کسی نیست جواب سوال من رو بده؟
کسی نیست جواب سوال من رو بده؟
با سلام
دوستانی که سما خریدن و مدتیه استفاده میکنن،من تصمیم به خریدش دارم ودوتا سوال دارم که برام
در خریش مهمه لطف کنید جواب بدین چون میخوام اگاهانه بخرمش
اول اینکه غیر از پایین بودن صداش ،ایا گیرندگیش قابل قبول هست ،منظورم اینه که سیگنال دریافتی روی 90 هست
گیرندگی کانالها برای من در اولویته و ایا مشکل خاصی نداره؟
دوم اینکه چون از انتن اکتیو استفاده میکنم وبوستر انتنو جدا کردم میخوام بدونم در منوی تنظیمات سما
گزینه فعال کردن (تقویت) انتن وجود داره یا نه ؟چون اگه نداشته باشه باید برای انتن هم هزینه کنم وچون در شهرستانم مجبورم انتن گرون قیمت بخرم.خواهشا دوستان جواب بدن
سلام
در مورد 353 نمیدونم ولی ازونجا که مدلای سری 100 این گزینه رو داره (خودم 111) دارم بعید میدونم سری 300 نداشته باشه !انشااله دوستانی که 353 دارن کمکت کنن
شما که استفاده کردی میشه بگی اون خصوصیاتی که من گفتم تو اینا هست یا نه و چندتا از ویژگیهاشونو بگی و اینکه کلا برای خرید پیشنهاد میدی یا نه
Last edited by vahid*; 27-04-2013 at 08:32.
سلام
بله کیفیت دریافت سیگنال در حالتی که آنتن جای خوبی باشه و مشکلی نداشته باشه رو 91 درصد هست که تصاویر بدون اشکال پخش میشه
من مشکلی باهاش نداشتم ، بعضی اوقات که باد و بارون شدید میاد تصویر شطرنجی میشه که اونم به خاطر موقعیت آنتن ما هست که چندان مناسب نیست
در مورد کیفیت دوستان دیگه هم اگه نظرشون رو بیان کنن بیشتر مطمئن خواهید شد ، من به شخصه راضیم
گزینه تقویت آنتن هم داره که میشه روشنش کرد ، البته من از آنتن های قدیمی استفاده میکنم و تا حالا امتحانش نکردم
مرسی از توصیه شما.مدل 353 رو این هفته میخرم.فروشگاه چاره با هفت!هزار تومن تخفیف داره میفروشهامیدوارم با این یکی به مشکل بر نخورم.از نظر ساپورت فایلهای تصویری توی سایتش که کامله ببینیم موقع کار کردن هم همینجوریه یا نه.
![]()
نوشته شده توسط abbas-t مشاهده تاپيک
با سلام
دوستانی که سما خریدن و مدتیه استفاده میکنن،من تصمیم به خریدش دارم ودوتا سوال دارم که برام
در خریش مهمه لطف کنید جواب بدین چون میخوام اگاهانه بخرمش
اول اینکه غیر از پایین بودن صداش ،ایا گیرندگیش قابل قبول هست ،منظورم اینه که سیگنال دریافتی روی 90 هست
گیرندگی کانالها برای من در اولویته و ایا مشکل خاصی نداره؟
دوم اینکه چون از انتن اکتیو استفاده میکنم وبوستر انتنو جدا کردم میخوام بدونم در منوی تنظیمات سما
گزینه فعال کردن (تقویت) انتن وجود داره یا نه ؟چون اگه نداشته باشه باید برای انتن هم هزینه کنم وچون در شهرستانم مجبورم انتن گرون قیمت بخرم.خواهشا دوستان جواب بدن
با سلام
گیرندگی خیلی خوبی نداره وقتی یه کم باد می اد تصویر شطرنجی میشه ما انتن مون خوب است دستگاههای دیگه گیرندگی بهتری داره . ولی از لحاظ مدیا پلیر فوق العاده هست .
یک مورد را دوستان چک کنن وقتی رزولوشن تصویر را روی 1080p می ذاری کانال های مثلا پویا و نمایش و پرس تی وی شطرنجی میشه ولی کانالهای یک تا شش و تماشا که روی فرکانس اولی هستن اینجوری نمیشه !!!!
جدیدا برای من در موقع ضبط خود به خود متوقف میشه و کلا دستگاه هنگ می کنه و باید از پشت دستگاه را خاموش و روشن کنی تا درست بشه که زنگ زدم به نمایندگی گفتن بیار ببینیم و چک کنیم .
Last edited by hrezaei; 27-04-2013 at 17:16.
بله اینجور دستگاه ها توی فرکانس بالا و مخصوصا زمانی که جزیان زیادی از اون کشیده بشه(اتصال هارد یا فلش پر مصرف) قاط می زنه.به نظر من اگه فیلم هاتون 720 هست بیخود روی 1080 نرید.
البته من جایی که ایکس ویژن و دنای آنتن کیفیت نداشتند با آنتن اتوبوسی و سما کیفیت عالی داشتم.
سلام
کسی هست از مکسیدر اطلاعاتی بده؟
با سلام
منظورم تماشای فیلم از روی فلش نبود من میگم چرا وقتی رزولوشن را بالا می بری کانال های یک تا هشت شطرنجی نمی شه ولی کانال های بعدی اینجوری میشه اگه نمی تونه ساپورت کنه باید برای همه کانال ها اینجوری باشه . در هر صورت من فردا می برمش گارانتی ببینم چی میگن مخصوصا برای متوقف شدن ضبط .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)