تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 905 اولاول ... 38438488528534535536537538539540541542548588638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

اول یه سوال دارم. فرق فیلرگیری با شیم گیری چی هستش؟ این سوال خواب و خوراکمو ازم گرفته.

واینکه من قصد دارم موتور ماشینمو فیلر گیری و شیم گیری کنم. تا حالا هم تجربه ای توی فیلر گیری و شیم گیری نداشتم. اما میخوام خودم دست بکار بشم. چون توی شهری که هستم تعمیرکار درست و حسابی نداره که دلسوز باشه. مدل ماشینم پژو 405 ساخت 88 با کارکرد 36000 کیلومتر. نوع سوختش هم بنزینی. گاز سوز نیست.

ممنون میشم منو راهنمایی کنم.

یـــــاعـــــلــــــی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

یه چند روزی هست موقعی که پدال کلاچ رو میگیرم انگار یه مقدار کلاچ خشک تر شده، صدا هم میده.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

اول یه سوال دارم. فرق فیلرگیری با شیم گیری چی هستش؟ این سوال خواب و خوراکمو ازم گرفته.

واینکه من قصد دارم موتور ماشینمو فیلر گیری و شیم گیری کنم. تا حالا هم تجربه ای توی فیلر گیری و شیم گیری نداشتم. اما میخوام خودم دست بکار بشم. چون توی شهری که هستم تعمیرکار درست و حسابی نداره که دلسوز باشه. مدل ماشینم پژو 405 ساخت 88 با کارکرد 36000 کیلومتر. نوع سوختش هم بنزینی. گاز سوز نیست.

ممنون میشم منو راهنمایی کنم.

یـــــاعـــــلــــــی
    دوست عزیز موتور ماشین ها بطور ساده بگم دو مدل میل سوپاپ رو در نظر بگیرید که کار باز و بسته کردن سوپاپ ها رو انجام می دن
    در برخی موتور ها مثل پراید و پیکان یا موتور های دیگه میل سوپاپ قطعه ای بنام اسبک رو تکان می ده که اسبک با ضربه زدن به سر سوپاپ اون رو باز و بسته می کنه که در حالت عادی یک فاصله مشخص چند صدم میلیمتری بین این دو هست که به اصطلاح فیلر خوانده می شه
    حال در موتور هایی مثل پژو بجای اسبک یک قطعه بادامی شکل وجود داره که بصورت مالشی بر یک کاسه ای سوپاپ ها رو باز و بسته می کنه و فاصله اون صفره اما باز نیاز به تنظیمی داره که کامل عمل با زو بست انجام بشه که پولک های کوچکی برای تنظیم میشه استفاده کرد که به این عمل شم گیری می گند
    البته این تضیح بطور ساده بود مشکلاتی هم از نظر فنی تخصصی داره فقط تا این حدبدونید
    موتور پژو معمولا نیاز به شم گیری پیدا نمی کنه به این زودی و خیلی ها تا تعمیر موتور شم گیری انجام نمی دهند ولی فیلر گیری مهم و هز 6 ماه انجام بشه خیلی بهتره
    باز هم می گم که این توضیح ناقص هست

4. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه چند روزی هست موقعی که پدال کلاچ رو میگیرم انگار یه مقدار کلاچ خشک تر شده، صدا هم میده.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست گرامینوع ماشینتون رو ذکر کنید و بفرماید چه جور صدایی داره
    احتمال از خشک شدن و تنظیم سیم کلاچ می تونه باشه حالا تا برسه واسکازینو خرابی بلبرینگ یا خورشیدی دیسک

6. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان

2 ماه پیش یه L90 E2 صفر از پارس‌خودرو تحویل گرفتم. از همون موقع یه ایرادی داشت که من یه کمی پشت گوش انداختم برای رفعش. اونم اینه که چراغ باز بودن یکی از درهای خودرو تو داشبورد همیشه روشنه. همه درها رو هم چک کردم دونه دونه که حتماً بسته باشه. اما بازم روشن این چراغ. جوریه که مجبورم چراغ سقفی رو در حالت همیشه خاموش بذارم. چون با این وضعیت مدام روشن می‌مونه. جالبه که وقتی رفتم خودرو رو تحویل بگیرم اونا هم چراغ سقفی رو خاموش کرده بودن. فکر کنم خودشون هم می‌دونستن که ایراد داره. حالا به نظرتون باید ببرم نمایندگی برای اصلاح یا چیزی هست که خودم بتونم درستش کنم.

یه ایراد دیگه هم دیروز پیش اومد. داشتم دنده عقب تو پارکینگ، ماشین رو پارک می‌کردم که ماشین خود به خود خاموش شد. ماشین رو روشن کردم زدم دنده عقب که بعد از یکی دو ثانیه دوباره ماشین خودش خاموش شد. این اتفاق 3 یا 4 بار افتاد. نگران شدم. نمی‌دونم علتش چیه. ممکنه برق‌کشی ماشین ایراد داشته باشه کلاً؟

ممنون می‌شم راهنمایی کنین منو.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با فرمت اصلیش (amr) اپلود میکنم امیدوارم اجرا بشه، برا خودم با media player classic اجرا شد.

جناب کامرا با کلاچ گرفتن کم و زیاد نمیشه، انگار چیزی از جا در رفته باشه، یا چیزی به چیزی بخوره، همیشگی نیست، تو حرکت چند ثانیه هست چند ثانیه نیست، ولی بیشتر هست، بقول شما انگار صداش با دنده و گیربکس هم ارتباطی نداره، ولی تو حرکت صدا بیشتره

ماشینو روشن کردم در کاپوتو زدم بالا هر چی گوش کردم نفهمیدم از کجاست، انگار از قسمت وسط طرف اتاقه، با گاز دادن هم بیشتر میشه صدا

سلام دوستان، منبع صدا رو پیدا کردم، یکی از لاستیکایی که اگزوز رو به پایین ماشین وصل میکنه پاره شده بود و همین باعث شده بود اگزوز کمی تکون بخوره و ایجاد صدا کنه، اون لاستیک رو با هزار بدبختی! عوض کردم و صدا رفع شد
    Last edited by N I G H T P E A C E; 30-09-2014 at 11:29.

9. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان

2 ماه پیش یه L90 E2 صفر از پارس‌خودرو تحویل گرفتم. از همون موقع یه ایرادی داشت که من یه کمی پشت گوش انداختم برای رفعش. اونم اینه که چراغ باز بودن یکی از درهای خودرو تو داشبورد همیشه روشنه. همه درها رو هم چک کردم دونه دونه که حتماً بسته باشه. اما بازم روشن این چراغ. جوریه که مجبورم چراغ سقفی رو در حالت همیشه خاموش بذارم. چون با این وضعیت مدام روشن می‌مونه. جالبه که وقتی رفتم خودرو رو تحویل بگیرم اونا هم چراغ سقفی رو خاموش کرده بودن. فکر کنم خودشون هم می‌دونستن که ایراد داره. حالا به نظرتون باید ببرم نمایندگی برای اصلاح یا چیزی هست که خودم بتونم درستش کنم.

یه ایراد دیگه هم دیروز پیش اومد. داشتم دنده عقب تو پارکینگ، ماشین رو پارک می‌کردم که ماشین خود به خود خاموش شد. ماشین رو روشن کردم زدم دنده عقب که بعد از یکی دو ثانیه دوباره ماشین خودش خاموش شد. این اتفاق 3 یا 4 بار افتاد. نگران شدم. نمی‌دونم علتش چیه. ممکنه برق‌کشی ماشین ایراد داشته باشه کلاً؟

ممنون می‌شم راهنمایی کنین منو.
    به احتمال زياد كليد لاي درب يكي از دربها مشكل داره، يا سيم قطع شده يا اتصال درستي ايجاد نميكنه. كليدها را باز و چك كنيد
    در مورد خاموش شدن ناگهاني اگر بازهم به دفعات و مرتب اينجور شد ، پيگير باشيد چون به نظر نميرسه ايراد خاصي باشه جز پايين بودن دور موتور در دنده عقب يا چيزي شبيه اين.

11. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست گرامینوع ماشینتون رو ذکر کنید و بفرماید چه جور صدایی داره
    احتمال از خشک شدن و تنظیم سیم کلاچ می تونه باشه حالا تا برسه واسکازینو خرابی بلبرینگ یا خورشیدی دیسک
    ماشینم 405 هست، والا نمیدونم صدا رو چطوری توصیفش کنم تقریبا مثل اینه که سنگ ریزه باشه و یه نوع زمختی داره (نمیدونم خوب گفتم یا نه)

کیت کلاچ هم مهر سال گذشته کامل عوض کردم و خرداد یا تیر که لنت عوض کردم دیسکها سالم بودن.

شما مواردی که به نظرتون محتمل تر هست رو بگید من به تعمیرکار بگم چک کنه.

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید
    امروز که ماشین را روشن کردم موقع گرفتن کلاچ یه صدای ویژ ویژ میداد تا اینکه توی اتوبان دیدم ماشین داره یه صدایی میده زدم کنار ، کلاچ گرفتم و خواستم دنده را عوض کنم کلاً کلاچ ول کرد و دنده ها هم سفت شد و نمی شد عوض کرد.
    مشکل چیه باید چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ماشینم 405 هست، والا نمیدونم صدا رو چطوری توصیفش کنم تقریبا مثل اینه که سنگ ریزه باشه و یه نوع زمختی داره (نمیدونم خوب گفتم یا نه)

کیت کلاچ هم مهر سال گذشته کامل عوض کردم و خرداد یا تیر که لنت عوض کردم دیسکها سالم بودن.

شما مواردی که به نظرتون محتمل تر هست رو بگید من به تعمیرکار بگم چک کنه.

ممنون
    اگر این صدای بلبرینگ باشه و با گرفتن کلاچ قطع بشه
    در حالت ساکن و خلاص گرفتن و نگرفتن کلاچ تاثیری در صدا داره؟
    بصورت دایمی میاد یعنی اگه پا روی کلاچ بذارید همینطور میاد یا نه فقط در حال گرفتن و رها کردن ؟منظور از دیسک و صفحه گیرباکس بود نه دیسک ترمز چرخ
    چون چیزی که می فرمایید شبیه بلبرینگ کلاچه
    اگه فقبل تنظیمه مقداری تنظیم کنید سیم کلاچ رو اگه در تعیض دنده مشکل دارید یا بیش از حد کلاچ بلا یا پایین هست و در صورت بیشتر شدن بحالش چاره کنید

15. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •