درود
دیشب سرعت خوب بود ولی دور و ور 5:40 که بلند شدم ببینم چی شده متوجه شدم dc شده دوستان کسی با vuze کار میکنن میتونن راهنمای کنن چجوری تنظیم کنم که وقتی که وسط دانلود dc شد خودکار خودش مثله idm وصل بشه؟؟
سپاسگذارم
بدرود
با احترام
تیم مدیریت انجمن
درود
دیشب سرعت خوب بود ولی دور و ور 5:40 که بلند شدم ببینم چی شده متوجه شدم dc شده دوستان کسی با vuze کار میکنن میتونن راهنمای کنن چجوری تنظیم کنم که وقتی که وسط دانلود dc شد خودکار خودش مثله idm وصل بشه؟؟
سپاسگذارم
بدرود
آره من گرفتم
مگه چه اشتراکی رو گرفتی که سرعتت اینجوریه؟؟؟ :-o
دوستان چطوری بفهمم Downstream روی چنده؟
اون آی پی که چند صفحه قبل بود رو تو فایر فکس مینویسم میگه یوزرنیم پسوورد بده چکار باید کرد؟
هر دو رو بزن admin
خب admin نوشتم حل شد حالا میشه یه کم توضیح بدین چکار باید بکنم؟
Downstream (Kbps):572 این یعنی چی؟ من سرعت دانلودم هرگز از 20 بیشتر نمیشه
توقسمت Update Firmware شما تا حالا آپدیت کردین؟ اگه آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
بقیه جاهای مفیدشو میشه بگین انجام بدم
شرمنده پررو شدم
572 رو باید تقسیم بر 8 کنی تا حداکثر سرعت دانلودت رو بدست بیاری اگه هم حوصله نداری من حساب کردم برات میشه 71.5 پس اگه بد بینانه هم نگاه کنیم باید تا حدود 40 یا 50 سرعت داشته باشی چند تا لینک با هم بزار بعد سرعتا رو با هم جمع کن ببین سرعت کلیت چقدره مثلاً 3 تا لینک رو با هم از idm بزار دانلود بشه بعد تو یه لحظه ببین جمع سرعت چقدر میشه
هیچ چیزی رو هم لازم نیست update کنی
سلام
من سرویس 128 از اندیشه دارم، اگه بخوام Wi-Fi بگیرم باس چیکار کنم؟ نیار به مودم خاصی داره؟ سرعتش با این ADSL که دارم فرق میکنه؟ هزینه ش چقده؟
مرسی که جواب دادی ولی من بارها و بارها تو روزهای مختلف با تعداد فایل مختلف امتحان کردم اما همیشه سرعتم دور و بر 20 هستش و از 16 تا 21 متغیره
به نظر شما مشکلی وجود داره؟ چه کار باید بکنم؟
من استفاده میکنم اما برای گرفتن جواب این سوال بهتره به تایپیک تورن بری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرویس wi-fi تا جایی که من اطلاع دارم تو رشت راه نیوفتاده شما همون adsl رو میگیری با مودم wi-fi که مودم با سیم تلفن به خط تلفن ثابت وصل میشه بعد اینترنت رو به صورت wirless در اختیارتون میزاره که نیاز به کارت شبکه بی سیم هم دارید که معمولا رو لب تاب ها هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)