اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درسته.
پس دقیقا چه ایرادی به هم میزنه من نفهمیدم
اون دانلود ها توی بازی نمیاد؟
اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درسته.
پس دقیقا چه ایرادی به هم میزنه من نفهمیدم
اون دانلود ها توی بازی نمیاد؟
اره دقیقا همینه
دانلود ها داخل بازی اجرا نمیشن
الان که میرم توی مدل مو ها تا سیمسمو بسازم هیچی بهش اضافه نشده !!!:(
مرسی ولی الآن من تو دوره آزمایشی هستم توی این لینکی که دادین رام نمیدن که بخونمشنمیشه یه فایلی بدین که تورنت نداشته باشه؟ مرسی
![]()
دقت کنید که اون فولدر هایی که درست کردین اسمشون صحیح نوشته بشه و کپتال رایتینگ رو رعایت کنید (حرف اول بزرگ باشه)
گفتم که
این فایل قدیمیه. چون دیگه یک فایل بدون دردسر ازش اومده دیگه اینو آپلود نمیکنن.
همون فایل آپدیت اولیه رو بریزید اینجا ببینید بازم آپدیت نمیشه یا این بار کار میکنه :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
مگی جااان درست شد !!!!!!!!!
مشکل از من بود
اونم بخاطره این بود که شما بازیتونو داخله درایو C نصب کردین ولی من یه جای دیگه
برای همین ادرس اشتباهی رفتم
ممنونم از راهنماییتون !!
1. رمزی چیزی نیست که بشه عمرشو نگه داشت یعنی دیگه پیر نشه همینجوری سنش ثابت بمونه!
Last edited by camry; 12-08-2011 at 21:52.
سلااااااام...
بچه ها یک سوال اساسی و فوری داشتم...
امروز رفتم سیمز3 رو بگیرم ولی چون من تا حالا سیمز بازی نکرده بودم و کلا از هیچی خبر نداشتم...
خلاصه دیدم 9تا سیمز 3 وجود داره!!!
من واقعا موندم کدومو بگیرم؟!!
پست اول خوندم ولی اینتر نتم دایال آپ هست و نتونستم صفحه های بیشتری رو نگاه کنم...
لطفا شما که این بازی رو بلد هستین منو راهنمایی کنین که کدوم سیمز3 رو بخرم و کدوم یکی قشنگ تر و پر طرفدارتر هست؟؟؟ ؟؟؟
برنامه BitTorrent رو نصب کنید بعد فایل تورنتی که دانلود کردید رو باهاش اجرا کنید.
پایه همشون The Sims 3 هست.
بقیه همه روی این نسخه نصب میشن.
بستگی به سلیقتون داره,یکی میره مسافرت یکی درباره مشاغل هست و...
همش رو بگیرید حتی اگه به یه EP علاقه نداشتید حداقل وسایلش رو دارید.
یعنی همون فایلی که تو پست اول هست؟ من اونو گرفتم ولی وقتی آپدیت رو می زنم پیغام های متفاوت میده یه بار میگه unable to find patch file & unable to find source file حالا وقتی همه این کارا که انجام میشه بعد که بازی رو اجرا میکنم اصلا زبان بازیم میشه اسپانیایی!!! مشکلش چیه؟
9تا سیمز 3 نیست که احتمالا اونا پکن که باید رو سمیز اصلی نصب بشن تا بازی جذاب تر بشه! به نظر من سیمز 3 از همه بهتره اونو من بیشتر دوست دارم حتی بدون پک هاش!3 کاملتره
تو سیمز2 حوصله آدم بعد یه مدت خیلی سر میره !!
دوستان دو تا سوال
1- پک Town Life Stuff چه چیزایی اضافه می کنه؟؟ من نصبش کردم ولی تغییر چندانی رو متوجه نشدم. مشخصا چه چیزی باید اضافه بشه؟
2- از بین Life reward ها کدومش ارزش داره که اضافه کنیم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)