متشكرم جناب محسن عزيز.
آلان دنبال تعويض پلاك هستم و همانطوري كه قبلا هم متوجه شديد اون قانون عدم تعويض پلاك براي خودروهاي بالاي 20 سال وجود داشت كه البته گويا چند وقتي است كه در چند شهر برداشته شده. من احتمالا براي تعويض پلاك به انديمشك مراجعه كنم چون يكي از دوستان قديمي گفته آنجا آشنا داره و كار راحتتر پيش ميره.
امروز اين خبر رو توي سايت ديدم:
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه بزودی از پلاک خودروهای کلاسیک رونمایی میشود گفت: بسیاری از شهروندان خودروهای کلاسیک دارند که در ایام خاص از آن استفاده میکنند که کار طراحی پلاک خودروهای تاریخی و کلاسیک انجام شده و در اولین فرصت و ظرف دو ماه آینده از آن رونمایی میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. بالاخره نتیجه تلاشهای آقای دکتر صالحخو که به ثمر نشست. تشکر ویژه از کمیته کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیل رانی و محصوصا دکتر صالحخو
توضیحات بیشتر به زودی
http://www.americancars.ir/special.php?id=7
اينكه دقيقا چه قاعده و قانوني قراره به اجرا در بياد و ضوابط چي هست، مشخص نيست اما همين كه تا اينجا جنبه رسميت پيدا كرده خودش كار بزرگيه و همين جريان ميتونه شروع يك روند جديد در ذهنيت اكثريت مردم و عوامي باشه كه نميتونن يك نگاه حرفه اي و باز مثل مثل ما آمريكايي سوارها داشته باشند.
احتمالا قواعد اين قضيه بايد چيزي مثل اين مطلب باشه، كه چند سال قبل هم اون رو خوانده بودم:
اما هنوز هيچ اشاره اي يا مطلبي در اين مورد، در سايت رسمي فدراسيون موتور سواري و اتومبيل راني نوشته نشده..
بايد منتظر بود و ديد...