تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 1049 اولاول ... 384384885285345355365375385395405415425485886381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه faraname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    ســـــــاری

پيش فرض پاسخ شما

سلام
    ممنون از دوستان كه لطف كردند و راهنمائي كردن ازشون تك تك تشكر ميكنم
    چند سوال داشتم ممنونم از جوابي كه لطف ميكنيد
    اگه صدا سيما هنوز خيلي راه داره تا پخش 1080 آي حالا پي بماند چرا بعضي دنبال دستگاهي هستند كه فول اچ دي داشته باشه

دستگاههاي گرون قيمت 200-300 تومني تو بازار هستند و چه قابليتهائي دارند؟

صرف نظر از قيمت دستگاهها با برند شناخته شده سامسونگ و سوني و....وجود دارند تو ايران
    پاسخ سوال ها تون :

1)برای اینکه با کابل HDMI ست تاپ باکس رو به تلویزیون وصل کنند و دردسر صدا و تصویر و سیم های 3 رشته ایی رنگی رو نداشته باشن

2) معمولا این دستگاه ها امکاناتی مثل قابلیت وایرلس و ... دارند بیشتر امکانات جانبی قوی تری که شاید خیلی بدرد کاربری های خانگی نخوره و واسه مکان های تجاری بهتر باشه

3) والا در مورد سامسونگ و سونی من چیزی نشنیدم و تا بحال هم ندیدم ولی از مارک های معروف ساخت تجهیزاتی گیرنده ممماااهههووواااررره ایی starx هست که من دستگاه اش رو دیدم , ست تاپ باکس خوش ساخت و پر قدرتی بود . قدرت دریافت بالایی هم داشت ( قابلیت نمایش فایل های مالتی مدیا رو هم داشت )

4) قابلیت تصویر در تصویر ترکیبی از امکانات نرم افزاری و سخت افزاریه . نرم افزاری صرف نیست .

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------

کسی نمیدونه از کجا میتونیم بفهمیم منطقه ای که توش هستیم تحت پوشش سیگنال هست یا نه؟ منظورم اینه که تمام شبکه ها را بگیره.
    زنگ بزنید صدا و سیمای استانی که در اون زندگی می کنید و بپرسید منطقه شماد تحت پوشش کدوم شبکه هاست ( ساده ترین راهش اینه )

2. این کاربر از faraname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره این دستگاهه چیه :

Egreat R200S 3D

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الآن بهترین وسیله به عنوان پلیر چی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام خدمت شما عزیزان.
    من میخواستم بدونم این دستگاه لومیکسی 1007 زیرنویس srt رو با mkv راحت پشتیبانی می کنه یا نه؟
    قیمتش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من کاملا گیج شدمو2تا سایت Cnet and TRUSTED REVIEWکه خیلیم معتبرن کاملا متفاوت به اینها رای دادن.کمک.....ONKYO DAR cnet rotbe5[very good] amma dar TRUSTED REVIEW ONKYO 609 ROTBE 1[10 AZ 10]....PIONEER dar CNET.COM ROTBE exelent 2vom shode........میدونید جالب اینه سونی توی هیچکدوم حتی ریویو هم نداره.؟؟؟؟؟؟؟اما توی بقیه 7از 10 داره.کلا چرا حرفی از av reciverسونی نیست

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------

اگه سونی سراغ دارین محلو قیمت و نظرتون چیه؟

---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------

ر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بین دوستان اگه کسی جایی رو می شناسه که توی کار فروش و واردات بلوری های oppo هست یه خبری بده. چون واقعا محشر هستن . مخصوصا مدلای سال 2011 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه HWT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    مشهد شاپ

پيش فرض

با سلام خدمت شما عزیزان.
    من میخواستم بدونم این دستگاه لومیکسی 1007 زیرنویس srt رو با mkv راحت پشتیبانی می کنه یا نه؟
    قیمتش چنده؟
    mkv با زیر نویس رو تست نکردم . تو هفته اینده تست میکنم نتیجه اش رو میگم.الان که تو بازار کم یابه . اما از 70 تا 75 قیمت میخوره/

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان سلام
    سلام مخصوص هم به رایان گرامی و بزرگوار
    چند تا سوال پیش اومده واسم خواستم ببپرسم ممنون میشم جواب بدید
    1. فرق آمپ 520با 920پایونیر به غیر از خروجی تو چیه . از لحاظ کیفیت صدا و تصویر کدوم بهتره .واسه rs77می خوام
    2یه تو ضیح راجع به کابل hdmi می خوام راهای شناخت کیفیت شون رو چون من خودم تو کار کامپیوتر هستم کابل hdmiرو می خرم 13هزار تومان با مارک k net که مار خیلی خوبی هستش حالاتو جمهوری دم از 40یا 50هزار میزنن قصه چیه نمی دونم ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام.
    من صدای 920 رو گوش ندادم ولی هر دو که روی 6 اهم خروجی یکسانی دارند.تفاوت های دیگشون توی ورودی ipod و upscal و return chanel و 7 کاناله بودن و multi zone بودن و تعداد در mode های صدا و .....

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

رایان به نظرت ارزش داره 200هزار تومان اضافه هزینه کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من هنوز سر در گمم...لطفا يه گيرنده ديجيتال كه فول اچ دي هم پخش كنه به من معرفي كنيد كه گيرندگيش هم خوب باشه...لازم هم نيست حتما xvision باشه...فقط خواهشا از برند خاصي الكي تعريف نكنيد و واقعا اون چيزي كه هست و ازش اطلاع داريد رو بگيد...
    واسم مهمه كه تو بخش مديا پلر خوب عمل كنه...
    كيفيت پخش صدا و تصوير خوبي داشته باشه...
    كيفيت ساختش خوب باشه...
    گيرندگيش خوب باشه...
    و ...
    با تشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من هنوز سر در گمم...لطفا يه گيرنده ديجيتال كه فول اچ دي هم پخش كنه به من معرفي كنيد كه گيرندگيش هم خوب باشه...لازم هم نيست حتما xvision باشه...فقط خواهشا از برند خاصي الكي تعريف نكنيد و واقعا اون چيزي كه هست و ازش اطلاع داريد رو بگيد...
    واسم مهمه كه تو بخش مديا پلر خوب عمل كنه...
    كيفيت پخش صدا و تصوير خوبي داشته باشه...
    كيفيت ساختش خوب باشه...
    گيرندگيش خوب باشه...
    و ...
    با تشكر
    سلام
    اینجا همه سردرگم هستن! چون یه برند درست حسابی وارد بازار گیرنده های دیجیتال نشده. (هر گیرنده ای که تو بازار هست یه مشکلی داره)
    فعلا تنها توصیه ای که به دوستان میتونم بکنم اینه که اصلا مارشال نخرید، من گیرنده ی دیجیتالش رو تست نکردم ولی با پخش ماشینش که کار کردم فوق العاده بیکیفیت هست. گول گارانتیش رو نخورید.

13. این کاربر از PersiBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •