تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 1805 اولاول ... 3843848852853453553653753853954054154254858863810381538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دربهترین حالت با طلایی می شه 4800 مگ گرفت بعد شما چه جوری 5.5 گیگ دانلود کردی؟؟؟؟؟؟اونم ازاپلودبازکه یکی ازبی ثبات ترین سرورهاست

تایید میشه ! این احتمالا مابقیشو روزانه دانلود کرده !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تایید میشه ! این احتمالا مابقیشو روزانه دانلود کرده !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2
    اره خب کلا یک چیزی ایشون گفته که اصلا غیرممکنه اینا محدودیت سرعتی رو که می دن همیشه از 1.30به بعده که چند بارم دیسکانتی و کانکت شدن هم بخواد شانست بگیره زود جواب بده یک ربع وقتمی بره و.....منظورم اینه به همون 4800مگ رسیدن هم غیرممکنه با این وضعیت دیگه چه برسه به 5.5 گیگ
    کلا دوستانی که یکهو ثبت نام می کنند می یان اینجا حرف های جالبی می زنن

در آغاز فعالیت OMID.NEW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از ساعت یک ربع به 1 شب دانلود رو شروع کردم تا هفت و ربع صبح 5/5 گیگ کلا 160 مگ کم کرد ازم
    یعنی همیشه وقتی دانلود زیاد دارم 150 تا 200 مگ از غیر رایگان رو فدا میکنم

اما روزانه خیلی گیر میکنه هنگ میکنه قاط میزنه بالا پایین میشه و اینجور چیزا که روی اعصابه

فعلا مخابرات به ما گیر نداده ما هم داریم پیاده ش میکنیم در حده تیم ملی تا ببینیم چه شود

ضمنا من شاید تازه اینجا ثبت نام کرده باشم اما اندازه سن شما توی نت بودم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سلام به همه

من بیشتر روزا مشکل دارم تا شبا (!) . شبا معمولا بعد یکی دوبار دیسکانکت و بعد کانکت سرعتم ردیف میشه
    مثلا دیشب 5/5 گیگ از آپلود باز دان کردم سرعت هم ردیف بود . گمونم یادشون رفته مال منو ببندن !!!
    آسیاب به نوبت...

گرفتن اینترنت امری خنده دار شده , نه از مخابرات, شما تو تاپیک شرکت های دیگه سر بزنید ببینید چطوری دارن پول میگیرن و خدمات میدن , ما که کم کم داریم بیخیال اینترنت میشیم,نه شیر شتر نه دیدار عرب...

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دانلود امروز : 1.800

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره خب کلا یک چیزی ایشون گفته که اصلا غیرممکنه اینا محدودیت سرعتی رو که می دن همیشه از 1.30به بعده که چند بارم دیسکانتی و کانکت شدن هم بخواد شانست بگیره زود جواب بده یک ربع وقتمی بره و.....منظورم اینه به همون 4800مگ رسیدن هم غیرممکنه با این وضعیت دیگه چه برسه به 5.5 گیگ
    کلا دوستانی که یکهو ثبت نام می کنند می یان اینجا حرف های جالبی می زنن
    نمیدونم نظر قبلیم پرید یا تایید نشد بهرحال :
    من از ساعت 12:45 شروع به دانلود کردم تا 7:15 دقیقه با سه دیسکانکت و کلا 150 مگ اعتبار ازم کم کرد

و بعد اینکه چه شما و چه دوستان دیگه اگه چیزی برای دانلود دارید و سرعت تون پائینه لینک دانلود بدین چون من فعلا سرعتم بالاست براتون دانلود کنم بعد بفرستم دم منزل تون یا هرکجایی که بخواین . من اونقدرتوی خودم می بینم که اینکاررو واسه رفاقت و بی هیچ چشمداشتی انجام بدم اما شما با متلک انداختن ازاعضای جدید استقبال می کنید ؟ از شمایی که یکهویی عضو نشدید و تا الان گلهای زیادی به سره انجمن زدید بعیده این طورحرف زدن . خیلی دمتون گرمه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سه نفر مرد پیدا بشند بریم توی هفته دیگه مخابرات به خدا قول میدم حقمون رو بگیریم .
    کی پایه است ؟
    سلام برادرم.
    منم پایه ام.بریم مخابرات مرکزی ولی کار زندگی دارم .قبلش خبر بده
    بازم شما یه کاری کنی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من از ساعت 12:45 شروع به دانلود کردم تا 7:15 دقیقه با سه دیسکانکت و کلا 150 مگ اعتبار ازم کم کرد

و بعد اینکه چه شما و چه دوستان دیگه اگه چیزی برای دانلود دارید و سرعت تون پائینه لینک دانلود بدین چون من فعلا سرعتم بالاست براتون دانلود کنم بعد بفرستم دم منزل تون یا هرکجایی که بخواین . من اونقدرتوی خودم می بینم که اینکاررو واسه رفاقت و بی هیچ چشمداشتی انجام بدم اما شما با متلک انداختن ازاعضای جدید استقبال می کنید ؟ از شمایی که یکهویی عضو نشدید و تا الان گلهای زیادی به سره انجمن زدید بعیده این طورحرف زدن . خیلی دمتون گرمه !
    شما خیلی خیلی خوش امدید دانلودتون هم نوش جونتون به حال کسی فرقی نداره
    ما هم گلی نزدیم ولی دیگه نمی یایم حرف غیرممکن بزنیم شما اگه یک عکس ازریزکارکردت بزاری خیلی ما روخوشحال می کنی تا ما هم یاد بگیریم مخابرات رو هم دعا کنیم 800مگ اضافه تو روزانه گرفتیم فقط 150تا حساب کرده اونم ازاپلود بازی که توروزم فول سرعت رو نمی ده
    من دیروز5دقیقه دیرتردیسی کرده بودم 140مگ رو اورده بود تو روزانه
    بهرحال یک عکس ازشما ما رو ازگمراهی درمی یاره تا ما هم ازامشب نیم ساعت اضافه دان کنیم و رو بیاریم به همون اپلودبازمعروف ماهمون استاندارد4.5 رو هم بگیریم کافیه 5.5 گیگ نمی خوایم
    Last edited by babak2111; 11-10-2013 at 14:20.

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیدونم چه اجباریه که من بخوام دروغ بگم

لینک عکس ریزکارکرد مخابرات که خواستید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز من جوک گفتی نگو نه دیگه !!!
    من روز و شب دارم دانلود میکنم طرح طلایی هم دارم که به حساب بالاترین سرعت دانلود رو تو تمام طرح های مخابرات داره نهایت سرعتی که داده 250 کیلوبایت اونم به صورت غیر مداوم بوده ! نرم افزار هم رو سیستمم نصب دارم که خیلی دقیق مو رو از لای درزش میکشه بیرون آمار دقیق دانلودم رو بهم میده !

اینم تصاویر دانلود همین الانم که اگه چشمات رو خوب باز کنی میبینی تو بهترین حالت ممکن که میانگین سرعت دانلودم 242 کیلو بایت بوده ساعتی 803 مگابایت دانلود شده که اگه ضربدر 6 که زمان دانلود رایگان بوده بکنیم میشه حدود همون 4818 مگابایت ! نه 5500 مگی که شما فرمودی ! در ضمن دم شما گرم که اینقدر باحالی میخوای به همه حال بدی دانلود رایگان براشون بکنی !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •