تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 555 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان من یه گلکسی نوت دارم از اونجا ک این گوشی برادر بزرگ s2 میباشد خاستم ایت سوالو اینجام مطرح کنم اینکه من میخام از طریق لپتاپم از طریق hoc گوشیو به اینترنت وصل کنم چون مودم وایرلس ندارم ولی گوشیم به هیچ عنوان شبکه ای رو شناسایی نمیکنه در صورتی که 5800 راحت شناسایی میکنه آیا تنظیمات خاصی داره برا وصل شدن به hoc conection در صورتی که خود مودمای وایرلس رو براحتی شناسایی میکنه یا مشکل دیگه ایه شما خودتون چطوری از طریق وای فای به لپتاپ شیر میشید ؟ممنون
    Last edited by amaranth_silent; 12-08-2012 at 04:13.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با نرم افزار connectify 3.2 به راحتی میتونی از طریق وایرلس از اینترنت لپ تاپ استفاده کنی تو گوشی . فقط کارت وایرلس لپ تاپ باید از access point پشتیبانی کنه که معمولا پشتیبانی میکنه با نصب اخرین درایورش

داره خودمونی میشه alihashtaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیزم.به خاطر راحتی دوستان نحوه آپدیت کردن گالکسی اس 2 رو واستون مینویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.
    خوب در ابتدا بگم که من بارها و بارها این کار رو انجام دادم به روش زیر و هیچ گونه مشکلی نداشتم.پس بنده هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرم و عواقب ناشی از انجام اشتباه این مراحل به عهده خودتونه.
    1.ابتدا شما درایور مخصوص گوشی رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.
    2.در قدم دوم برنامه odin رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
    3.دو نمونه از رامهای رسمی مخصوص اس 2 رو میتونید از لینکهای زیر دانلود کنید.
    این رامها فقط و فقط مخصوص gt-i9100 هستش.پس هرگز روی اس2 سریg امتحان نکنید که ۱۰۰% گوشیتون بریک میشه.(اگه خواستید درخواست بدین تا رامهای مخصوص سری g رو هم بزارم.)
    1.رام رسمی خاورمیانه jplpc 4.0.3 ( با ساپورت فارسی و دارای منو فارسی.)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2.رام رسمی انگلستان. xwlpd 4.0.3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب.بعد از دانلود رام رسمی شما یک فایل زیپ دارین که از حالت زیپ خارجش میکنید.

رامهای رسمی دو نوع هستند.یا سه فایله هستن.(مثل رام شماره 1 در بالا) که فایلهای pda (code)و cscوphone (modem ) رو شامل میشه یا تک فایله هستند.(رام شماره 2) و بعد از خارج کردن از زیپ فقط یه فایل داریم.
    4.حالا گوشیو فکتوری ریست کرده و بعد فول شارژش کنید (از 50 درصد به بالا اما فول شارژ باشه مطمئن تره) گوشیو خاموش کنید و مموری و سیم کارت رو خارج کنید.
    5.برنامه odin رو اجرا کنید و اصلا به حالات اولیش دست نزنید.
    6.در سمت راست برنامه اول قسمت pda رو کلیک کرده و فایل pda مخصوص رامی که دانلود کردین رو انتخاب کنید.این فایل معمولا از همه حجمش بیشتره.این کار رو واسه قسمت های csc وphone هم انجام بدین.
    نکته:در رامهای تک فایل,همون یه فایل رو فقط در pda وارد کنید.
    توجه در بین گزینه های تیک دار به گزینه ای دست نزنید.حواستون باشه که re-partition نباید تیک داشته باشه.
    7.حالا سراغ گوشی بیاید . ولوم پایین + دکمه home (دکمه وسط پایینی) + پاور را به ترتیبی که ذکر شد نگه دارید تا به حالت downloading برید.
    8.حالا گوشیو با کابل به کامپیوتر وصل کنید.بلافاصله بعد از وصل کردن گوشی به کامپیوتر.اوین مستطیل در odin زرد میشه.(البته اگه بار اول باشه که گوشی به کامپیوتر وصل میشه ممکنه یکم طول بکشه و 3 یا 4 تا از مستطیلا زرد بشه.)
    8.حالا گزینه استارت رو انتخاب کنید. صبر کنید تا خانه بالای خانه زرد شده ، سبز رنگ شده و پیغام pass داده بشه حالا میتونید گوشیو از کابل جدا کنید( مدتی طول میکشه گوشی بالا بیاد . بعد از بالا اومدن گوشی، گوشیو یک بار ریست فکتوری کنید).
    همین.تموم شد.
    امیدوارم توضیحاتم به دردتون بخوره.

دوستان سوالی داشتین تا بتونم کمکتون میکنم.
    نمیشه از همون اول یه رام کاستوم دانلود کنیم ؟؟

4. این کاربر از alihashtaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تمام دولاپر ها توصیه کردن برا رفتن به 4،یک اندو رسمی 4رو نصب کنید بعد کاستوم

6. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر خوب برای دارندگان Galaxy S2!!

این گوشی آپدیت اندروید 4.1 را بزودی دریافت می‌کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سامسونگ داره گذشته ی Galaxy s رو جبران میکنه
    تا الان برای 3 تا گجت آپدیت 4.1 رو ارائه میده که بین همه ی شرکتهای معروف بیشترین تعداد هست

10. 3 کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله اگر آپگرید اندروید 4 (ICS) رو هم واسه مدل‌های دوهسته‌ای متوسط فعلی مثل Galaxy Ace 2 و Galaxy S Advance زودتر ارائه بده شاهکار میشه و گذشته جبران میشه.

12. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    دوستان من اولین باره میخوام اسمارت فون بخرم و حقیقتا عاشق گلکسی اس 2 شدم
    1-از کسانی که این گوشی رو خریدن بپرسم که از گوشیشون راضی هستن یانه ؟؟ تا حالا اذیتشون کرده یانه؟؟
    2-تفاوت مدل با g و بی g چیه؟؟ منظورم اینه که کدوم بهتره؟؟ (صفحه ی 1 رو خوندم میخوام بیشتر توضیح بدید)فارسی بگید خواهشا!!
    3-قیمتش هم بالاست امکان اینکه تا ماه آینده کمی ارزون بشه هست یانه؟؟
    ممنون میشم کامل توضیح بدین چون نمیخوام بعدا پشیمون بشم
    با تشکر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هنوزم به اس2 از 10 نمره 10 رو میدم .فوق العادس
    مدل با جی یا بدون جی فرقشون توی سی پی یو و جی پی یو هست . مدل بدون جی خیلی قویتره
    تو ایران هم چیزی ارزون بشو نیست . شما الان بخری ماه آینده حتی 100تومنم کم بشه حتی 500تومنم کم بشه . خریدید و توی موزه نگه نداشتید که ،ازش استفاده کردید

15. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من هنوزم به اس2 از 10 نمره 10 رو میدم .فوق العادس
    مدل با جی یا بدون جی فرقشون توی سی پی یو و جی پی یو هست . مدل بدون جی خیلی قویتره
    تو ایران هم چیزی ارزون بشو نیست . شما الان بخری ماه آینده حتی 100تومنم کم بشه حتی 500تومنم کم بشه . خریدید و توی موزه نگه نداشتید که ،ازش استفاده کردید
    سلام..
    اس2 واقعا فوق العاده هست و هنوز حرف برای گفتن داره..
    ولی به نظر من به توجه به اینکه الان سخه G همه جا هست و قیمتشم نسبتا بالاست Galaxy Nexsus بخره خیلی بهتره..
    چون هم قیمت همینه.
    سخت افزار همین I9100G رو داره ( البته GPU قویتر)
    نمایشگر با رزولیشن HD ( این مورد مهم چون الان دیگه گوشی ها به سمت qHD و HD دارند میرن)
    جدیدتر و به روز تر
    ساپورت مستقیم گوگل و در نتیجه ساپورت بیشتر

17. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •