تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 538 از 923 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548588638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

ولي سوالاي امسال خيلي سخت بودش برام ( تا ريدينگ) ... من 4 سال گذشته رو كار كرده بودم ... اما امسال فقط 60 درصد زدم . نميدونم اما شايد دليلش اين بود كه خيلي عربي خونده بودم و انگليسي كمي يادم رفته
    چه جالب!!! من هم ۶۰ درصد زدم! سر آزمون اصلا حوصله‌ام نگرفت بخونم...

2. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

زیاد معنا نمیده. شاید همون چیزی که آقای pro translator گفتن درست باشه. باید بیشتر تحقیق کنم درموردش.

یک سوال دیگه. توی جمله بعدی، in case of spill به چه معناست؟

it is no longer used because of its danger to water sources in case of spill.
    ممنون
    هنگام نشت / در موارد نشتی چطوره؟

4. 5 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

با سلام
    توي سوالات كنكور گروه زبان امسال ، چند تا سوال تو قسمت گرامر و ساختار جمله داشتم.ممنون ميشم دوستان جواب اين قسمتها را برام توضيح بدهيد.ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من سوال ۱۰۷ رو از روی معنیش زدم: او چند حلقه‌ی الماس دارد که (معادل which که توی گزینه‌های دیگه وجود نداره...) ارزان‌ترینشان هم...
    اگه بعد از rings یه which هم می‌آورد گزینه‌ی ۱ درست می‌شد... ولی چون which نداره (خوب باید یه که بیاره دیگه!) گزینه‌ی ۳ درست می‌شه... چون گزینه‌های دیگه which یا that ندارن...

نمی‌دونم که تونستم درست منظورم رو برسونم یا نه؟

6. 4 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

[QUOTE]
    sepid12ir،pro_translator واقعا از توضيحاتتون ممنونم... يه دكمه تشكر پايين پست براي تشكر از شما خيلي كمه
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

يه قسمت ديگه ي ابهامات من مربوط به قسمت ساختار جمله است.ميخواستم بدونم بر چه مبنايي بايد گزينه ها را انتخاب كرد؟ من جواب بعضي سوالات را تنها حدس زدم يعني به نظرم ميامد كه جواب صحيح تري ست يعني هيچ دليلي كه بتونم بگم ساختار اين جمله غلطه پيدا نكردم! آيا كتابي هست تو اين زمينه كمك كنه ؟ يا تنها تجربه كار با زبان ميتونه تو جوابگويي اين جور سوالات موثر باشه ؟
    سوال یک.
    1-Although Jack has taken many different types of medicine, but one medicine has had almost the same effect as another.
    2) Although Jack has taken many different types of medicine, one medicine has had almost the same effect as the other.
    3) Jack has taken many types of different medicines, although one medicine has had effect almost the same as the other.
    4) Jack has taken many types of different medicines, although one medicine has had effect almost the same as another.

به نظر من مشکل اساسی دو جمله ی آخر اینه که effect قبل از the same اومده... در صورتی که وقتی قراره same as در جمله ای بکار بره، اسم باید بعد از same قرار بگیره: I was born in the same hospital as her / I get the same pay as her

....

سوال دو.

1) The impact that would the new tuition fees have on student enrollment had not been studied before the report to the press was released.
    2) The impact that the new tuition fees would have on student enrollment had not been studied before the report to the press released.
    3) The impact that the new tuition fees would have on student enrollment had not been studied before the report was released to the press.
    4) The new tuition fees had not studied the impact on student enrollment before the report released to the press
    فرم جمله ی مجهول را باید در ذهنتون در نظر بگیرید و ببینید در کدوم به شکل استاندارد استفاده شده.
    Obj+ was/were/+ p.p+ the rest of the sentence
    The house was given to his brother
    بنابراین جمله ی صحیح میشه: the report was released to the press

...

سوال سه.
    1) Regarded as more than human by some of his followers, many legends have grown up about Buddha.
    2) Many legends have grown up about Buddha, who is regarded by some of his followers as more than human.
    3) Some of his followers have grown up many legends about Buddha, that he is regarded as more than human.
    4) Many legends have grown up by some of his followers about Buddha who regarded him as more than human.

سوال سوم را به طور ناخودآگاه میتونم بگم. نمیدونم در قالب چه گرامی بگم...
    چون مشکل اساسی این جمله ها بار معنایی اشتباهی هست که بخاطر قرار نگرفتن لغات و جمله ها در جای مناسبشون پیش اومده و از این جهت توضیحش کمی سخته.
    در واقع در مورد این سوال از طریق معنا میتونین به نتیجه برسین...

...

سوال چهار.
    1) When my mother and I came to the United States, I experienced a move from which I felt that I would never recover.
    2) I and my mother came to the United States when I experienced a move which from that I felt would never recover.
    3) I experienced a move, when I and my mother came to the United States, which I never felt would recover.
    4) When my mother and I came to the United States, I felt I experienced a move which never would I recover form.
    گزینه ی دو و سه مشخصه که اشتباه ِ! همیشه شخص دیگه و بعد خودت: My mother and I/ Sarah and I
    و اما گزینه ی چهار ، from حرف اضافه recover هست و معمولا" در چنین جمله هایی حرف اضافه قبل از which میاد.
    مثال میزنم حرف اضافه ی فعل live ، in هست، بنابراین بخوایم مثالی بزنیم:
    there are many buildings in this stress, the building in which we live is much more expensive than the other buildings

البته امیدوارم در مورد این سوال اشتباه نکرده باشم

...

سوال پنج.
    1) Most North American children begin to work at home, where they have daily or weekly responsibilities, such as washing the dishes and feeding the dog.
    2) Where they have daily or weekly responsibilities such as washing the dishes and feed the dog, most North American children begin to work at home.
    3) Where they have daily or weekly responsibilities, most North American children begin to work at home such as washing the dishes and feeding the dog.
    4) Most North American children begin to work at home such as washing the dishes and feeding the dog, where they have daily or weekly responsibilities

این سوال هم تنها و تنها از طریق معناست که میتونین به جمله ی صحیح پی ببرین
    اگه دقت کنین میبینین از لحاظ دستوری با جمله ها بازی نشده تنها با جابجایی جمله ها، و پس و پیش کردن آنها معنا را از جمله گرفته ، بنابراین انقدر باید رو متن تسلط پیدا کنید تا از پس این تیپ سوالها بر بیاین.

....

در مورد سوالی که پرسیدی به نظر من بیشتر تجربه است. و تکرار و تمرین

موفق باشید

8. 9 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezafo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    به نظر شما بهترین معادل فارسی برای part load توی جمله زیر چی هست؟

At part-load conditions, a lean mixture in the cylinder, which would produce lower HC and CO emissions and moderate NOx emissions, could be used

I assume it means "partial load" rather than "full load". r

10. 3 کاربر از rezafo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام. خسته نباشید. فامیل من جلائی هست (تو شناسنامه). میخواستم بدونم به انگلیسی jalaee درسته یا jalaie ؟
    مرسی
    واسه تلفظ درست اول اسم من دیدم Dj می‌نویسن... مثل Djawadi...

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان کسی می دونه این اموزش زبانی که بی بی سی فارسی نشون میده
    اسمش چیه و در چه سطحی هست
    می خواستم اگر خوبه دانلود کنم و استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

Dear friends,
    I was wondering if you could help me to find some articles on the symbols of blessing in different countries and religions

I'd really appreciate that

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

Dear friends,
    I was wondering if you could help me to find some articles on the symbols of blessing in different countries and religions

I'd really appreciate that

Not much success in finding what you want! any way, here's one

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I think we hardly can find articles around this topic in English, maybe searching in the target language would help

15. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

[/RIGHT]
    Not much success in finding what you want! any way, here's one

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I think we hardly can find articles around this topic in English, maybe searching in the target language would help
    Merc Kurosh
    I myself found this site, hope it helps me l

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •