تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 538 از 2376 اولاول ... 3843848852853453553653753853954054154254858863810381538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,371 به 5,380 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

اینطور که در مورد فعالیتش در دوچرخه سواری میخوندم رگه هایی از اینده نگری را در کارهاش دیدم
    اگه واقعاً این طوری باشه، خیلی خوبه. مدیر باید آینده نگر باشه.. فقط امیدوارم مثل بقیه ی مدیرعامل ها، بعد از گرفتن سمتش، احساسی تصمیماتش رو نگیره..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من رفتم بخوابم شب بخیر...
    البته دیگه باید بگم صبح بخیر!
    چه کنیم کار ما برعکس کار جهانه
    =====

واعظ آشتياني: فقط عضو هيئت مديره استقلال هستم
    خبرگزاري فارس: عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: درحال حاضر صحبتي درخصوص مديرعاملي من نشده و هيئت مديره در اين مورد تصميم مي‌گيرد.
    اميررضا واعظ آشتياني در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا اين لحظه فقط من بعنوان عضو هيئت مديره باشگاه استقلال انتخاب شده‌ام و از مسائلي مانند مديرعاملي خود بي‌اطلاع هستم. اعضاي هيئت مديره در اين خصوص تصميم نهايي را خواهند گرفت.
    رئيس فدراسيون دوچرخه‌سواري در خصوص اينكه اگر هيئت مديره او را به عنوان مديرعامل انتخاب كند آيا اين سمت را قبول خواهد كرد، گفت: تصميم با هيئت مديره است اگر آنها اين تصميم را بگيرند و با من وارد مذاكره خواهند شد و در آن صورت يا من مي‌پذيرم يا اين مسئوليت به شخص ديگري واگذار مي‌شود.
    عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال در خصوص مكان هفدهمي ليگ برتر فوتبال عنون كرد: در حال حاضر راجع به اين مسائل اظهار نظر نمي‌كنم و بعنوان يك طرفدار قديمي تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا اين باشگاه به موفقيت برسد.
    Last edited by Alireza Taji; 18-09-2008 at 04:29.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

خوب بخوابی.. منم کم کم برم بخوابم.. ممنون بابت اطلاعاتی که در مورد آشتیانی دادی..
    من که میگم خودش مدیرعامل میشه..
    شب خوش علیرضا..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بعنوان يك طرفدار قديمي تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا اين باشگاه به موفقيت برسد.
    پس آشتیانی استقلالیه..

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینا کی هستند که میارند برای استقلال . باید برند یه پولدار بردارند بیارند که یک کمکی به اقتصاد استقلال بشه نه اینا که دستشون توجیب دولته

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ضمنا اونجوری که صبح ازرادیو جوان شنیدم یک نفربه هیات مدیره استقلال اضافه شده که جزوصنف مبل فروشاست فکر کنم همین علی انصاری باشه . خب ظاهر مبل خونه های بازیکنامون به زودی عوض میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا کنه با برد امروز ناکامی ها تموم شه.
    من میگم بهتره دیگه 4 دفاعه رو شروع کنیم من این رو خیلی میپسندم با توجه به غیبت بعضی از بازیکنان:
    وحید
    منیعی کوشکی قربانی امیرآبادی

پولادی جباری کاظمی حیدری

جان واریو
    مجیدی
    Last edited by amirtaker; 18-09-2008 at 09:20.

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

ولی به نطر من از عباس فرد حتما باید تو خط حمله استفاده کنه
    تو بازی قبلی یه تیکه های خوبی از خودش نشون داد

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

داشتم این چند صفحه رو میخوندم که دوستان گفته بودند که کسی به فکر آینده نیست و بازیکنای جوون نمیارن و چرا مدیریت خودمونو با باشگاه های اروپایی مقایسه نمی کنیم و... یاد یه مطلبی افتادم که قبلا خونده بودم گفتم بزارم بخونین:

باشگاه رئال مادرید استعدادیاب های خود را به کشورهای فقیر قاره آمریکا میفرسته و بازیکنانی از خانواده های فقیر رو که بدردشون بخوره باهاش قرارداد می بندن قرارداد یه بازیکن 17 ساله که فقیر هم بوده اینجوری بوده: بازی در تیم رئال مادرید ( احتمالا پایه ) در ازای 3 وعده غذای روزانه و جای خواب.
    یه قرونم بهش ندادن نه بعنوان قرارداد و پیش قرارداد و دستمزد هفتگی و در کل هیچ. حالا فکر کنین که چند سال بعد این بازیکنو بفروشن ( حداقل 2 میلیون یورو) چقدر سود می کنن تازه این فقط یه نفره از یک کشور

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

3

داشتم این چند صفحه رو میخوندم که دوستان گفته بودند که کسی به فکر آینده نیست و بازیکنای جوون نمیارن و چرا مدیریت خودمونو با باشگاه های اروپایی مقایسه نمی کنیم و... یاد یه مطلبی افتادم که قبلا خونده بودم گفتم بزارم بخونین:

باشگاه رئال مادرید استعدادیاب های خود را به کشورهای فقیر قاره آمریکا میفرسته و بازیکنانی از خانواده های فقیر رو که بدردشون بخوره باهاش قرارداد می بندن قرارداد یه بازیکن 17 ساله که فقیر هم بوده اینجوری بوده: بازی در تیم رئال مادرید ( احتمالا پایه ) در ازای 3 وعده غذای روزانه و جای خواب.
    یه قرونم بهش ندادن نه بعنوان قرارداد و پیش قرارداد و دستمزد هفتگی و در کل هیچ. حالا فکر کنین که چند سال بعد این بازیکنو بفروشن ( حداقل 2 میلیون یورو) چقدر سود می کنن تازه این فقط یه نفره از یک کشور
    بابا هنوز چک بسیاری از بازیکنان پاس نشده.قولی رو که به جان واریو دادنم هنوز انجام ندادن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •