سلام.حالا اونجایی که تو ازمایشگاه اون غولو باید با اتیش بسوزونم گیر کردم اخه هر چقدر با اتیش می سوزونمش نمی میره لامسب...........
سلام.حالا اونجایی که تو ازمایشگاه اون غولو باید با اتیش بسوزونم گیر کردم اخه هر چقدر با اتیش می سوزونمش نمی میره لامسب...........
بهترین راه کشتن این غول :
ابتدا تمام قطعات قابل جدا شدن غول رو مثل دستها و سر رو توسط اسلحه هاتون جدا کنید . کافی است به انها شلیک کنید .
حال غول شما که گیاهی انسانی است اماده ابیاری است . منتهی به جای اب از اتش استفاده کنید . توصیه میشود از اتش افکن بـــــــــــــوق استفاده کنید .
شما میتوانید از ابیاری دیمه یا همان کپسول های گاز توی ازمایشگاه استفاده کنید . کافیه بندازیش رو زمین تا غول خودش ببلعتش و شما منفجرش میکنی .
در حین ابیاری (یا همان اتشیاری) اگر غول شما از طرف دستها یا سر رشد کرد سریعا با اسلحه ان را هرس کنید .
پس از ابیاری توسط اتش افکن غول شما اماده گل دادن است . این غول هر بار سه تا گل میدهد . تا گل های غول شکوفه دادند شما با اسلحه هاتون گل ها رو سم پاشی کنید .
شما باید این سه گل رو نابود کنید تا غول از بین برود .
امیدوارم چون به زبون طنز گفتم متوجه شده باشی![]()
Last edited by Gregar; 14-09-2011 at 19:50.
ببین همه ی اون کارایی که گفتی انجام دادم ولی وقتی بازوهاشو با تیر میزنم و کپسولو تو بقلش منفجر می کنم چند ثانیه بعدش دوباره دستاش در میادو همون اشو همون کاسه....
این دوستمون یه جوری توضیح داد به شما در حد فردوسی و حافظ استعاره داشت.
اول با شعله افکن به غوله شلیک کنید بعد چنتا غده مانند که نارنجی
هست رنگشون ازش میزنه بیرون بعد اونهارو با تیر بزنید.اینقدر اینکار رو انجام بدین تا تموم غده ها بترکه و بعد خوشو
آتیش بزنید تا بمیره
Last edited by alipsp; 15-09-2011 at 01:08.
ای بابا اینقدر هم سخت نیست . این بازی ها که فکری نیستن که شما توش گیر می کنید .
یکمی دقت کنید خودتون راه حل مشکلتون رو پیدا می کنید .
اون غوله در واقع گیاه هم هست . اون هایی که ازش میزنن بیرون هم گل هستن . در واقع ویروسش از طریق یه نوع گل به دست اومده .
سلام به همگی من تو مرحله اخر با مشکله کمبود گلوله مواجه شدم.کسی کد تقلب سراغ داره مشکل ما حل بشه؟
بله
اگه چیز پی ان داری برو تو سایت cheathappens.com دانلودش کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه اجرا نشد تو فولدر بازی کپی کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ترینر و دانلود کردم ولی دکمه ی numpad رو باید بزنم که بلد نیستم چون لپ تاپ دارم و مثل کی بورد پی سی نیست. در ضمن لحظه ای که بازی لود میشه باید دکمه رو بزنم یا نه؟کمک کنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)