تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 1138 اولاول ... 384384885285345355365375385395405415425485886381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 11377

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متشكرم جناب محسن عزيز.
    آلان دنبال تعويض پلاك هستم و همانطوري كه قبلا هم متوجه شديد اون قانون عدم تعويض پلاك براي خودروهاي بالاي 20 سال وجود داشت كه البته گويا چند وقتي است كه در چند شهر برداشته شده. من احتمالا براي تعويض پلاك به انديمشك مراجعه كنم چون يكي از دوستان قديمي گفته آنجا آشنا داره و كار راحتتر پيش ميره.
    امروز اين خبر رو توي سايت ديدم:
    رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه بزودی از پلاک خودروهای کلاسیک رونمایی می‌شود گفت: بسیاری از شهروندان خودروهای کلاسیک دارند که در ایام خاص از آن استفاده می‌کنند که کار طراحی پلاک خودروهای تاریخی و کلاسیک انجام شده و در اولین فرصت و ظرف دو ماه آینده از آن رونمایی می‌شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

. بالاخره نتیجه تلاشهای آقای دکتر صالحخو که به ثمر نشست. تشکر ویژه از کمیته کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیل رانی و محصوصا دکتر صالحخو

توضیحات بیشتر به زودی
    http://www.americancars.ir/special.php?id=7

اينكه دقيقا چه قاعده و قانوني قراره به اجرا در بياد و ضوابط چي هست، مشخص نيست اما همين كه تا اينجا جنبه رسميت پيدا كرده خودش كار بزرگيه و همين جريان ميتونه شروع يك روند جديد در ذهنيت اكثريت مردم و عوامي باشه كه نميتونن يك نگاه حرفه اي و باز مثل مثل ما آمريكايي سوارها داشته باشند.
    احتمالا قواعد اين قضيه بايد چيزي مثل اين مطلب باشه، كه چند سال قبل هم اون رو خوانده بودم:
    اما هنوز هيچ اشاره اي يا مطلبي در اين مورد، در سايت رسمي فدراسيون موتور سواري و اتومبيل راني نوشته نشده..
    بايد منتظر بود و ديد...
    Last edited by camaro lt; 24-09-2012 at 10:23.

2. 10 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض شورولت نوا و تعمیر کاربراتور

سلام بنده یکی از تازه وارد های سایت هستم و نمی دونم نوشته خودم رو کجا قرار بدم که به نتیجه برسم :
    یه شورولت نوای سی6 دارم که دوگاانه هم هست روی بنزین وقتی باهاش کار می کنم یه مقدار ضعیف هست توی سر بالایی ها خص خص موتورش صدا میده دنده معکوس هم که می دم کمی بهتر میشه اما خوب نمی شه وقتی مو تور گرمه یا باهاش رانندگی کردم موقع خاموش کردن وقتی خاموش می کنم چند ثانیه ریپ می زنه و دود بدی هم از موتور بلند میشه که البته دیده نمیشه ولی چشم و بینی رو می سوزونه یه دفعه در فیلتر هوا رو بازکردم که دیدم بعد از خاموش کردن و بعد از ریپ زدن (همراه با صدای تق تق که به نظر صدای سوپاپ ها هست) موتور که از حرکت ایستادیه دود سفید رنگی از کاربراتور بیرون زد.وقت گاز دادن هم که یهدفعه نفس ماشین تومیکشه و کم میاره اگه ساکن باشه خاموش میشه و اگه تو حرکت باشه بعد از یه مکث شرو به شتاب گرفتن می کنه .
    فکر می کنم هرسه مشکل از کاربراتور یا دلکو باشه چون روی گاز فوق العاده خوب عمل می کنه.
    از بچه های آمریکایی دوست اگه اطلاعاتی در این مورد دارید یا قبلا براتون اتفاق افتاده کمکم کنید تا مشکل ماشیمن رو حل کنم.
    Last edited by ابوالفضل کاشانی; 24-09-2012 at 14:18.

