تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 1126 اولاول ... 384384885285345355365375385395405415425485886381038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض سوال درباره بازیابی اطلاعات هارد

سلام
    هاردی (از نوع IDE) که ic اش سوخته و بالا نمی آد (detect نمی شده) را چطور می شه اطلاعاتش را بازیابی نمود؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    هاردی (از نوع IDE) که ic اش سوخته و بالا نمی آد (detect نمی شده) را چطور می شه اطلاعاتش را بازیابی نمود؟
    باید ببرید بیرون با pc3000 ریکاوری میکنند
    کدم آی سیش سوخته ؟

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

خوب اون صداها با چه فاصله ای است ؟
    دیگه صدا نداره.
    ولی از وقتی به پورت یو اس بی وصلش میکنم اون چراغ فعالیتش تند تند میزنه تا هر موقع که از پورت بکیشم بیرون.
    با اینکه هیچ کازی باهاش انجام نمیدم واسه چی چراغش هی روشن خاموش میشه؟؟؟( الان یه ساعته وصلش کردم هنوز داره چشمک میزنه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

باید اون موارد بالا همه چک بشه و اگر خرابی بود درست بشه
    فکر نکنم به اطلاعات آسیب برسه ولی اگه آسیب رسیده باشه هم میتونید خودتون ریکاوری کنید هم اینکه ببرید بیرون با PC3000 ریکاوری کنند براتون

اول اينکه واقعاً از اينکه پيگير هستيد و صبورانه جواب همه دوستان رو مي‌ديد ازتون تشکر مي‌کنم.
    بعد اينکه چطور خودم مي‌تونم ريکاوري کنم؟ نرم افزاري نمي‌شه. امتحان کردم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دیگه صدا نداره.
    ولی از وقتی به پورت یو اس بی وصلش میکنم اون چراغ فعالیتش تند تند میزنه تا هر موقع که از پورت بکیشم بیرون.
    با اینکه هیچ کازی باهاش انجام نمیدم واسه چی چراغش هی روشن خاموش میشه؟؟؟( الان یه ساعته وصلش کردم هنوز داره چشمک میزنه)
    نه بدون USB وصل کنید با همون کابل های خودش وصل کنید به سیستم بازم صدا نمیده ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اول اينکه واقعاً از اينکه پيگير هستيد و صبورانه جواب همه دوستان رو مي‌ديد ازتون تشکر مي‌کنم.
    بعد اينکه چطور خودم مي‌تونم ريکاوري کنم؟ نرم افزاري نمي‌شه. امتحان کردم.
    زمانی میتونید نرم افزاری بکنید اینکارو که هارد دیتکت شده باشه و بتونید پارتیشن هاشو ببینید اگه اینطور باشه میتونید با نرم افزار ریکاوری بکنید

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام آقا مهرداد خسته نباشید عکس زیر از هارد سیگیت 500 سیستمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا میخوام بدونم مشکل هارد رفع شدنیه؟با hdd regenarator درست میشه یا باید low level format بشه
    البته فک میکنم اگه هم درست بشه از حجم هارد کم میشه درسته؟اگه کم میشه تقریبا چقدر کم میشه
    و این که اگه درست نشه اتفاقی میافته؟یکی از دوستام میگفت درستش نکنی روز به روز بدتر میشه درسته؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام آقا مهرداد خسته نباشید عکس زیر از هارد سیگیت 500 سیستمه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا میخوام بدونم مشکل هارد رفع شدنیه؟با hdd regenarator درست میشه یا باید low level format بشه
    البته فک میکنم اگه هم درست بشه از حجم هارد کم میشه درسته؟اگه کم میشه تقریبا چقدر کم میشه
    و این که اگه درست نشه اتفاقی میافته؟یکی از دوستام میگفت درستش نکنی روز به روز بدتر میشه درسته؟
    ممنون
    اول از همه با hdd regenerator اسکن کامل بکنید بعد برید رو low level format بعدش آپدیت فریم ویر درست نشد بگین
    ارور دومی زیاد مشکل ساز نیست براتون

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این دو قسمتم اگه پاسخ بدید ممنون میشم
    ممنون
    بعدم hdd reg توی محیط ویندوزم میتونم تست بگیرم یا حتما اون دیسک بوت را بسازم از اونجا تست بگیرم میشه آموزش کار باهاش را بزارید چون من اصلا نمیدونم چطور کار میکنه و این که حدودا چقدر طول میکشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این دو قسمتم اگه پاسخ بدید ممنون میشم

بعدم hdd reg توی محیط ویندوزم میتونم تست بگیرم یا حتما اون دیسک بوت را بسازم از اونجا تست بگیرم میشه آموزش کار باهاش را بزارید چون من اصلا نمیدونم چطور کار میکنه و این که حدودا چقدر طول میکشه؟
    باخود نرم افزار یک قسمت داره میتونید سی دی بوتیبل درست کنید درست که شد بعد سی دی رو بوت میکنید از طریق داس اسکن میکنید شما باید اسکن رو رو مود scan nad repair انجام بدین
    مدت زمانش بستگی به حجم هاردتون داره هرچی حجمش بیشتر باشه مدت زمان بیشتر ی طول میشکه ولی یک هارد 250 حدود 1ساعت و نیم طول میکشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •