بد نیست. تصمیمتونو گرفتید؟
بد نیست. تصمیمتونو گرفتید؟
کسی نیست یه راهنمایی هم منو بکنه ؟
حتما باید برق شریف قبول بشیم بعد بیایم راهنمایی بخوایم.
منم امروز پرسیدم گفتن واسه اونایی هست که سربازیشون اجباری شده یعنی واسه کسی که تازه از مدرسه درومده لازم نیست
لطفن جواب بدین
بچه ها نظرتون چیه من باید چیکار کنم؟
ببینین من رشته هایی که انتخاب کردم نیمه متمرکزن و الانم که متمرکزها اعلام شده... آزاد رو هم که قبلن قبول شدم تهران همون انتخاب اولم... الان باید آزاد رو برم تا نتایج نیمه متمرکزم بیاد؟
الان من باید چیکار کنم؟ آزاد رو رزرو کنم یا برم همینو؟
+ دانشگاه آزاد بهتره یا سراسری؟!
بکمکین لطفن![]()
دوستان پلی تکنیکی ! ... 5 شنبه که ثبت نام هست .... + تو یکی از فرم ها دیدم شنبه شروع کلاس هاست ... یعنی باید همین 5 شنبه وسایل لازم رو با خودم بیارم ؟!!! ... اینطوری که نمیشه ...
+ یکی از فرم هاش قاطی داره ... اول که میگفت چند تا فونت تو سیستم نصب نیست ... الان اصلا خوانا نیست !!! ... چجوری بخونمش؟! ... هرچی فونت میخواست رو بهش دادم !!! ..
+ این همه اطلاعات تو ثبت نام اینترنتیش رو میخواد چیکار آخه ؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن که هرکاری کردم نشد پرشون کنم !!!
مثلا نام چند فیلم با کارگردان D:
+ این چیز هایی که تو فرمش راجع به امکانات خوابگاه زده اوکی هست دیگه ؟! ..
+ بخش غذاش ... باید اونجا غیر از پرکردن 2 تا فرم و گرفتن رمز دوم کار دیگه ای هم انجام بدیم ؟! هنوز نمیتونیم غذا رزرو کنیم ؟! D: برای من ارور میده که شما جز هیچ گروهی نیستین !
چقدر سخت و طولانی هست ثبت نامش ! ...
بله کلاسای ما از اول هفته شروع شده ، سیستم غذاشم جدیدا خیلی مسخره شده ، اون فرمام مسخره بازیه ، ولی خوابگاهو خبری ندارم
آره من هم اون فرم رو نتونستم بخونم
اون فیلم و اینا رو نمیخواد پر کنی من هم خالی گذشتم
آره ثبت نامش یکم پیچیدس
دوستان درباره مدارک باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید .....
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
دوست من این سوال رو خیلی میپرسند.
این شما هستید که میخواهید در اون رشته تحصی کنید .علایق شما با بقیه میتونه متفاوت باشه.
شما باید با در نظر گرفتن علاقدوستان درباره مدارک باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید .....
سلام
من رتبم 160000 شده بود کشوری . و سهمیه شاهد 1750 .
میدونم که باید 75 درصد نمره ی آخرین فرد قبول شده رو بیاری ولی شنیده بودم که با همین 1750 انتخاب رشته کنم قبولم
منم نرم افزار همه ی دانشگاه های تهران وصنعتی اصفهان و همین شهر ها صنایع و حسابداری رو انتخاب کردم و نرم افزار قم و بابلسر
ولی مردود شدم. به نظرتون اعتراض کنم . تو tv یکی اومده بود میگفت شاید برای بعضیها سهمیه خاصی اعمال نشده باشه که با اعتراض مساعدت میشه.
ولی فکر نکنم قبول بشم.
اینم از این که میگن سهمیه دارید بابا کدوم سهمیه. 75 درصد باید بیاری.
من که رفتم واسه سال دیگه و رتبه زیر 5000 بدون سهمیه
از طریق سیستم پاسخگویی میتونید پیگیری کنید.
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
خیر مدرک هستش مثل گواهی دیپلم هست ....
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
دوست من این سوال رو خیلی میپرسند.
این شما هستید که میخواهید در اون رشته تحصی کنید .علایق شما با بقیه میتونه متفاوت باشه.
شما باید با در نظر گرفتن علاقدوستان درباره مدارک باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنید .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)