تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 577 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خوب هسته های پردازنده رو افزایش بده
    افاقه نمیکنه
    در حالت عادی دو تا هستش بالای 70 درصد مشغولن

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واسه اینکه استریکا لود بشن باید چندبار همش رفرش کنید . واسه منم تو لینکوس اینطوری بود . اینقد رفرش کردم تا درس شد.
    والا من خیلی ریفرش کردم ولی فرقی نکرد

سلام ابونتو 13.4 رو با VM VirtualBox به صورت مجازی نصب کردم اما خیلی کنده و تو پردازنده کم میاره.راهی وجود داره که درستش کرد؟
    همونطوری که Thor God عزیز هم گفتن باید منابع ویرچوال ماشین رو افزایش بدین ضمن اینکه چرا از اوبونتو 13.4 استفاده کردین وقتیکه 14.04 هست؟
    راستی یونیتی هم سنگینه من توصیه می‌کنم از یه میز کار دیگه مثل XFCE یا Cinnamon روی ویرچوال ماشین استفاده کنی. حتی KDE هم از یونیتی که میز کار خود اوبونتو هست سبک‌تره

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

افاقه نمیکنه
    در حالت عادی دو تا هستش بالای 70 درصد مشغولن
    از چه نرم‌افزاری برای مجازی‌سازی استفاده می‌کنی و منابع سیستمی که بهش تخصیص دادی چه مقادیریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از چه نرم‌افزاری برای مجازی‌سازی استفاده می‌کنی و منابع سیستمی که بهش تخصیص دادی چه مقادیریه؟
    Oracle VM VirtualBox Manager
    1500 مگ رم
    پردازنده intel e7500 - هر دو تا هستش رو
    10 گیگ فضا
    Last edited by mohsen0000000000; 17-07-2014 at 01:37.

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنظرم رو وی ام ویر نصب کنی خیلی بهتره . من خودم روش هفت هشتا سیستم عامل نصب کردم مشکلی نداشته . ولی با ویرچوال همش مشکل داشتم.
    ..
    ضمنا مجازی سازی همیشه راندمان کمتری داره . اگرم سی پی تون بالای هفتادرصد میره سی پی یوتون ضعیفه .
    Last edited by roya.rashidi; 17-07-2014 at 01:44. دليل: اضافه کردن نوشته .

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Oracle VM VirtualBox Manager
    1500 مگ رم
    پردازنده intel e7500 - هر دو تا هستش رو
    10 گیگ فضا
    رمتون اگر ۲ گیگ هست میزان رم اختصاص داده شده رو کاهش بدید فکر کنم حل بشه
    سیستمتون هم خیلی قوی نیست ممکنه ضعف سیستم باعثش بشه
    خوب رو هارد نصبش کن من روش خوبی دارم برای نصبش راحت هم هست اگر خواستید توضیح بدم چون یه مقدار طولانیه نوشتنش سخته

7. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    بعد از نصب اوبونتور 14.4در وی ام ویر به یه مرحله ایی می رسه که فقط کامند می شه تایپ کرد و هیچ جوره نتونستم ردش کنم .
    راهنمایی بفرمایید. مرسی

9. این کاربر از jorj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    بعد از نصب اوبونتور 14.4در وی ام ویر به یه مرحله ایی می رسه که فقط کامند می شه تایپ کرد و هیچ جوره نتونستم ردش کنم .
    راهنمایی بفرمایید. مرسی
    میشه دقیق تر بگید چی میشه دقیقا ؟
    توی ویژوال باکس که من نصب کردم فقط مدل سیستم عامل رو مشخص کردم و سخت افزاری که اجازه استفاده داره و بعد فایل ایزو رو بهش دادم و رفت تو محیط نصبش که مثل بقیه ورژن هاش هست خودتون هم انجام دادید حتما

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بنظرم رو وی ام ویر نصب کنی خیلی بهتره . من خودم روش هفت هشتا سیستم عامل نصب کردم مشکلی نداشته . ولی با ویرچوال همش مشکل داشتم.
    ..
    ضمنا مجازی سازی همیشه راندمان کمتری داره . اگرم سی پی تون بالای هفتادرصد میره سی پی یوتون ضعیفه .
    ازتون تمنا می‌کنم الکی کاربرهارو به سمت نرم‌افزارهای پولی ارجاع ندین!
    من خودم چند ساله دارم از ویرچوال‌باکس استفاده می‌کنم و سیستم عامل‌های مختلفی هم روش نصب کردم و هیچ‌وقت هم مشکلی باهاش نداشتم.
    اینکه شما باهاش مشکل داشتی یک بحث جداست و اینکه خود ویرچوال‌باکس مشکل داره یک بحث مجزا.
    در اینکه vmware مجازی‌ساز قوی‌یی هست شکی نیست اما برای کسی که میخواد یک سیستم عامل رو بصورت مجازی توی کامپیوترش نصب و باهاش کار کنه، ویرچوال‌باکس عالیه.
    ضمن اینکه اگه بخوایم در مورد مجازی‌سازها بحث کنیم، Xen و KVM بمراتب از vmware بهترن و مثل vmware قابلیت‌هایی مثل کنسول رو به ویندوز محدود نکردن و از روش‌های بمراتب استانداردتر و بهتری استفاده می‌کنند.
    پس شما بجای vmware تشریف ببرین سمت Xen!

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ازتون تمنا می‌کنم الکی کاربرهارو به سمت نرم‌افزارهای پولی ارجاع ندین!
    من خودم چند ساله دارم از ویرچوال‌باکس استفاده می‌کنم و سیستم عامل‌های مختلفی هم روش نصب کردم و هیچ‌وقت هم مشکلی باهاش نداشتم.
    اینکه شما باهاش مشکل داشتی یک بحث جداست و اینکه خود ویرچوال‌باکس مشکل داره یک بحث مجزا.
    در اینکه vmware مجازی‌ساز قوی‌یی هست شکی نیست اما برای کسی که میخواد یک سیستم عامل رو بصورت مجازی توی کامپیوترش نصب و باهاش کار کنه، ویرچوال‌باکس عالیه.
    ضمن اینکه اگه بخوایم در مورد مجازی‌سازها بحث کنیم، Xen و KVM بمراتب از vmware بهترن و مثل vmware قابلیت‌هایی مثل کنسول رو به ویندوز محدود نکردن و از روش‌های بمراتب استانداردتر و بهتری استفاده می‌کنند.
    پس شما بجای vmware تشریف ببرین سمت Xen!
    دوستمون احتمالا از نسخه های کرک شده استفاده میکنن!
    1 سوال در مورد اوبونتو داشتم فرق اوبونتو با نسخه ای مثل کالی که بیسش اوبونتو هستش فقط تو بسته هایی هست که بصورت پیشفرض نصب شدن هستش؟
    یعنی اگه من اوبونتو نصب کنم و بعد دوباره اون بسته های کالی رو نصب کنم هر دو مثل هم میشن تقریبا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •