره وصل نمیشد !
زنگ زدیم 2020 و نتیجه این شد که سیم های نو استفاده کردیم ، تلفن رو کلا قطع کردیم و ... ولی حل نشد.
بعد گفتن snr شما حدود 7 هستش و مناسب نیست . خطم که 16 مگ rate من بود رو محدود کردن به 12 مگ و snr اومد روی 15 .
ولی بازم متاسفانه تو بازه عصر تا شب همون اختلالات وجود داشت و چک کردم دیدم حوالی 8 شب یهو snr اومد روی 7 !
خلاصه باز تماس گرفتیم خط و این بار محدود کردن به 10 مگ . ولی snr همون 7 موند و کارشناس آخر میگه که این snr برای این سرعت مناسبه!
من خودم به شخصه فکر میکنم اگه بجای پایین آوردن سرعت دانلود بیان آپلود منو محدود کنن به نصف مقداری که هست یعنی از 1200 محدود کنن به 512 احتمالا مشکل حل میشه . ولی جالبه برام میگن امکانشو نداریم و دانلود و آپلود با هم میان پایین . در صورتیکه تا الان که 6 مگ از دانلودم کم شده آپلودم نرخش .ذره ای کمتر نشده !
نظر شما چیه با این تفاسیر ؟
البته اینکه مودم و ببریم با ورودی خط چک کنیم که آیا تو اون تایم شب پایین هم قطع میشه یا نه کار بدفرمیه
ضمن اینکه مقدار snr مناسب برای خط چقدره ؟
--------------- پ.ن
خط خودم و چک کردم snr 10 / attainable rate = downs 18000, up.s=900
rate = down.s 16000 , up.s 512
attenation = 25
و ذره ای نه مشکل سرعت نه کیفیت و ... دارم و همه چی عالیه .