6 تا مصدوم ؟؟؟
مطمئنی امیر جان ؟؟؟
6 تا مصدوم ؟؟؟
مطمئنی امیر جان ؟؟؟
مرسی ممد جان بابت خبرها...(امضات از قبلی که باحال تره : دی حال کردم)
امیدوارم رئال بازی خودشو بکنه و بازیکنای جوونش جو گیر نشن.....
برد این هفته رو هم تبریک میگم...تف تو روح مزدک که وقتی تصویر قطع شد گفت بازی با همین نتیجه تمام شده!!!
این هفته واسه من هفته فوتبالیه خوبی بود...
هم اینتر رم رو تحقیر کرد هم رئال آخر بازی برد و هم چلسی کلی گل زد...باشد که همیشه چونین باشد : دی
به امید پیروزی
بروبکس رئالی 25 دقیقه مونده به بازی. امیدوارم رئال خوب بازی بکنه و ببره.
Last edited by h_starboy; 21-10-2008 at 21:55.
واوووووووووووووو!امیدوارم رئال بازی خودشو بکنه و بازیکنای جوونش جو گیر نشن.....
به امید پیروزی
بابا مدیر شما کجا و اینجا کجا؟!؟!؟!
میگم که...همش تاثیرآنفولانزاست دیگه!: دی
-----------------------
منظورت از جوونا چی بود؟!؟!؟!؟من رو که نگفتی؟!!؟!؟زود باش معضرت بخواه!درسته که مدیری!اما نباید به جوونایی مثه من توهین کنی!: دی
--------------------
گیج میزنی ها!
بازی رئال و تو میگی به امید پیروزی؟!؟!؟!تنها چیزیمون که با هم فرق داره همینه!خوب تو هم بیا استقلالی شو شر رو بکنم تا بیام خونتون برا امر خیر!: دی : دی
---------------
میخوایم بترکونیم یووه رو!انتقام میگیریم ازشون...منکه قول میدم وسط زمین رو داشته باشم...
در واكنش به توهين در فرودگاه تورين - كاناوارو: چرا بايد به هواداران يووه حق بدهم؟
--------------------------------------------
بهترين بازيكن جهان در سال 2005 از توهين هموطنان خود در فرودگاه تورين ابراز تاسف و ناراحتي كرد.
به نقل از رويترز، فابيو كاناوارو گفت: دوستان اسپانيايي من از رفتار هموطنانم به شدت ناراضي شدند و باور نمي كردند هواداران يك تيم با بازيكن قديميشان اينگونه برخورد كنند.
وي ادامه داد: آيا هواداران ناپولي هم چنين استقبال را از من خواهند داشت؟ اگر اينطور است بهتر است با لباس رئال مادريد از فوتبال حرفه اي خداحافظي كنم.
كاپيتان ايتاليا افزود: زماني يوونتوس را ترك كردم كه متوجه شدم بيشتر افتخارات باشگاه با رشوه، فساد مالي و فريب اذهان عمومي به دست آمده است.
براي بازيكناني كه در يوونتوس مانده اند احترام قائلم؛ اما پس از آن همه تلاش و از خود گذشتگي چگونه ممكن بود در تيمي بمانم كه مربي و اكثر بازيكنانش به خاطر رسوايي باشگاهشان و سقوط به دسته دوم، رفته اند.
كاناوارو افزود: به هواداران حق نمي دهم. چرا بايد به آنها حق بدهم؟ آنها حقوق يك بازيكن قديمي را رعايت نكرده اند.
-----------------------
جوابشون رو با چند تا گل خوشکل میدیم...نامردا....
شوستر: همه را غافلگير ميكنيم
-----------------
سرمربي رئال مادريد در آستانه جدال مهم با يوونتوس ايتاليا از پيروزي قاطعانه مردانش خبر داد.
به نقل از آس اسپانيا، برنارد شوستر گفت: تاكتيك رئال مادريد تاك بعدي نيست و ما با بازي خوب خود همه را غافلگير مي كنيم.
وي افزود: بازيكنان رئال مادريد توانايي غلبه قاطعانه برابر يوونتوس ايتاليا را دارند و ثابت مي كنيم كه مادريد شخصيت قهرماني در اروپا را دارا است.
يوونتوس در ورزشگاه دل آلپي پذيراي شاگردان برند شوستر، سرمربي آلماني رئال مادريد است
"رانيري" در لبه پرتگاه
----------------
رسانههاي ايتاليا از حضور "روبرتو مانچيني" در يوونتوس خبر ميدهند.
كلوديو رانيري سرمربي كنوني يوونتوس عملكرد بسيار ضعيفي تا اينجاي فصل داشته و نتايج ضعيفي به ويژه در سري A ايتاليا بدست آورده است.
گزارشها در ايتاليا از احتمال بركناري رانيري طي روزهاي آينده خبر ميدهند و به نظر ميرسد در صورت شكست يوونتوس برابر رئال مادريد در ديدار سهشنبه شب دو تيم در ليگ قهرمانان اروپا سرمربي ايتاليايي يووه از سمت خود بركنار خواهد شد.
پايگاه اينترنتي كالچيو مركاتو مدعي شده است كه مانچيني سرمربي پيشين اينتر در يك مراسم ضيافت با سران يوونتوس ديدار داشته و درمورد مسايل مختلف كالچيو با آنها گفتوگو كرده است.
مانچيني در حال حاضر پس از كنار گذاشته شدن از سمت سرمربيگري اينتر بيكار است. اين در حاليست كه چندي پيش هواداران يوونتوس خواستار اخراج رانيري و برگزيدن سرمربي جديد براي يوونتوس شدند.
----------------------
با اینکه از رانیری خوش میاد اما حتما برکنار میشه....
من هم به گاگو جان اعتماد دارم. مطمئن هستم خوب بازی میکنه.منکه قول میدم وسط زمین رو داشته باشم...
عجب ترکیبیه. فقط امیدوارم هیگواین نره رو اعصابم مثل بازی قبل.
رائول کوشش پس؟ نمیاد؟
به نظر من ترکیب خیلی خوبیه...روبن رو هم میتونیم نیمه دوم بیاریم زمین...البته مشکلی که هست اینه که اگه خدایی نکرده با مشکل بربخوریم بازیکن تهاجمی نداریم که بیاریم تو زمین!ترکیب اعلام شده. روبن رو نیمکته:
کاسیاس - په په - هاینزه - کاناوارو - راموس - گاگو - اشنایدر - فن در فارت - هیگواین - رائول - نیستلروی
به امید برد رئال....(چه استرسی گرفتم!: دی)
بین دو نیمه همه بیاین....
فعلا...
نظر لطفته...پشیمونتون نمیکنم...من هم به گاگو جان اعتماد دارم. مطمئن هستم خوب بازی میکنه.
عجب ترکیبیه. فقط امیدوارم هیگواین نره رو اعصابم مثل بازی قبل.
رائول کوشش پس؟ نمیاد؟
منم امیدوارم...دیوانه کرده بود بازی قبل مارو!
فعلا که خیلیا نیستن....حالا ببینیم شاید بین دو نیمه اومدن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)