تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 1185 اولاول ... 384384885285345355365375385395405415425485886381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بچه های تهران که عطرای فیک خوب با موندگاری مناسب وبدون تغییر بو میخوان میتونن از پاساژ بعثت تجریش خرید کنن.قیمت عمده تک فروشی میکنه 15 تومن.تو زنونه هاش اتیتیود آرمانی .212 وی آی پی و ورسوس خیلی خوب دراومده بخصوص اتیتیود.مردونه هاشم 212 وی آی پی و وان میلیون کارای خوبین.

2. این کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

داداش تو مشهد اصلا نمیشه اعتماد کرد . فقط طبقه اول کیان سنتر یه مغازه هست بهش میخوره کاراش اصل باشه . دیگه جایی ندیدم . از نت بگیری مطمئن تره .
    از چاره خواستی خرید کنی بزن پرداخت در محل . خیلی دیر میفرستتن اگه اول پول رو بدی .
    آخه خانه عطر احمدآباد یا مثلا اون جدیدی که کنار bigben توی ریس باز شده بهشون میخوره کاراشون اصل باشه ، اما خیلی رو قیمتهای اصلی می کشن ، اون هم به خاطر موقعیتشون ، اینطور فکر نمی کنید ؟
    این کیان سنتر که گفتید ، قیمت هاش چطوره ؟

حالا این سایت چاره محصولاتش اصله ؟ میشه اعتماد کرد ؟
    بعدم خیلی دیر میفرستن یعنی چقدر ؟

دلار داره میاد پایین ، مخصوصا نسبت به یکی دو هفته پیش ، پس قاعدتا قیمت ها ازینی که هست باید بیاد پایین تر ، صبر کنیم بعد عید فکر می کنم بهتر باشه
    Last edited by assz1366; 15-03-2012 at 02:46.

4. 3 کاربر از assz1366 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آخه خانه عطر احمدآباد یا مثلا اون جدیدی که کنار bigben توی ریس باز شده بهشون میخوره کاراشون اصل باشه ، اما خیلی رو قیمتهای اصلی می کشن ، اون هم به خاطر موقعیتشون ، اینطور فکر نمی کنید ؟
    این کیان سنتر که گفتید ، قیمت هاش چطوره ؟

حالا این سایت چاره محصولاتش اصله ؟ میشه اعتماد کرد ؟
    بعدم خیلی دیر میفرستن یعنی چقدر ؟

دلار داره میاد پایین ، مخصوصا نسبت به یکی دو هفته پیش ، پس قاعدتا قیمت ها ازینی که هست باید بیاد پایین تر ، صبر کنیم بعد عید فکر می کنم بهتر باشه
    راستش چاره سایتش معتبره ، ولی قیمتاش خیلی بالاس! در مورد فرمایش اون دوستمون که گفتن چاره با تاخیر می فرسته باید عرض کنم که شما اگه بگین با پست سفارشی براتون بفرستن ، ممکن 10-12 روزی طول بکشه ( هزینه خرید رایگان ) ؛ ولی اگه بخواین 2-3 روزه تحویل بگیرین هزینه رو خودتون باید بدین تا با پست پیشتاز بفرستن براتون!
    من خودم اخیرا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید کردم و راضی بودم ! اگه می خواین پرفیوم شاپینگ بگیرین ، مدلی که بوشو می پسندین انتخاب کنین و تاکید کنین که همین مدل رو می خواین و موجودی رو هم سوال کنین ! چون 2 ساعت بعد سفارش زنگ می زنه میگه : مدلی که فرموده بودین موجود ندارم، می خواین بجاش فلان چیو بفرستم؟!
    اگه مصر باشین ، اون مدلو از زیر سنگ هم شده پیدا می کنه ، می فرسته براتون! اما جنساش اصله ، تا الان ندیدم کسی شاکی باشه!

6. 3 کاربر از hadinba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان یه کرید هیمالیا خریدم بوش رو خیلی دوست دارم اما پخش بو و موندگاری متوسط هست یه چیزی میخوام با پخش بوی خفن چیزی تست کردین این مدلی باشه؟

8. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

فرصتی شد تا بتونم چندتا کار رو با تستر امتحان کنم

1- ISSEY MYAKE L'EAU D'ISSEY POUR HOMME یک کار fresh و گلی. مثل بوی گل رز و یاس و گلاب، بوی گل فروشی تا حدی و بیشتر بوی اسپری خوشبو کننده هوا. کار بدی نیست ولی اصلا خوشم نمیاد.

2- ACQUA DI GIO POUR HOMME GIORGIO ARMANI تست مجدد یک کار fresh و aquatic و کمی سینتتیک. چیز هیجان انگیزی در موردش وجود نداره. میتونم بفهمم چرا طرفدار زیادی داره. یک ته بوی کودکانه توش حس میکنم. عملا نسبت بهش بی تفاوتم. بازم هم فرصت دیگری بهش خواهم داد

3- Davidoff Cool Water که بالاخره بهش ایمان پیدا کردم. روحیه رو شاد میکنه و. میتونم بفهمم که چرا یک خانم ازش خوشش میاد.حس تازگی رو میشه ازش برداشت کرد، در عین حال بوی مردانه‌ای هم داره که احساس خوبی به بهم دست میده ( برخلاف 2 تای قبلی) و باعث شد که تا ساعتها بهش فکر کنم. میره تو لیست خرید بدون شک.

4- Jean Paul GAULTTER KOKORICO کار جدید 2011 بوی تیره مثل شکلات کاکائویی نعنایی. کار خاصی نیست

5- MICHALSKY for men یک کار جدید آلمانی بویی تا حدی شبیه به essencia lowe با بوی هل. همونی که در چای میریزیم. بد نیست.

10. 8 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

فرصتی شد تا بتونم چندتا کار رو با تستر امتحان کنم

1- ISSEY MYAKE L'EAU D'ISSEY POUR HOMME یک کار fresh و گلی. مثل بوی گل رز و یاس و گلاب، بوی گل فروشی تا حدی و بیشتر بوی اسپری خوشبو کننده هوا. کار بدی نیست ولی اصلا خوشم نمیاد.

2- ACQUA DI GIO POUR HOMME GIORGIO ARMANI تست مجدد یک کار fresh و aquatic و کمی سینتتیک. چیز هیجان انگیزی در موردش وجود نداره. میتونم بفهمم چرا طرفدار زیادی داره. یک ته بوی کودکانه توش حس میکنم. عملا نسبت بهش بی تفاوتم. بازم هم فرصت دیگری بهش خواهم داد

3- Davidoff Cool Water که بالاخره بهش ایمان پیدا کردم. روحیه رو شاد میکنه و. میتونم بفهمم که چرا یک خانم ازش خوشش میاد.حس تازگی رو میشه ازش برداشت کرد، در عین حال بوی مردانه‌ای هم داره که احساس خوبی به بهم دست میده ( برخلاف 2 تای قبلی) و باعث شد که تا ساعتها بهش فکر کنم. میره تو لیست خرید بدون شک.

4- Jean Paul GAULTTER KOKORICO کار جدید 2011 بوی تیره مثل شکلات کاکائویی نعنایی. کار خاصی نیست

5- MICHALSKY for men یک کار جدید آلمانی بویی تا حدی شبیه به essencia lowe با بوی هل. همونی که در چای میریزیم. بد نیست.

در مورده ایشی میاکی منم اولش همین حس رو داشتم.ولی بعد چند بار تست زدم الان خیلی دوستش

دارم.موادی که توش بکار رفته واقعا با کیفیت هستن.موندگاری خوبی هم داره.خانم ها هم میپسندنش.این یه

کاری هست که برایه ایران ساخته نشده.چون از بچگی با گلاب و زعفران و آبلیمو سر و کار داشتیم.به همین

خاطر اولش یجوریه

آکوآ جیو هم یه کاریه که تیریپ لاو هست و فرش.اکثرا یا خودشو داشتن یا بالاخره یه جا تست کردن بوش

رو.موندگاری خوبی نداره ولی پخشش بد نیست.

من خودم کول واتر و جیو و ایشی میاکی رو خیلی دوست دارم ولی به نظرم جیو از همه خانم پسند تره.

کول واتر فوق العادست ولی الان قیمتش خیلی بد رفته بالا.200 میلش 45 تومن بود4 ماه پیش.من نخریدم.هی

ی ی ی

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

در مورده ایشی میاکی منم اولش همین حس رو داشتم.ولی بعد چند بار تست زدم الان خیلی دوستش

دارم.موادی که توش بکار رفته واقعا با کیفیت هستن.موندگاری خوبی هم داره.خانم ها هم میپسندنش.این یه

کاری هست که برایه ایران ساخته نشده.چون از بچگی با گلاب و زعفران و آبلیمو سر و کار داشتیم.به همین

خاطر اولش یجوریه

آکوآ جیو هم یه کاریه که تیریپ لاو هست و فرش.اکثرا یا خودشو داشتن یا بالاخره یه جا تست کردن بوش

رو.موندگاری خوبی نداره ولی پخشش بد نیست.

من خودم کول واتر و جیو و ایشی میاکی رو خیلی دوست دارم ولی به نظرم جیو از همه خانم پسند تره.

کول واتر فوق العادست ولی الان قیمتش خیلی بد رفته بالا.200 میلش 45 تومن بود4 ماه پیش.من نخریدم.هی

ی ی ی
    یادمه برای فروش گذاشته بودی L'Eau d'Issey ؟
    کول واتر الان چند شده؟

14. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یادمه برای فروش گذاشته بودی L'Eau d'Issey ؟
    کول واتر الان چند شده؟
    آره.الان دیگه عمرا بفروشمش

کول واتر 125 میل 50 بود.در صورتی که 2 ماه پیش 35 بود.

16. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این نوت آب تو کول واتر چه حالتیه ؟
    (کاش قبلا میدونستم این قیمته میخریدمش ! )

18. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

این نوت آب تو کول واتر چه حالتیه ؟
    (کاش قبلا میدونستم این قیمته میخریدمش ! )
    کلا توضیح دادنی نیست.باید خودت تست کنی.خوشبختانه اشانتیونش زیاد تو بازاره.

20. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •