تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 1298 اولاول ... 384384885285345355365375385395405415425485886381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

چند روزه وی فی چن واسه من از کار افتاده (روی تبلت اندرویدی). برا شمام همین وضعیته ؟

امروزم که باقی فیل کشها رو زدن . فیل کشه کانکت میشه اما یه لینک باز میکنه و از کار میفته . انگاری این deep packet inspection !!! رو دوباره روشن کردن !!!

پ.ن : راستی من شنیدم آریافون مال اط لا عاته . مخابراتم که مال س پ ا ه . خلاصه سور و ساتی برپاست!

2. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چند روزه وی فی چن واسه من از کار افتاده (روی تبلت اندرویدی). برا شمام همین وضعیته ؟

امروزم که باقی فیل کشها رو زدن . فیل کشه کانکت میشه اما یه لینک باز میکنه و از کار میفته . انگاری این deep packet inspection !!! رو دوباره روشن کردن !!!

پ.ن : راستی من شنیدم آریافون مال اط لا عاته . مخابراتم که مال س پ ا ه . خلاصه سور و ساتی برپاست!
    دوستان کسی مثلا میخواد سایتی خارجی رو باز کنه مشکلی نداره من اصلا باز نمیشه سایت خارجی بعد من league of legends بازی میکنم 1 دقیقه تو بازیم بعد دیسکانکت میشه بعدش هم میگن هیچ مشکلی نداره

من هم Dota2 بازی میکنم مشکل مشابه دیدم و همه ایرانی ها هم اکثرا این مشکل رو داشتن، پیگیری که کردم این بود که از باقی نرم ازفزار ها هم استفاده کردم و دیدم که هر نرم افزاری که با خارج در تماس باشه کانکشن اون به صورت هر ۳۰ تا ۴۰ ثانیه قطع میشه میتونید از psiphonee یا fg هم تست بگیرین نتیجه رو ببینید که هر ۳۰ ثانیه قطع میشن و باید دوباره به صورت دستی از نو راه اندازی شن یکی از دوستم میگفت این فیلترینگ جدید مخابراته که احتمالا همینجور بمونه که کسی نتونه از فیلتر شکن و غیره استفاده کنه

ارور اصلی که من تونستم بهش دست پیدا کنم اینه: connection reset by peer 10054

که این قضیه احتمال این موضوع که دست فیلترینگ تو کار رو بیشتر میکنه (شاید پایلوت فیلترینگ رو تغییر دادن) ! امیدوارم فقط ی مشکل زودگذر باشه

من خودم هم تو خونه هم تو دانشگاه این مشکل رو دیدم
    خونه:شاتل،مخابرات
    دانشگاه صنعتی اصفهان

لطفا بقیه هم در صورتی که همچین مشکلی دارن یا ندارن با ذکر نرم افزارشون بگن که چجوریه مشکلشون و اینا

4. این کاربر از navidnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من هم همين مشكل را داشتم . وقتي ميخوام سايت باز كنم يا بازي كنم

اينترنت هر 20-30 ثانيه يه بار قطع ميشه دوباره وصل ميشه

ساده ترين راه حل اينه يه برنامه بذاريد دانلود بشه ، ميبينيد شروع به دانلود ميكنه يهو سرعت صفر ميشه بعد 2-3 ثانيه دوباره شروع به دانلود ميكنه و همينطور تا اخر

اول زنگ زدم به پشتيباني گفت 2 حالت داره ، يكي اينكه يه چيزي داره به خططتون نويز ميندازه يكي اينكه مشكل از مودم هست

تجربه اي كه خودم داشتم اينه وقتي سيستم را ريستارت ميكردم ! مشكل حل ميشد !

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

دمت گرم بابا عجب راهنمایی کاملی بود!!!! خوب داداش اگه حالشا داشتم که نمیومدم اینجا سولا مطرح کنم....میخوام ببینم بقیه چی تجربه کردند و چی پیشنهاد میدند؟؟؟
    یعنی شرکتی هست که شبانه رایگان داشته باشه؟؟!!! تو اصفهان؟؟؟
    اگه باشه که خیلی خوبه!!! سرعتش چقدره؟؟ قیمتش خوبه؟؟ یا مثلا اگه بخوای از روزانش استفاده کنی تلافی شبانشم در میاره سرت؟؟؟!!!

