تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 602 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548588 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان بهترین پیشنهاد برای خرید هدفون close و فول سایز تا 400$ دلار چیه ؟

از بیرون ایران تهیه میکنم

برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام

البته قبلا این رو پرسیدم دوستان کسی پاسخ نداد
    یک نظر شخصی دیگه:
    مجددا علاوه بر مدلی که دوست عزیزمون metalhead_forever پیشنهاد کردن حتما مدل Sennheiser HD 380 Pro رو هم در نظر بگیرید. از اونجا که من سبک الکترونیک گوش می کنم مدل HD8 DJ برای بنده مناسبتر بود ولی اگر بیشتر پاپ و سبک های مشابه مورد نظرتون هست، Sennheiser HD 380 Pro می تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. قیمتشم مناسبه.
    Last edited by -Audiophile-; 02-01-2015 at 23:22.

2. این کاربر از -Audiophile- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام، یه هدست اون-ایر میخوام تا ۷۰۰الی۷۵۰ برای موزیک ترنس و پاپ
    صداش طوری نباشه که تو اماکن عمومی کناریام بشنون چی گوش میدم
    دیزاین جالبی داشته باشه

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یک نظر شخصی دیگه:
    مجددا علاوه بر مدلی که دوست عزیزمون metalhead_forever پیشنهاد کردن حتما مدل Sennheiser HD 380 Pro رو هم در نظر بگیرید. از اونجا که من سبک الکترونیک گوش می کنم مدل HD8 DJ برای بنده مناسبتر بود ولی اگر بیشتر پاپ و سبک های مشابه مورد نظرتون هست، Sennheiser HD 380 Pro می تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. قیمتشم مناسبه.
    ممنون از لطفت و کمکت
    من شخصا خیلی طرفدار هدفون های dj نیستم چون این هدفون های پاسخ فرکانسی دستکاری شده دارن یک سری رو اغراق میکنن و یک سری رو تضعیف

من دنبال چیزی مثل hd650 بودم که با اینکه پاسخ فرکانسی کاملی رو پوشش میده در کنارش بیس قوی هم داره
    حتی برای موزیک الکترونیک هم m50 رو انتخاب کردم قبلا چون همین خصوصیات رو داشت تا حدودی

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

هر کس سوالی راجب sony xb500 داشت پیغام خصوصی بده

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ,
    دوستان ایرفون حدود قیمت 200 چی پیشنهاد میدید ؟ برای سبک متال میخوام.

نظرتون راجع به sony MDR-XB50AP و JBL J33i چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام بر همگی
    لطفا حرفه ای ها از راهنمایی دریغ نکنن
    من یه هدفون میخوام که پشت بسته و دور گوش یعنی close & over ear باشه بودجه رو هم ماکسیموم 2 تومن ناقابل
    نظر خودم رو برند beyerdynamic هست ولی مشکلی که سر راه هست اینه که هدفون های پشت بسته کیفیت باز ها (open) رو اصلا ندارن مثلا T90 Beyerdynamic امتحان کردم عالیییییییییییی بود ولی من دنبال پشت بسته هستم
    custom one studio رو که جدید اومده هم امتحان کردم و تا به الان بهترین گزینه هست ولی باز زیاد از کیفیتش راضی نیستم.
    البته یه خبری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که قراره custom one tesla هم بیاد که در این صورت حتما این گزینه جالبی خواهد بود ولی اصلا وضعیتش که کی بیاد یا اصلا بیاد یا نیاد معلوم نیست.
    شماها چی پیشنهاد میکنین؟
    ببخشید سرتونو درد آوردم
    البته فقط یه آمپ دارم اونم beyerdynamic A200P هست از نظر امپدانس مشکلی ندارم.
    Last edited by __HHH__; 08-01-2015 at 18:17.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام، یه هدست اون-ایر میخوام تا ۷۰۰الی۷۵۰ برای موزیک ترنس و پاپ
    صداش طوری نباشه که تو اماکن عمومی کناریام بشنون چی گوش میدم
    دیزاین جالبی داشته باشه
    dt770 رو تست کنین. صدای جذابی داره.

سلام ,
    دوستان ایرفون حدود قیمت 200 چی پیشنهاد میدید ؟ برای سبک متال میخوام.

نظرتون راجع به sony MDR-XB50AP و JBL J33i چیه ؟
    تنها نظری که می تونم بدم، براساس تجربه ایی که با یدونه دیگه از مدل ها jbl داشتم، بیسشون خیلی زیاد و شل و ول (بومی) بود. سونی هم اون سریش سری extra bass هست.

سلام بر همگی
    لطفا حرفه ای ها از راهنمایی دریغ نکنن
    من یه هدفون میخوام که پشت بسته و دور گوش یعنی close & over ear باشه بودجه رو هم ماکسیموم 2 تومن ناقابل
    نظر خودم رو برند beyerdynamic هست ولی مشکلی که سر راه هست اینه که هدفون های پشت بسته کیفیت باز ها (open) رو اصلا ندارن مثلا T90 Beyerdynamic امتحان کردم عالیییییییییییی بود ولی من دنبال پشت بسته هستم
    custom one studio رو که جدید اومده هم امتحان کردم و تا به الان بهترین گزینه هست ولی باز زیاد از کیفیتش راضی نیستم.
    البته یه خبری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوندم که قراره custom one tesla هم بیاد که در این صورت حتما این گزینه جالبی خواهد بود ولی اصلا وضعیتش که کی بیاد یا اصلا بیاد یا نیاد معلوم نیست.
    شماها چی پیشنهاد میکنین؟
    ببخشید سرتونو درد آوردم
    البته فقط یه آمپ دارم اونم beyerdynamic A200P هست از نظر امپدانس مشکلی ندارم.
    dt770 رو هم تست می کردید.
    Audio-Technica ATH-M50x
    Sony MDR-1R
    Last edited by rave-87; 10-01-2015 at 00:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

dt770 Audio-Technica ATH-M50x Sony MDR-1R اینا هدفون های خوبی هستن ولی شما نگاه کن من از چیا حرف میزنم بعد مقایسه کنید با اینا دنبال یه لول بالاترم عزیز من

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

dt770 Audio-Technica ATH-M50x Sony MDR-1R اینا هدفون های خوبی هستن ولی شما نگاه کن من از چیا حرف میزنم بعد مقایسه کنید با اینا دنبال یه لول بالاترم عزیز من
    خب توی ایران نیست چیزی که احتمالاً شما می خوایی. توی قیمت 400 تا 500 دلار، من چیزی رو نمی شناسم.
    Mr.speaker alpha dog انتخاب احتمالاً خوبیه. ولی توی ایران نیست و بالاتر از بودجتونه
    مدل Mad Dog هم خوبه.
    هدفون فول سایزهای shure رو یک نگاه بندازین (Shure SRH940) مثل اینکه مقداری تریبل بیشتری از Mad Dog داره. ولی گزینه بسیار خوبی هست. البته اگر خواستین از خارج کشور تهیه کنین.
    Last edited by rave-87; 10-01-2015 at 13:58.

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستان عزیز یه هدفون OVER-EAR میخواستم بگیرم بودجه تا 700 الی 800...
    میخوام اهم پایین داشته باشه تا با گوشی هم بشه نتیجه خوب گرفت...پشت بسته باشه چون با پشت باز یکم مشکل دارم...
    میخوام صداها رو تیز نکنه ...حالا نمیدونم منظورم را متوجه میشین یا نه....
    بینDT770 PRO و M50X موندم....لطفا راهنمایی کنین
    خیلی ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •