تهران سرور داخلی
Sent from my iPhone using Tapatalk
تهران سرور داخلی
خیلی خوبه
کجای تهران هستید؟
میشه با سرور خارجی هم تست بزارید؟
طبیعتا با 4G تست کردید دیگه؟؟
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
برای من یک اتفاق جالب افتاد،تو مترو تهران بودم که دیدم به روی ۴جی همراه اول رومینگ شدم و دیتارو هم حتی روشن کردم و اینترنت برقرار بود،اما عجیبه که چطور همراه اول بر روی نسل ۲ و ۴ خودش به رایتل رومینگ میده اما بر روی نسل ۳ خیر
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
برای من یک اتفاق جالب افتاد،تو مترو تهران بودم که دیدم به روی ۴جی همراه اول رومینگ شدم و دیتارو هم حتی روشن کردم و اینترنت برقرار بود،اما عجیبه که چطور همراه اول بر روی نسل ۲ و ۴ خودش به رایتل رومینگ میده اما بر روی نسل ۳ خیر
اگر این تجربتون همه جا درست باشه. دلیل منطقیش اینه که اولا اگر جایی قرار باشی ۳جی استفاده بشه پوشش خود رایتل از همراه اول بسیار قوی تره(اونم دو فرکانسه). ضمنا اگر قرار باشه همه رایتلی ها از نسل ۳ همراه اول که خودش خیلی مشترک داره اونم با اینکه فقط تک فرکانسه استفاده کنن، شبکه ۳جیش فلج میشه. ولی رایتل روی ۴جی خیلی ضعیفه که همراه اول میتونه اونو تکمیل کنه و ۴جی هم اونقدر کاربر نداره که نتونه مشترکای رایتلم ساپورت کنه.[emoji192]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 15-01-2017 at 14:51.
من توی مترو گوشی رو در حالت 3g only گذاشتم تا ببینم آیا وصل میشه یا نه و دیدم عدم سرویس شد و چندبار هم امتحان کردم و آنچه که مسلم شد به شبکه تریجی همراه اول وصل نمیشه
سعادت اباد
بله ۴ جی
در اولین فرصت.
سلام
یک سوال هنوز این رایتل فرصت نکرده 1 نرم افزار مثل ایرانسل من بنویسه دوستان ؟![]()
نرم افزارش بنام ecare right وجود داره
تحت وبش رو دیدم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)