مرسی داداش
ولی کاپشن ندارم چون گفتن تا 18 صبر کنین که بتونیم بهتون لباس بدیم، من این دست لباسو از دوستم گرفتم (البته خودم دارم ولی ازون خاکیایه که روی آدم نمیشه بپوشه)، پس اشکالی نداره رو شلوار باشه؟
![]()
مرسی داداش
ولی کاپشن ندارم چون گفتن تا 18 صبر کنین که بتونیم بهتون لباس بدیم، من این دست لباسو از دوستم گرفتم (البته خودم دارم ولی ازون خاکیایه که روی آدم نمیشه بپوشه)، پس اشکالی نداره رو شلوار باشه؟
![]()
اقا ممنون که وقت گذاشتید و راهنمائی کردید. امیدوارم بتونم جبران کنم
مثل اینکه باید بیشتر تحقیق کنم. فقط خدا کنه بشه و بتونم معاف خودم رو بگیرم. چون شنیدم در حین خدمت دیگه نمیشه برای معافیت اقدام کرد.
سلام بچه ها
امریه ی قرارگاه خاتم چجوریاست ( کارشناسی برق قدرت ) ؟ میدونم بهتر از سربازی و بدبختیهاشه ولی میخوام بدونم کار یاد میدند ؟ شهرهای بزرگه یا مناطق خیلی دور میبرند ؟
سربازی توی شهر خودتون و نزدیک خونتون رو ترجیح میدید یا امریه ی قرارگاه خاتم ؟!!
با سلام خدمت همه ی دوستان.
آقا من سوالی که دارم اینکه که وضعیت سرویس های بهداشتی پادگان ها در کل چطور هست؟خیلی که خراب نیست وضعشون؟
بعد اینکه،آیا زمان خاصی برای استفاده از سرویس های بهداشتی هست یا خیر و اینکه آیا آدم میتونه هر روز بره دوش بگیره؟
والا کیفیت سرویسهای بهداشتی تو هرپادگانی متفاوته!!! از همه نوعش هست!!! باید خدمتتون عرض کنم شما دارین میرین خدمت انتظار نداشته باش یه جای شیک و باکلاس و پر از امکانات در انتظارت باشه باید یه سری سختی تحمل کنی
در مورد حمام هم والا مالک اشتر که ما بودیم صبحها هر کی میخواست میتونست بره حمام(منظورم سحر است) ولی در طول روز خیر!!
باید صبر میکردی تا بعد از ساعت5 بعدازظهر!
همه چیز بستگی به پادگان داره ، معمولا در پادگانهای اموزشی بدلیل اینکه در یک ساعت مشخص ، آزادباش اعلام میکنند ، در یک مدت کوتاه بیش از 60 نفر باید از سرویسها استفاده کنند ، بنابراین در اغلب اوقات بهداشت پایینی دارند.
در زمان آموزشی معمولا اول صبح برای کارهای شخصی وقت کم میارید ، اما بعد از گذشتن یک تا دو هفته خودتان وقت را تنظیم میکنید و کارهای اضافه را لغو میکنید.
برای حمام هم که دوستمان توضیح داده اند.
به طور کلی نمیشه جواب مشخصی به این سوالها داد ، چون برای هر پادگانی تفاوت داره.
Last edited by mojtaba_2006; 27-10-2011 at 20:57.
سلام
اولا من که گفته بودم
ثانیا کی گفته که اونجا آموزشی غیرامریه هم نمیگیره ؟شما امریه هستی تحصیلات هم داری سپاه هم میخوای آموزشی رو بگذرونی
کلا من چرا با شما بحث میکنم که نه آموزشی اونجا بودی نه خدمتت اونجا میگذره ؟
سلام دوست عزیزم
3 تا سوال داشتم:
اول این که من امریم لشگر 21 پیاده تبریز- رسته استحکامات و عمران افتادم.این رسته آیا آرم و علائم خاصی داره وآیا باید حتما آرم خودش رو لباس بزنم یا آرم پیاده که رو خود لباسم الان هست مشگلی نداره؟(کلاهش هم آرم پیاده هست یا اونم آرمش استحکامات و عمرانه؟)
سوال دومم هم اینه که کل لوازم و استحقاقیهایی که تو دوره آموزشی مثل 2 تا پتو و... رو دادند لازم هست ببرم یگان خدمتیم تو تبریز؟
سوم اینکه این رسته عمران و استحکامات کارش چیه؟
ممنونم از پاسخت
اگه دوستان دیگه هم اطلاعاتی دارن ممنون میشم
ببخشید شما میخواهید با لباس شخصی برید یا نظامی؟؟
اگه لباس نظامی بهتون ندادن حتما با لباس شخصی برو. (شلوار لی چسبون نپوش چون در تمام اماکن نظامی روی این فقره حساس هستن)
اگه هم لباس نظامی دادن که باید اونو بپوشی (ولی خود شیرینی نکنید قبل اینکه اونها چیزی بگن شما کاری نکنید)
سلام
بله رسته عمران تاجایی که یادم هست حالت مثلثی داره ، البته شکل داخلیش را یادم نیست اما یکجورایی میرسونه که مربوط به عمران و سازندگیه، به خیاطهای نظامی دوز که بگویید خودشان میدانند و رسته مناسب را به شما میدهند ، اگر افسر شده اید پیشنهاد میکنم رسته مربوط به خود را بزنید.
بجز آرم مربوط به رسته ها ، هیچ یک از آرم و علائم شما تفاوتی نمیکنه ، آرم کلاه برای همه نیروی زمینی یکسان هست.
اگر پتوها را با خود ببرید ، بهتر است ، حداقل اینکه اگر شب اول و دوم به شما مکان خاصی ندادند ، میتونید روی زمین آسایشگاه بخوابید، در بعضی موارد تخت مربوط به افراد ترخیصی را به شما میدهند که ممکن است پتوهایش خیلی کثیف باشد، البته اینها را که براتون مینویسم واقعا نمیشه گفت اتفاق میافته ،اما چیزیه که تجربه کردم.
پوتین اضافه لزومی نمیبینم با خودتون ببرید ،اما واضحه که اگر بتونید ببرید، ممکنه براتون خوب باشه. فقط واکس و ... هر چی بهتون دادند را حتما ببرید.
واقعیت نمیدونم کار اصلیش چیه ، اما یک گروهبان داشتیم با همین رسته که کارهای اتوکدی پادگان را انجام میداد.
موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)