4. 4 کاربر از ابوالفضل کاشانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست گرامي جناب كاشاني.
    همين تاپيك مربوط به خودروهاي آمريكايي است و فكر كنم بهترين مكان براي مشاوره و ارائه نظرات باشه. البته تاپيك ديگري هم هست به نام عيب يابي و تعمير خودرو كه بصورت عمومي و در مورد كليه خودروها در اونجا صحبت ميشه و اگر مايل باشيد ميتونين اونجا هم سوال رو تكرار كنيد.
    و اما مشكل شما:
    قبل از هر چيز از تنظيم و مرتب بودن دلكو، كاربراتور، سوپاپها و البته سالم بودن شمعها مطمئن باشيد، و در ادامه اگر مشكل همچنان ادامه داشت مطمئن باشيد كه اين ديگه مربوط به اتومبيل نيست بلكه مشكل از بنزين ارائه شده در پمپ بنزينهاست.
    من در حال حاضر يك شورلت نوا دارم كه موتور اون رو تعمير كامل كردم و با بالاترين كيفيت بازسازي و تعمير شده، بنابر اين مشكلي از نظر تنظيم بودن و درست كار كردن نداره، با اين حال حس ميكنم اون توان لازم رو كه قبلا در نوا هاي ديگه ميديدم نداره، و بخصوص موقع شتاب گيري خيلي زياد و يا سبقت با فشار بيشتري به پدال گاز، كمي صداي سوپاپها درمي آيد و ناچارا كمي از فشار بر پدال گاز كم ميكنم و هميشه مرزي رو براي گاز دادن در نظر ميگيرم.
    تا دو ماه قبل تصور ميكردم مشكل از تنظيمات باشه و خودم دوباره تنظيم سوپاپ و دلكو و البته شمعها رو چك كردم اما مشكلي نبود. براي اطمينان بيشتر با دوستم كه مكانيك آمريكايي است مشورت كردم و اونهم چك كرد و گفت كه هيچ مشكلي در موتور وجود نداره و مشكل اساسي در كيفيت سوخت بوده.
    نه تنها من ، بلكه تعداد ديگري ماشين آمريكايي و غير آمريكايي ديدم كه موقع گاز دادن و شتاب گرفتن اين مشكل رو دارن و موتور كم مياره( بسته به سلامت و تنظيم بودن موتور هم اين كم آوردن فرق ميكنه) و تقريبا يكجور بوي نفت سفيد سوخته شده از اگزوز به مشام ميرسه.
    حتي براي خودروهاي امروزي مثل سمند هم اين مشكل رو ديدم و همين دوست من كه خودش يه سمند ال ايكس صفر خريده ميگه من هم همين مشكل رو با ماشين انژكتوري و مدل امسال خودم دارم درحاليكه كاملا نو بوده و هيچ مشكلي هم نداره!
    البته اينكه موتور بعد از خاموش كردن ريپ ميزنه نشان ميده دلكو تنظيم نيست و بايد تنظيم بشه و البته شمعها رو هم تنظيم و در صورت نياز تعويض كنين( شمع درجه يك بگيريد).اون بخار سفيد داخل دهنه كاربراتور هم مربوط به بخار بنزين بوده كه هنوز وارد موتور نشده و نسوخته.
    يك مورد ديگه مكث موتور ماشين و خاموش شدن در حالت سكون و يا مكث موقتي در حال حركت بود كه اون ممكنه از پمپ شتاب و ضمائم اون باشه و بايد كاربراتور توسط يه مكانيك وارد سرويس بشه.
    اينكه گفتيد در حالت گاز خيلي خوب كار ميكنه، نشون ميده كه مشكل بيشتر ميتونه اول در كاربراتور باشه( در حالت گاز ديگه ژيگلورها و سوزنهاي كاربراتور دخالتي در رساندن سوخت به موتور ندارن) و يا همان موردي كه گفتم باشه و كيفيت پايين بنزين اين مشكل رو بوجود آورده باشه.
    پالايشگاههاي ايران هركدام ممكنه كيفيت متفاوتي نسبت به همديگه از نظر توليد سوخت و بنزين داشته باشن و بنابراين كيفيت بنزين ارائه شده در جايي مثل تهران ميتونه متفاوت با اهواز يا تبريز باشه.

6. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیزم ممنونم از راهنمایی تون
    دلکو رو چند دفعه اوانس گیری کردم به نظرم از این تنظیم تر نمیشه شمع هارو هم چند وقت پیش عمض کردم و یه دست شمع آمریکایی خوب روش انداختم ،
    فقط نمی دونم سوپاپ ها رو چجوری چک کنم وایر ها رو هم هنوز عوض نکردم ولی چند وقت پیش یه خرابکاری کردم که اونم به اسرار یه میکانیک قدیمی یه کم روغن با بنزین قاطی کردم و ریختم توی باک ماشینم درست خاطرم نیست ولی فکر می کنم از اون موقع شتاب ماشینم خیلی کم شده بعد چرا موق خاموش کردن ماشین بعد از خاموش کردنش موتور ریپ میزنه دلیل خاصی داره

8. 3 کاربر از ابوالفضل کاشانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوست عزیزم ممنونم از راهنمایی تون
    دلکو رو چند دفعه اوانس گیری کردم به نظرم از این تنظیم تر نمیشه شمع هارو هم چند وقت پیش عمض کردم و یه دست شمع آمریکایی خوب روش انداختم ،
    فقط نمی دونم سوپاپ ها رو چجوری چک کنم وایر ها رو هم هنوز عوض نکردم ولی چند وقت پیش یه خرابکاری کردم که اونم به اسرار یه میکانیک قدیمی یه کم روغن با بنزین قاطی کردم و ریختم توی باک ماشینم درست خاطرم نیست ولی فکر می کنم از اون موقع شتاب ماشینم خیلی کم شده بعد چرا موق خاموش کردن ماشین بعد از خاموش کردنش موتور ریپ میزنه دلیل خاصی داره

10. 2 کاربر از ابوالفضل کاشانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض کاربراتور وگاز وبنزین

آقای کاشانی عزیز منم هم تجربیاتم را واست میگم منم شورلت وانت موتور نوا دارم که گاز سوزه گاهی اینجور میشه که رو بنزین ریپ میزنه وبوی بد میده اما گاز خیلی خوب کار میکنه این میتونه عیب از سیستم گاز هم باشه یا شیر برقی گاز که هنگام مصرف بنزین باید گاز رو قطع کنه اینکارو نمیکنه وگاز با بنزین میسوزه وموتور بد کارمیکنه وبو هم میده اینا من خودم تجربه کردم اما وقتی رو گاز میذاری شیر بقی بنزین درست عمل کرده وبنزین را قطع میکنه به همین خاطر رو گاز خوب کارمیکنه واگه ماشین تو سربالایی خص خص میکنه احتمالا مربوط به سوپاپها ورینگ وپستان هم میتونه باشه البته ممکنه مربوط به سیت ها هم باشه که گاهی میگن سیت ول کرده واینجور میشه یا میتونه نیاز به فیلر گیری داشته باشه این مشکلتو به نظر من حتما وزود به مکانیک شورلت مراجعه کن.در مورد بد کار کردن موتور رو رو بنزین یه کار میگم بکن تا مشکل را بفهمی البته اگه گاز ماشینتو جوری نصب کرده باشی که شیر برقی گاز وبنزین داشته باشه:ماشین را روشن کن بزار رو بنزین کارکنه واگه کپسول گازت شیر دستی داره که گاز رو ببندی ببندش که گاز قطع بشه وببین کار کردن موتور خوب میشه اگه خوب شدعیب ماله همون شیر برقیه قطع کنه گازه که هنگام مصرف بنزین گاز را قطع نمیکنه وخراب شده.اگه کپسول گازت شیر دستی نداره ماشین را که روشن کردی ورو بنزین گذاشتی هواکش را بردار واون میکسر که ازش گاز میاد بیرون ومیره تو کاربراتور را موقتا بردار که اگه گاز ازش میاد بیرون دیگه تو کاربراتور نره ومتوجه بشی که عیب مربوط به دخالت گاز با بنزین بوده یا نه وقتی که برش داری اگه گاز ازش بیاد بیرون هم بوش میاد هم ماشین همون لحظه خوب کار میکنه منم در جریان بذار ببینم چی میشه

12. 4 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقای سعید سوپری تشکر از راهنمایی خوبتون ولی معمولا من وقتی که گاز ماشینم تموم می شه از بنزین استفاده می کنم البته ماشین رو که خریدم چون اولش آشنایی با گازش نداشتم بردم پیش سرویس کار اونم به من گفت که ماشینم 3 تاشیر قطع کن داره که البته بوبین روی کپسول فقط کار می کنه بوبین دوم و اونی که روی رگلاتوره هسته ی بوبین نداشت ، به من پیشنهاد داد که برم کل سیستم گاز رو بقیر از کپسولش عوض کنم با حدود 250تومن چون می گفت قطعات قدییمی و گیر نمیاد و... ولی دروغ می گفت من هم دیگه پیش کس دیگه ای نرفتم و خودم دست به آچار شدم بوبین اصلی رو عوض کردم یه هسته هم برای بوبین روی رگلاتور خریدم 4 تومن کلید گاز و بنزین هم یه دفعه ازیتم کرد اون رو هم خریدم14 تومن و خودم عوض کردم . الان هم سرویس گازم حرف نداره تا به مشکلی می خوره زود خودم سرویسش میکنم چند وقت هم رگلاتور اصلان روی ماشینم نبود بخاطر همین مطمئن هستم که گاز و بنزین رو قاطی نمی کنه در مورد اینکه فرمودی قطعات موتور از جمله سوپاپها یا رینگ و پیستون و... ایراد دارن میدونم که احتمالش خیلی کمه چون روی گاز که کار می کنه خیلی نرمه و روون حتی باهاش چند دفعه تا 170 کیلومتر هم پر کردم ولی از دلم نیومد به ماشین فشار بیارم واگرنه فکر می کنم بیشتر هم تازه می تونه بره راجبه فیلر گیری هم پیش مکانیکم که بردم گفت این موتورها فیلر اتومات هستند و نیازی به فیلر گیری ندارند البته نمی دونم باید جای دیگه ای هم ببرم نشون بدم یا نه
    این رو یادم رفت که بگم حتی روغن موتور رو که عوض می کنم رنگش روشن یعنی روغن تغییر رنگ نمیده صاحب قبلیش می گفت فقط 2100000 خرج فنی ماشین کرده راست می گفت چون من دو ساله که بقیر از سرویس کاری و هزینه های لوکس شورولتم خرج دیگه ای نکردم دستش درد نکنه دست مکانیکش هم درد نکنه.

14. 5 کاربر از ابوالفضل کاشانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

​سلام یکی از بچه ها درحال تعویض پروانه ماشین با فن بود کجاست دیگه خبری ازش نیست ببینیم کارش به کجارسید ما را هم در جریان بذاره؟؟؟؟؟؟راستی منم یه فکرهایی دارم توسرم میخوام یه چیزی تو مایه های توربو شارژ بسازم واسه نوا خودم بزودی خبرشو بهتون میدم البته قصدم اینکه جوری باشه که فقط در مواقع نیاز ازش استفاده بشه که مصرف ماشینو الکی بالا نبره

16. 3 کاربر از سعید سوپری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام آقا سعید تا اونجایی که من درمورد توربوشارژ اطلاع دارم به مصرف سوخت کاری نداره البته خودم ندیدم ولی تو مجله ها راجع بهش خوندم یه سیستمی هست که وقتی دور ماشین از یه حدی بالا تر میره فعال میشه و کارش هم اینه که هوای داغ موتور رو که وارد اگزوز میشه رو دوباره به موتور برمیگردونه که باعث دو تا کار میشه اول اینکه هوای گرم باعث سوختن بهتر میشه و بنزین نیمه سوز دوباره توی موتور می سوزه و دوم اینکه باعث میشه هوای بیشتری وارد موتور بشه و در نتیجه انفجار پر قدرت تری داشته باشه
    البته جدای از توربو شارژ، از سوپر شارژ هم استفاده می کنن که من سعی می کنم مجله رو پیدا کنم و در مورد هردوشون مفصل توضیح بدم.

18. این کاربر از ابوالفضل کاشانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

توربو شارژر و سوپر شارژر هردو يك كار انجام ميدن و اون بالابردن مقدار حجم هواي ورودي به سيستم تغذيه موتور( كاربراتوري و يا انژكتوري) است.
    اساس كار اين دو هم اينجوريه كه يك پروانه و يا در واقع يك توربين در اثر چرخش با سرعت زياد، هوا رو با فشار، فشرده كرده و به سمت دهانه ورودي تغذيه كننده ميفرسته و به اين صورت مقداري به قدرت و شتاب موتور اضافه ميشه.
    نيرويي كه براي چرخش اون توربين لازمه، در سوپرشارژر بوسيله تسمه از موتور تامين ميشه( درست مثل دينام و يا پمپ هيدروليك).

