تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 773 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548588638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره بعد از راهنمایی های بسیار خوب شما ما هم تلویزیون پاناسویکd25 گرفتیم از همتون سپاسگذارم.
    دوستان لطفا اگه چیزی در مورد این تلویزیون میدونین منو راهنمایی کنید موردیوسفارشی چیزی که بشه بهتر از این شه.
    دوتا سوال داشتم یکی اینکه با usb عکس و موزیک رو اجرا میکنه ولی هیچ فرمت ویدئویی رو اجرا نمیکنه!دوستان در این مورد راهنمایی کنید چیکار کنم؟دو در کل از چه فرمت های ویدئویی میشه استفاده کرد؟
    اینترنتش چجوریاس؟
    با تشکر از راهنمایی های دوستانه و همیشگی شما

2. این کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان محترم من يه تلویزیون Led 32 اينچ يا بزرگتر از 32 اينچ به مبلغ 1500000 تومان ميخواستم بخرم كه داراي قابليت اينترانت IPTV ( قابليت اتصال به اينترنت) باشه و بتونه فايلهاي ويدويي MKV را با پورت USB بخونه و چه بهتر اگر اين امكان رو داشته باشه كه كنترل تلویزیون led مانند اشارهگر كامپيوترهاي خانگي كه بوسيله موس روي صفحه دسكتاپ كامپيوتر به حركت در مياد و روي آيكنهاي دسكتاب ميتوني كليك كني ( چيزي شبيه تفنگهاي بازي ميكرو و سگا زماني كه باهاش پرندهها را رو ميزني) و آيا به نظر شما دوستان من يه led 32 اينچ بدون قابليت IPTV بگيرم ولي همراه اون يه دستگاه سينماي خانگي كه به اينترنت وصل ميشه بگيرم كه جمع قيمت هر دو 1500000 تومان بشه ؟ متشكرم
    Last edited by hot_boys2005; 02-06-2011 at 23:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    بلاخره بعد از راهنمایی های بسیار خوب شما ما هم تلویزیون پاناسویکd25 گرفتیم از همتون سپاسگذارم.
    دوستان لطفا اگه چیزی در مورد این تلویزیون میدونین منو راهنمایی کنید موردیوسفارشی چیزی که بشه بهتر از این شه.
    دوتا سوال داشتم یکی اینکه با usb عکس و موزیک رو اجرا میکنه ولی هیچ فرمت ویدئویی رو اجرا نمیکنه!دوستان در این مورد راهنمایی کنید چیکار کنم؟دو در کل از چه فرمت های ویدئویی میشه استفاده کرد؟
    اینترنتش چجوریاس؟
    با تشکر از راهنمایی های دوستانه و همیشگی شما
    مبارکت باشه
    یکی از بهترین گزینه ها رو خریدی ولی متاسفانه برای تماشای فیلم اصلا روی usb این تی وی حساب نکن میتونی از HD Media Player استفاده کنی من خودم وسترن دارم و خیلی راضیم.
    HD این تلویزیون واقعا معرکه است بخصوص با رنگهاش آدم زندگی میکنه به هر حال مبارک باشه

5. 2 کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

""""""""""""""""""""""""'
    سلام
    دوست عزیز بگردی تو انجمن تفاوتها و تشبها هست.
    در کل ال ای دی دارای تصاویر شفافتر است و از نظر امکانات با ال سی دی فرق زیادی ندارد. قیمت ال ای دی به‌ نسبت ال سی دی گرانتر است.
    مثلا ال ای دی 5300 ال جی به‌ قیمت 600 هزار تومان و ال سی دی در همین حد500 هزار تومان است
    ال سی دی خوب cx520 سونی
    ال ای دی ال جی مدل 5300 یا 4500

ال سی دی ها تا 1230 تومن در میاد.
    ال ای دی ها هم تا تا همین حد
    مرسی از راهنمایی شما ...
    کلا با LG حال نمی کنم ال ای دی توی این رنج قیمت مدل دیگه ای نیست ...؟؟
    دلیل اولی که زیاد تمایلی به ال سی دی ندارم کیفت پایینتر نسبت به ال ای دی و دومی هم ضخامت زیادترشون نسبت به ال ای دی هاست ...

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بامطالعه پستهای مختلف ونظرات اساتیدارجمندپی به این مسئله بردم که کیفیت tvهای فیلیپس بسیاربالاست ومحصولات متفاوتی بابقیه برندهاتولیدمیکنه (شایدبه همین دلیل هم باشه که قیمت محصولاتش هم مثل کیفیتش بالاست)امابرام جالبه چرادربین tvهای برترجهان که ازسوی منابع معتبرارائه میشه نماینده زیادی نداره؟چراسهم سامسونگ یاال جی دراین ارزیابی ها بیشتره؟
    برندی مثل فیلیپس کیفیت بالاش رو روی همه ی محصولاتش تقریبا داره . له خاطر همینم به کیفیت بالای ساخت و همینطور کیفیت بالای تصویر معروف شده . اما برند هایی مثل panasonic یا samsung یا lg اینطوری نیستند که همه ی محصولاتشون از کیفیت نسیبی خیلی خوبی برخوردار باشند . اما روی چند تا از محصولات خاصشون مانور میدند و اون محصولات خاص (معمولا سالی 3-4 ست) رو خیلی قوی روش کار می کنند و مانور میدند . که باعث میشه توی بهترین ها شما اسم فیلیپس رو نبینی اما قطعا اگر متوسط کیفی رو مورد بررسی قرار دیم فیلیپس و شارپ حرفهای خیلی زیادی برای گفتن خواهند داشت .

البته این نظر منه .

8. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

کسی اطلاعاتی از سامسونگ مدل D5000 و D5500 داره ؟
    میشه گفت چون 2011 هستن از مدلهای سری 6 2010 سامسونگ مثل 6960 بهتره هست یا در همون حد هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

متاسفانه دوستان کسي نظر نداد من هم با توجه به هزينه کمتر سوني ex710 رو به قيمت 1350 بدون گارانتي خريداري کردم البته هنوز به دستم نرسيده فعلا بيعانه دادم تا دوشنبه تحويل بگيرم، تا ببينم کيفيت تصوير اون چطور است، اميدوارم از خريدم پشيمون نشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان قصد داشتم 40C650 بگیرم ولی هر چی گشتم پیدا نکردم.بهترین مدل ال سی دی جایگزین از برند سامسونگ به جای این مدل تا همین حدود قیمت چی پیشنهاد میدین

با سپاس
    ممنون میشم دوستان عزیز کمک کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون میشم دوستان عزیز کمک کنند

LG LCD660
    تفاوتهایی هم با 695 داره مثل بلک لول کمتر و کنتراست پایینتر ولی زاویه دید بهتری داره در بقیه امکانات هم تقریبا با هم برابر هستند ولی بعد از 695 از هر نظر بهترین گزینه است

13. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

LG LCD660
    تفاوتهایی هم با 695 داره مثل بلک لول کمتر و کنتراست پایینتر ولی زاویه دید بهتری داره در بقیه امکانات هم تقریبا با هم برابر هستند ولی بعد از 695 از هر نظر بهترین گزینه است
    ممنون از شما
    ولی من عرض کردم تنها از برند سامسونگ باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •