اول میگفتی مودم چیه ؟
بعدشم تمام مودم های پاسخ میدهند.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اول میگفتی مودم چیه ؟
بعدشم تمام مودم های پاسخ میدهند.
کدوم بهتره ؟
فن آوا خوبه؟
من تو منطقه شهید بهشتی هستم البته چند روز پیش بهم اس ام اس زدن مشترک گرامی به منظور بهبود خط شما اینترنت شما از ساعت 9 - 11 قطع خواهد شد از این جمله چی نتیجه میگیریم؟ نتیجه میگیریم که خودشون هم قبول دارن کیفیت پایینی رو ارایه میدن تو منطقه ما که اینطوریه بقیه مناطق رو نمیدونم
Last edited by kiuhnmgtrdcv; 31-05-2008 at 13:47.
مودم adsl فقط مخصوص خودش است. یعنی با مودم dial up نمیشه adsl استفاده کرد
نوشته شده توسط darvish1900
![]()
تهران قیمت مودم چنده
تو سمنان شرکت بهین(داتک)قیمت های جدید زده مودم تک کاربره و میکرو ----- 35 هزار تومن هزینه ی اختصاص پورت برای 128kbps ش 5 هزار تومن و هر یک G رو میده 5 هزار تومن تازه اگه مثلا 256 MB استفاده کنی 1250 تومن میگیره یعنی چیزی نمیسوزه ولی مثل قبل سرویس های با محدودیت حجمیشم داره و هزیه ی راه اندازیش برای کاربرای خانگی رایگانه. فکر کنم تو سمنا از همه ی شرکتها ارزونتر شده.![]()
در حال حاضر آسیاتک چطوریه ؟ مشکل صبانت ی ها رو نداره ؟
من مشكل صبانت رو نمي دانم ولي آسياتك كاملا به منطقه وابسته است. براي من مشكلي نداره البته سه ماه اول مدام قطع مي شد ولي با پيگيري شبانه روزي ، خودم حلش كردم. اما براي چند تا از دوستان كه حوالي هفت تير بودند اقدام كرديم قطعي زياد داشت و مجبور شدند باز به شاتل رجوع كنند. در نهايت بايد از دوستاني كه در منطقه شما هستند بپرسيد. گويا الان آسياتك مشترك جديد نمي پذيرد، اما باز هم از 1844 بپرسيد. در كل به صرفه تر از بقيه است.
يا علي
بچه ها با این پیش شماره توی تهران شرکتی هست که خدمات بده
Last edited by aluminum; 02-06-2008 at 14:45.
کیفیت سرویس های art با eco شاتل خیلی با هم فرق میکنه؟ کسی از این سرویس ECO استفاده میکنه؟
دوست عزیز منظور ایشون مودم ADSL نه دیال آپ که تعجب کردی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)