در حال حاضر يك سري شورلت كاپريس كلاسيك در ايران وجود داره كه روي اونها به صورت استاندارد و فابريك،سوپر شارژر نصب شده و كارايي موتور رو خيلي بالا ميبره( البته اكثرا اين سيستم به دليل نبودن قطعات و همچنين تعميركار وارد، خراب شده و از دور خارج شدند)
    اما در توربو شارژر اين نيروي لازم، از فشار گازهاي خروجي اگزوز تامين ميشه كه باعث چرخش يك پروانه در مسير دود اگزوز شده و اون پروانه هم بوسيله يك محور متصل به اون توربين فشرده كننده، هوا رو فشرده و به سمت موتور ميفرسته.نمونه خوب توربو شارژر رو ميتونيد روي انواع كاميونها و كشنده هاي قديمي و جديد ببينين كه در مسير اگزوز نصب شده.

استفاده از هردوي اينها باعث بالا رفتن مصرف سوخت شده و با نسبت مشخصي به توان موتور اضافه ميكنند.
    در اين دو سيستم تفاوتها در نوع نيروي چرخنده است و البته به هيچ عنوان گازهاي خروجي اگزوز براي سوختن دوباره به موتور فرستاده نميشه( حداقل تا اونجايي كه من ديدم).
    هر دوي اين سيستمها مزايا و معايب خودشون رو دارن اما معمولا توربو شارژر بهتر از سوپر شارژر جواب ميده و اكثرا در اتومبيلها از اين نوع بكار ميره. شايد يكي از دلايل اين باشه كه توربو شارژر نيروي چرخش خودش رو از گازهاي خروجي ميگيره و اينجوري فشار كمتري به موتور وارد ميشه ، تا سوپر شارژر كه مستقيما و با استفاده از تسمه نيروي چرخشي خودش رو تامين ميكنه.و البته سوپر شارژر ظاهرا عكس العمل سريعتري نسبت به فشرده شدن پدال گاز داره چون مستقيما با موتور درگير بوده و نيازي به بالا رفتن مقدار فشار گازهاي خروجي اگزوز براي چرخش نداره.
    معمولا اين سيستمها جوري تنظيم شدند كه از يك دور مشخص موتور به بالا شروع به كار بكنند و در بقيه موارد كه موتور تحت فشار نيست و توان زيادي از اون برده نميشه، اينها از مدار خارج هستند.
    موتورهايي كه در اونها از اين دو سيستم استفاده شده، بايد داراي ويژگيهايي براي تحمل مقدار فشار بيشتر و قدرت بالاتر باشند بخصوص در ياتاقانها و رينگ و پيستون.
    در نوا هم گويا از اين دو نمونه ميشه استفاده كرد منتها بايد ببينيد چقدر به قدرت موتور اضافه ميكنه و آيا اين قدرت اضافه در دراز مدت باعث صدمه ديدن قطعات موتور خواهد شد يا خير؟ بجز توربو و سوپر شارژر، لوازم و قطعات و البته تغييرات ديگه اي هم لازمه تا بر روي ماشين نصب و اجرا بشه. مثلا در نمونه سوپر شارژر گويا بايد سوراخهاي مخصوص اتصال لوله هاي هواي فشرده در سرسيلندر آماده بشه.
    نمونه اي از سوپر شارژر در خودروهاي مسابقات( معمولا در مدلهاي Hot Rod و يا Quarter Mile ) استفاده ميشه كه به روتز معروف هستند و تا حدودي مشابه نمونه هاي سوپر شارژر ساده تر در خودروهاي سواري معمولي عمل ميكنه.
    اين نمونه با فشرده كردن حجم بسيار وسيعي از هوا قدرت بسيار زيادي رو در مدت زمان كمي براي موتور ايجاد ميكنه.

در نهايت اگر تمايل به استفاده از چنين وسائلي داريد حتما با افراد متبحر و با تجربه اي كه بصورت علمي و عملي در اين مورد كار كردند مشورت كنين چون ممكنه نصب بد و يا استفاده اشتباه ضررهاي مادي و خطرات جاني در پي داشته باشه.
    Last edited by camaro lt; 27-09-2012 at 09:28.

20. 13 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •