تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 538 از 3745 اولاول ... 3843848852853453553653753853954054154254858863810381538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه Saeid Bagheri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

با تشکر از شما!
    از دوستان کسی در ساری حضور داره؟! چه شرکتی میگیره؟!
    بنده الان از شاتل استفاده میکنم و طی 40 روز گذشته 10 گیگ هم دانلود شبانه نداشته ام! (از این هم بدتر؟!)
    اینترنت مخابرات به چه شکلیه؟؟! سایتی داره برای کسب اطلاع؟!
    ممنون!
    با سلام
    بله الان حدود 2 ماهی میشه که شاتل این محدودیت افتضاح رو بوجود آورده و منم مثل شما اکثر اوقات بخاطر این سرعت افتضاح از خیر دان میگذرم ! ( بی انصاف این بالابردن سرعت روزش باعث شده ، ظرف 12 روز 3 گیگ تموم کردم اونم بدون هیچ دانلودی ! )
    اینترنت مخابرات ، مثل تهران نامحدود نیست ( محدودیت 4 گیگ در ماه با هر سرعتی که درخواست کنی ) - ترافیک رایگان شبانه هم تا همین چند روز پیش نداشت ! ( از 7 آذر طرح تشویقی ساعت رایگان از 1 تا 6 صبح بمدت یکماه گذاشتن !!! )
    آسیاتک هم بخوای بری ، قطعی زیادی داره + برای اینکه بتونی دانلود رایگان شبانه داشته باشی مجبوری حداقل سرویس 128 کیلوبایت با 5گیگ ترافیکشو بخری که 17500 آب میخوره که ترافیک دزدی هم داره ! ( البته سرعت شبانه که از 2 تا 8 صبحه تا 50 - 60 هست با سرویس 128 کیلوبایت )
    پارس آنلاین هم که فعــــلاً ازش تعریف میکنن ( به نقل از دوستان سرعت سرویس 128 کیلوبایت ، در روز نهایتاً تا 140 میره و تو شب که از ساعت 1 تا 6 صبحه معمولاً از 100 پایین تر نمیاد ) حداقل هزینه برای پارس آنلاین :
    سرویس 128 با ترافیک 4گیگ ماهیانه : 16548 تومان ( شامل هزینه سرویس+آبونمان مخابرات+4% عوارض و مالیات )

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سيصد درصد تخفيف در نمايشگاه الکامپ داستانش چيه؟!
    يکي نيست بهشون بگه شما حجم مارو ندزد تخفيف اونم سيصد درصد پيشکش,اين شرکت دزد استاد بازي کردن با اعداده و روي ايرانسلو در کلاهبرداري از طريق بازي با اعداد سفيد کرده
    با پنج هزار تومان یه کوپن 3 تیکه میخری
    اولین قسمت : به ارزش 30000 تومان که میتونی ازش تو ثبت نام ، خرید سرویس یا تمدید یا ... استفاده کنی
    دومین و سومین قسمت ( هر کدام به ارزش 30000 تومان ) : بدرد خودت نمیخوره . اگه کسی رو به شرکت معرفی کنی برای ثبت نام و بهش این کوپ رو بدی ، به کسی که معرفی کردی ، یکدستگاه مودم رایگان میدن
    اعتبار کوپن اول : تا اول بهمن 90
    اعتبار 2 کوپن باقی مانده : تا اول اسفند 90

تذکر : این تخفیف فقط بدرد تهرانیا میخوره !!! ( من بیچاره رفتم به طرف گفتم برای شهرستان هم هست ، با قاطعیت گفت آره ، منم یکی خریدم - اومدم شهرستان میگن نخیر فقط مال تهرانه ! )

3. این کاربر از Saeid Bagheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم که هر چی پرس و جو میکنم جواب نمیگیرم
    من سرویس 2 گیگ اسیاتک دارم از این که خطوطل e1 منطقه ما خراب شده و 3 هفته ای میشه سرعتم رو 50 بگذریم قبلش من با هم سرویس 2مگ حداکثر سرعتم 250 شده بعضی از دوستام پارس انلاین با سرویس 512 چیزی حدود 250 تا 300 دانلود دارن بعضی از دوستان همین سایت هم که سرویس اسیاتک دارن با یه گیگ سرعت جند برار 2مگ من رو میگیرن مشکل از کجاست اگر پارس انلاین بگیرم مشکل سرعت حل میشه؟
    شرکت پارس انلاین میگه من با 512 سرعت50 رو تضمین میکنم یعنی همون چیزی که از اسیاتک میگرفتم
    مشکل از مخابراته یا isp
    سرویسی که دارم کرجه در کل ما از این شرکت هیچ خیری ندیدیم
    من يه مدت پارس آنلاين داشتم.
    پارسال و اوايل امسال خوب بود. اما اين اواخر داغون بود كه منم فسخ كردم.
    بطور كلي ، بستگي به شانست داره :
    ممكنه با 128 ، سرعت شبانه ات 150 تا 200 باشه.
    ممكنه با 1 مگ ، سرعتت به 50 هم نرسه.
    به نظر من اگه از پارس ، 128 بگيري (ماهي 10 هزار تومن) ، ناراضي نخواهي بود . سرعت روزانه اش بالاي 100 هستش و شبانه هم 30 تا 200 تاست !

اولین قسمت : به ارزش 30000 تومان که میتونی ازش تو ثبت نام ، خرید سرویس یا تمدید یا ... استفاده کنی
    دومین و سومین قسمت ( هر کدام به ارزش 30000 تومان ) : بدرد خودت نمیخوره . اگه کسی رو به شرکت معرفی کنی برای ثبت نام و بهش این کوپ رو بدی ، به کسی که معرفی کردی ، یکدستگاه مودم رایگان میدن
    تذکر : این تخفیف فقط بدرد تهرانیا میخوره !!! ( من بیچاره رفتم به طرف گفتم برای شهرستان هم هست ، با قاطعیت گفت آره ، منم یکی خریدم - اومدم شهرستان میگن نخیر فقط مال تهرانه ! )
    لطف مي كني كوپن ات رو برام بفرستي (پخ و يا ايميل كني) .
    Last edited by feizol65; 11-12-2011 at 12:55.

5. این کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان امروز با نماینده آسیاتک کرج صحبت کردم گفت Ok همه چی فقط یه سوال اکانت های 1 مگ و 512 آسیاتک فرق زیادی تو دانلود شبانه دارند ؟؟ در ضمن نمیشه این 5 گیگ رو بیخیال شد یا مثلا سه ماه گرفت با ترافیک کمتر + دانلود شبانه رایگان ؟؟ آخه 5 گیگ مصرف ندارم که !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ای بابا یه بار پست میره واسه تایید یه بار نمیره !! شاید یه چیزی یادم رفته بود خواستم اضافه کنم ؟!؟
    شرمنده دوستانی که آسیاتک دارن واسه دانلود رایگان شبانه کانکشن جداگانه داره ؟؟ (خیلی بد هست اگه کانکشن جداگانه داشته باشه )

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من يه مدت پارس آنلاين داشتم.
    پارسال و اوايل امسال خوب بود. اما اين اواخر داغون بود كه منم فسخ كردم.
    بطور كلي ، بستگي به شانست داره :
    ممكنه با 128 ، سرعت شبانه ات 150 تا 200 باشه.
    ممكنه با 1 مگ ، سرعتت به 50 هم نرسه.
    به نظر من اگه از پارس ، 128 بگيري (ماهي 10 هزار تومن) ، ناراضي نخواهي بود . سرعت روزانه اش بالاي 100 هستش و شبانه هم 30 تا 200 تاست !

لطف مي كني كوپن ات رو برام بفرستي (پخ و يا ايميل كني) .
    دوست عزیز برای اینکه کس دیگه ای نتونه ازش استفاده کنه ( دادن کوپن به شخص دیگه ) ، کوپن رو با شماره تلفن خودتون ثبت میکنن !
    ( شما تا کوپن اول رو استفاده نکنی ، بقیه اعتبار نداره که اون رو هم با شماره خودت ثبت میکنن )
    *** امروز با دفتر تهران تماس گرفتم ، گفتن که خیر ، این امکان رو تو شهرستان هم میشه استفاده کرد ، فقط برای ثبت فیش باید تا پایان نمایشگاه صبر کرد و سپس با ثبت نام اینترنتی اونو ثبت کرد ***
    Last edited by Saeid Bagheri; 11-12-2011 at 15:00.

9. این کاربر از Saeid Bagheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ای بابا یه بار پست میره واسه تایید یه بار نمیره !! شاید یه چیزی یادم رفته بود خواستم اضافه کنم ؟!؟
    شرمنده دوستانی که آسیاتک دارن واسه دانلود رایگان شبانه کانکشن جداگانه داره ؟؟ (خیلی بد هست اگه کانکشن جداگانه داشته باشه )
    خیر- کانکشن جداگانه ندارد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دانلود من با سرویس 2 مگ اسیاتک.
    دیشب 4گیگ :

12. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

غرفه آسیاتک در نمایشگاه الکامپ امسال:

14. این کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببخشید یعنی تو کوپن دوم و سوم به کسی که به شرکت معرفی کردیم هم مودم رایگان میده هم 30000 تومن هزینه ثبت نام و خرید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •