.......
تو ایران به اون صورت مالیات نمیدیم..تقریبا میشه گفت ماهی زیر 5% ...الان از پدرم پرسیدم که مغازه داره ..گفتش سالی یک ملیون 800 مالیات میدم....البته پول آب ..برق و گاز و تلفن و جدا است و گران است..در ایران چقدر مالیات می دهید ؟
.......
تو ایران به اون صورت مالیات نمیدیم..تقریبا میشه گفت ماهی زیر 5% ...الان از پدرم پرسیدم که مغازه داره ..گفتش سالی یک ملیون 800 مالیات میدم....البته پول آب ..برق و گاز و تلفن و جدا است و گران است..در ایران چقدر مالیات می دهید ؟
اینجا هم هزینه برق و اب جدا هستش
اونجا شما برای اینترنت برای مثال 50 مگ چقدر باید پول بدید و ایا نامحدوده.و اگه فیلم یا چیزهایی که دادای حق کپی رایت هستن رو دانلود کنی تحت پیگرد قرار میگیری یا نه.![]()
اگه بخوای که اینترنت برای خونه بگیری باید ماهی 200 کرون معادل 17 یورو را بدهیم .
دانلود فیلم و نرم افزار تا الان که گیر ندادند خودم دانلود می کنم ولی برای سایت های مستهجن اگر زیر 18 سال باشی جریمه میاد .
اینجا تقریبا همه چی ضعیفهامکانات رفاهی خیلی خوب اومدی
چی هست این امکانات رفاهی
من که توو ایران ندیدم
اینجا یه بازنشسته 680 هزار تمن ماهی میگیره (فکر کنم حدود 200 دلار)... اگه بخواد مالیات هم بده چی چیش میمونه
اینجا بهترین کارمند بتونه ماهی 1 میلیون میگیره
اینجا قبل از اینکه حقوق بدن مالیات رو از روش برمیدارن
ولی معلون نیست چقدر برمیدارن... 400 % 500 % یا حتی بیشتر ... چون با این کاری که از بنده خداها میکشن شاید توو سوئد حقوقشون باید 20 میلیون باشه ولی با 1 میلیون دهنشونو میبندن
اینجا یه کارمند باید تقریبا 2 سال کار کنه و اصلا هیچی نخوره و نخره تا تازه بتون یه پراید بخره
با این حرفام گوره خودمو با دستای خودم کندم
![]()
Last edited by arashsard; 04-04-2013 at 13:59.
عزیز هزینه ای که مردم کشورهای دیگه بابت اینترنت و سایر امکانات می پردازند قابل مقایسه با کشور های دیگه نیست... هر کشوری در نهادهای دولتی و غیر دولتی حقوق مخصوص خودشون رو دارند و هزینه ای که افراد یک کشور بابت اینترنت و ... میپردازند باید با متوسط حقوق همون کشور مقایسه بشه ...
به عبارت دیگر امکاناتی که عموم مردم از اونها استفاده میکنند باید به نحوی قیمت گذاری بشه که حتی افرادی که حداقل حقوق قانونی اون کشور رو دریافت میکنند هم به راحتی بتوانند از این امکانات بهره ببرند...
حداقل خوبی اینترنت ایران اینه که هرچی بخوای میتونی دانلود کنی از شیرمرغ تا جون ادم ایزاد ولی تو خارج گیر میدن اگه فیلم یا اهنگ دانلود کنی.
سلام عزیز
فقط قصد منتقل کردنه اطلاعات رو دارم
یکی از ثروتمندان ایرانی رئیس Ebay هست ... یه باز یه جا ازش خوندم به ایرانی ها گفته بود که >> بهترین جا برای ثروتمند شدن ایرانه << فقط باید فکر رو بکار انداخت
ایرانی جماعت در مقابله کارمند های کشور های مرفع کــــــــــــــــــــــار نمیکنند ..... اصلا
دیدم که میگم ....
میخوای تو ایران پولدار شی با هرچی داری برو تو کاره >>صادرات<< ..... فقط قبلش فکر کن .... همین .... فکر
واقعاً ما خیلی بدبختیم. حداقل من که هستم. الان که نامحدود اداری دارم، اما اون موقع که حجمی داشتم، حتی یه فایل 20 مگابایتی رو هم میزاشتم تو صف که ساعات رایگان دانلود کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)