من از نسخه 2010 استفاده مي كنم يه مشكل داره كه هميشه در قسمت protectionسيستم در حال اسكن هست چه جوري ميشه اين اسكن كردن هميشگي رو غير فعال كرد
با تشكر
من از نسخه 2010 استفاده مي كنم يه مشكل داره كه هميشه در قسمت protectionسيستم در حال اسكن هست چه جوري ميشه اين اسكن كردن هميشگي رو غير فعال كرد
با تشكر
سلام دوستان
نمیشه rescue disk رو با لینک مستقیم از جایی دانلود کرد؟
لطفا آپدیت های نسخه ی 9.0.0.459 را برای دانلود بگذارید .
kaspersky 2010 اگر نسخه نهایی نیست پس چرا برای فروش گذاشتنش؟؟ الان سایت کاسپر داره این نرم افزار رو می فروشه چیزی هم درباره بتا بودنش نمی گه!
ربطی به کاسپر نداره یاهو نسخه های قدیمی اپرا را ساپورت نمی کنه.
اگر اين بخش غيرفعال بشه كلا محافظت از سيستم كاسپر از كار ميفته و عملا بود ونبود كاسپر فرقي نميكنه.اين بخش دائما سيستم شما را زيرنظر داشته و فايلهاي مخرب را شناسايي ميكنه.
اگر جايي پيدا كردم حتما براي دانلود قرار خواهم داد.
از پست 5375 و برنامه اي كه Markus عزيز معرفي كردند استفاده كنيد و براحتي آپديتها را در سيستم خود ذخيره كنيد.اينطوري مطمئن تره.
اين نسخه نهايي بوده و كمپانيهاي امنيتي نسخه هاي بتا را براي دانلود و استفاده عمومي و حتي فروش قرار نميدن.
نسخه هاي بتا با كليدهاي مخصوص بتا فعال ميشن كه در مورد نسخه 2010 كاسپر اين مورد صدق نميكنه.
اون نرم افزاری که ایشون گذاشته اند برای کسانی هست که رو کامپیوترشان Kaspersky نصب هست ! من می خواهم انتقال بدهم .از پست 5375 و برنامه اي كه Markus عزيز معرفي كردند استفاده كنيد و براحتي آپديتها را در سيستم خود ذخيره كنيد.اينطوري مطمئن تره.
سلام دوستان
من از kis 2010 ورژن 9.0.0.463 استفاده میکنم .
اگه ممکنه key میخواستم واسه این ورژن .
البته من تو کسپر تازه کارم .
لطف کنید یه توضیح کوتاه هم بدین .
ممنون
سلام:
به اين تاپيك برويد
كرك و سريال محصولات Kaspersky ← جديدترين كرك و سريال در پست اول
نسخه 9.0.0.463 نهايي هست يا هنور جا داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون من يك جا شنيدم نسخه نهايي ماه ديگه عرضه ميشه
با تشكر
اين نسخه نهايي ميباشه.ممكنه Buildهاي جديد هم با برطرزف كردن باگهاي شناسايي شده منتشر بشن ولي اين نسخه نسخه نهايي ميباشه.اصولا كمپاني كاسپر نسخه بتا را جهت استفاده عمومي و همگاني و حتي فروش در سايت اصلي خود قرار نميده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)