خيلي راحته براي من (FS9)
ابتدا سيو رو لود ميکنيم
بعد در قسمت load panel (شکل1) همون اسمي رو که سيو کرديد لود ميکنيد(شکل2)
اگر هم مشکلي داشتيد يه بار cold and dark لود کنيد، موتور ها رو روشن کنيد و بعد سيو مربوطه رو لود کنيد
![]()
خيلي راحته براي من (FS9)
ابتدا سيو رو لود ميکنيم
بعد در قسمت load panel (شکل1) همون اسمي رو که سيو کرديد لود ميکنيد(شکل2)
اگر هم مشکلي داشتيد يه بار cold and dark لود کنيد، موتور ها رو روشن کنيد و بعد سيو مربوطه رو لود کنيد
![]()
الان كه اين پست رو ميدم هنوز نرفتم امتحان كنم اما اينو ميخام بگم كه من شبيه ساز رو وسط پرواز و تو ارتفاع سيو ميكنم . بازم با اين روشي كه گفتين درست ميشه ؟
ممنون
دوستان من نسخه نوین پندار (فارسی) سیمولاتور میخوام لطفاَ کمکم کنید بگید از کجا باید دانلود کنم؟
خوب بايد اينو توضيح بدم كه اينا تو اون پك خود بازي ، يه كد فكر كنم 9 رقمي گذاشتن كه اول اونو به شبيه ساز وار ميكني و بعد باز اون يه كد ديگه بت ميده ، دوباره بايد اين كد جديدرو تو سايت خود نوين پندار وارد كني تا كد فعال سازي اصليشو بگيري ! و نكته مهم اينه كه اين رو فقط روي 3 تا دستگاه ميتوني نصب كني ! و نحوه شخيص دستگاهشم بر اساس سخت افزار هاي سيستمت هست ، پس اگه حتي دسته بازي تو عوض كني ،بايد دوباره از كد استفاده كني ! پس براي اينكه بخواي از فارسي استفاده كني بايد بخريش . اگر هم لينك دانلود گير آوردي ، با عوض كردن يه فايل ميتوني ازش استفاده كني ، اما همون انگليسي ،كه بازم به كلي مشكل ميخوري ! من خودم خريدم و تجربشو دارم كه ميگم بيخيال نوين پندار شو !
امیر جان از راهنماییت خیلی ممنون
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
امیر جان چنتا هواپیما برام بذار اگر زحمت نیس تا برا شبیه ساز دانلود کنم
دوستان اگه میشه راهنماییم کنید چطور هنگام فرود هواپیما را با خط وسط باند میزان کنم
از اساتید محترم خواهشمند است درباره سیستم APU یه توضیحی بدهند
خدمت شما :
داخلش یه فایل ورد هست که لینک دانلود هواپیما ها هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
شرمنده وقت ندارم ترجمه کنم ولی قسمت function خیلی رَوون توضیح دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
hامیر جان ماشین تاکسی از کجا دانلود کنم؟
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
امیر جان فایل ورد فونتش درست نیست باز نمیشه
در مورد follow me car لینک اول مثله اینکه خرابه و چون باش کار نکردم , لینک دانلود ندارم
این بار PDF کردمش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)