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پرتکلها و پرتها محدود و بسته شده و این سراسریه!

8. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه که اینقدر مردم خصوصاً جوانها رو اذیت میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من با نرم افزار گارنا cod 4 انلاین بازی مبکنم از دیشب تا حالا به طرز عجیبی روم ایران خلوت شده. از 200 تا شده 20 تا.
    چرا اینقدر کاربران اینترنتی رو اذیت میکنن
    چه مرگتونه اخه
    Last edited by mamad24; 05-05-2013 at 14:41.

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من هم Dota2 بازی میکنم مشکل مشابه دیدم و همه ایرانی ها هم اکثرا این مشکل رو داشتن، پیگیری که کردم این بود که از باقی نرم ازفزار ها هم استفاده کردم و دیدم که هر نرم افزاری که با خارج در تماس باشه کانکشن اون به صورت هر ۳۰ تا ۴۰ ثانیه قطع میشه میتونید از psiphonee یا fg هم تست بگیرین نتیجه رو ببینید که هر ۳۰ ثانیه قطع میشن و باید دوباره به صورت دستی از نو راه اندازی شن یکی از دوستم میگفت این فیلترینگ جدید مخابراته که احتمالا همینجور بمونه که کسی نتونه از فیلتر شکن و غیره استفاده کنه

ارور اصلی که من تونستم بهش دست پیدا کنم اینه: connection reset by peer 10054

که این قضیه احتمال این موضوع که دست فیلترینگ تو کار رو بیشتر میکنه (شاید پایلوت فیلترینگ رو تغییر دادن) ! امیدوارم فقط ی مشکل زودگذر باشه

من خودم هم تو خونه هم تو دانشگاه این مشکل رو دیدم
    خونه:شاتل،مخابرات
    دانشگاه صنعتی اصفهان

لطفا بقیه هم در صورتی که همچین مشکلی دارن یا ندارن با ذکر نرم افزارشون بگن که چجوریه مشکلشون و اینا
    دقیقا مشکل من همینه و تمام این مشکل هارو مثله بقیه که گفتن دارم سرور های گیم رنجر 200
    league of legends خیر سرم بازی میکنم هر 30 ثانیه وسط بازی قطع میشه فقط دعا دارم میکنم بن نشم
    google حدود 10 دقیقه طول میکشه یه چیزی رو سرچ کنه
    عامل اصلیش همین port هاست که فیلتر کردن
    و اگه یه چیزی دانلود بزاریم خوب میشه ولی همش که نمیشه دانلود باشه
    منم به پشتیبانی زنگ زدم گفت هیچ چی نیست
    انشاا..
    خوب بشه
    لعنت به اون کسی که این مشکلو درست کرده اخه چرا گوگلو فیل کردید؟

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

سلام دوستان من چند دقيقه پيش توي يه سايت يه كم ناجور بودم كه يه دفعه اين پيغام از طرف nod 32 internet security برام اومد
    5/5/2013 0458 ب.ظ Detected Port Scanning attack

منم سريع از اينترنت اومدم بيرون آيا خطم داشته كنترل ميشده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان من چند دقيقه پيش توي يه سايت يه كم ناجور بودم كه يه دفعه اين پيغام از طرف nod 32 internet security برام اومد
    5/5/2013 0458 ب.ظDetected Port Scanning attack

منم سريع از اينترنت اومدم بيرون آيا خطم داشته كنترل ميشده؟
    اگه سایت پ و ر ن و بوده که غمت نباشه ! خود ح ک و م ت ی ا این سایتا خوراکشونه و فکرشونم که پر از ایناس :لول البته مواظب باش چون ممکنه اون سایت آلوده باشه و بخواد هکت کنه . (از امنیت شبکه سررشته ای ندارم البته)

اگرم سایت سیاسی بوده بهتره بگی چه سایتی بوده . این یکی خطریه :لوووول

14. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •