سلام
اين هم تست كن
بازيرو متوقف كن
گزينه select side رو بزن بعد از روي دسته مربع يا X رو بزن برو setting ببين Chang cursor به حالت assisted هست
موفق باشي
سلام
اين هم تست كن
بازيرو متوقف كن
گزينه select side رو بزن بعد از روي دسته مربع يا X رو بزن برو setting ببين Chang cursor به حالت assisted هست
موفق باشي
با سلام و عرض خسته نباشید....مشخصات سیستم من اینه:
Motherboard Name Asus P5LD2-X/GBL
CPU Type DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200
RAM 2 GIGA
GRAPHIC PALIT 9500GT DDR2
که فکر نکنم واسه اجرای بازی PES2011 نامناسب باشه..اما موقع بازی یه دفعه قفل میکنه و بعد از حدود 5 ثانیه توقف دوباره اجرا میشه البته با سرعت زیاد ک باید دکمه PAUSE رو فشار بدم تا از اون حالت دربیاد و به حالت عادی برگرده..اول گرافیک سیستم من 512 بود که من فکر کردم مشکل از گرافیکه و اونو به 1 ارتقا دادم حتی رزولیشن بازی رو روی پایین ترین حد ممکن هم که میذارم بازم مشکل پابرجاست...خواستم نظر شما رو در این مورد بدونم...ببینم گیر کار من کجاست....با تشکر
سلام عزيز جايي كه اومدي اشتباه هست اينجا ببر و گزارش بده
جوابشو اونجا ميديم بهت
فقط بگم مادربرد و سي پي يوي شما كشش نداره
بازم ببخشيد
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين حالت عادي هستش اتفاق ميوفته توي همه ورژن هاي PES
Last edited by mra680; 27-01-2011 at 16:37.
بازی رو از طریق فایلای اصلی نصب دوباره نصبیدم و ورژن مخصوص نوع دانلودی کار کرد و نصب شد . اما هیچ تغییر محسوسی نمیبینم تو بازی ! از 15 مگ انتظار بیشتری هم نمیره . خدا کنه پچ 1.4 رو بتونم نصب کنم روش !
سلام
ببین سه تا پچ رسمی داریم و دوتا دی ال سی رسمی
به ترتیب :
پچ رسمی 1.1 : افزودن گزینه آنلاین به تمام موارد بازی برای اون نسخه هایی که ندارن و یا اگرم دارن تنظیمات اونها
پچ رسمی 1.2 : بالانس بازی و برطرف یه سری از باگ ها که مهم ترینش این بود در نسخه 1.1 در کناره ها و گوش ها بازیکن حریف بهت فشار نمیاورد همش نگاه می کرد و کلا میتونستی خیلی راحت از کناره ها حرکت کنی که این مشکل برطرف شد
پچ رسمی 1.3 : منحصرا برای قسمت آنلاین اومد و به جز چند تا تغییر بسیار کوچیک سرعت اتصال یا محدودیت اشتراک گذاری و خوندن از کش رو برای کمتر کردن لگ و غیره به بازی برای قسمت آنلاین اضافه کرد کلا این پچ هم برای آنلاین بود
DLC 1.00 : این افزونه کفش و ترکیب های جدید رو برای بعضی از تیم ها مخصوصا تیم های حاضر در جام های معتبر اروپایی بروز می کرد
DLC 1.00 : درست مثل افزونه قبلی بود و همون کارارو می کرد فقط این جدیدتره و چیزای جدیدی رو به بازی اضافه می کنه
دوستان کسی پچ 1.4 رو نصب کرده؟
چون شنیدم مشکل داره و برای مستر لیگ مشکل ایجاد میکنه و گزارشگرها دیگه زبونشون انگلیسی نیست؟درسته؟
و اگه من پچ 1.4 ر ونصب کنم خود به خود dlc به 2 اپدیت میشه؟
دوستان اخرین dlc بازی که خود شرکت konami داده چند روز پیش بوده و چه تغییراتی ایجاد میکنه؟؟؟؟؟؟؟
من 3 ماهه به بازی دست نزدم،پیشرفتی تو این dlc بوده؟؟؟؟؟
---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
ورزن بازیم هم 1.00 هستش![]()
در این پست :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5807444&postcount=5375
یکی از دوستان توضیحی در مورد نقل و انتقالات مستر لیگ میده؟
من یک بازیکنی خواستم موافقت کرده گزینه negatiationd شامل سه گزینه approve terms,adjust terms ,end هست این گزینع ها یعنی چی؟ واسه خرید کدومه و اگه موافقت کرد چطور بدونم وقت نقل و انتقالات میاد؟
هنگام شروع مستر لیگ این گزینه ها یعنی چی؟
player development
market activate
maximum funds
master negociatok
سلام حتماً
خوب گزينه اول يعني تاييد خريد و موافقت براي انتقال به تيمت يا فروش به تيم ديگه
گزينه دوم تغيير توي ميزان مبلغ معامله و پول دريافتي بازيكن و سال حضورش توي تيم
گزينه سوم هم قطع يا فسخ قرارداد
موقعي كه عبارت انگليسي ترنسفر سبز رنگ شد يعني خريد مثبت بوده و موقعي هم كه بازيكن فروختي ترانسفر قرمز ميشه
بازيكن هاي خودت هم بعد قرار داد سالانشون دوباره براي تمديد گزارش ميدن كه قبول كني هم رنيوال سبز رنگ ميشه
اونجا هم ميتوني تغيير بدي توي سال قرار داد و ميزان مبلغ قرار داد
هميشه توي نيم فصل ها و آخر فصل روز دوموشون نقل و انقالات انجام ميشه البته خريد ميتونه هميشه انجام بشه به غير از روز آخر نتقل انتقالات نيم فصل و آخر فصل(اول فصل هم حساب كنيا)
اولي پيشرفت بازيكن ها هست كه ميتوني خاموش هم بكنيش
دومي ميزان قراردادها هست يعني اگه حالت ضعيف بزاريش پول كمتري هم پرداخت هم دريافت ميكني براي خريد بازيكنان
سومي با حداكثر پول مستر ليگ رو شروع ميكني
چهارمي به 90 درصد درخواست هات براي خريد بازيكن بدون چون چرا جواب مثبت داده ميشه
اگه بيشتر خواستي توضيح بدم بگو عزيز
موفق باشي
Last edited by mra680; 28-01-2011 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)