اگه واقعاً این طوری باشه، خیلی خوبه. مدیر باید آینده نگر باشه.. فقط امیدوارم مثل بقیه ی مدیرعامل ها، بعد از گرفتن سمتش، احساسی تصمیماتش رو نگیره..اینطور که در مورد فعالیتش در دوچرخه سواری میخوندم رگه هایی از اینده نگری را در کارهاش دیدم
اگه واقعاً این طوری باشه، خیلی خوبه. مدیر باید آینده نگر باشه.. فقط امیدوارم مثل بقیه ی مدیرعامل ها، بعد از گرفتن سمتش، احساسی تصمیماتش رو نگیره..اینطور که در مورد فعالیتش در دوچرخه سواری میخوندم رگه هایی از اینده نگری را در کارهاش دیدم
من رفتم بخوابم شب بخیر...
البته دیگه باید بگم صبح بخیر!
چه کنیم کار ما برعکس کار جهانه
=====
واعظ آشتياني: فقط عضو هيئت مديره استقلال هستم
خبرگزاري فارس: عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال تهران گفت: درحال حاضر صحبتي درخصوص مديرعاملي من نشده و هيئت مديره در اين مورد تصميم ميگيرد.
اميررضا واعظ آشتياني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: تا اين لحظه فقط من بعنوان عضو هيئت مديره باشگاه استقلال انتخاب شدهام و از مسائلي مانند مديرعاملي خود بياطلاع هستم. اعضاي هيئت مديره در اين خصوص تصميم نهايي را خواهند گرفت.
رئيس فدراسيون دوچرخهسواري در خصوص اينكه اگر هيئت مديره او را به عنوان مديرعامل انتخاب كند آيا اين سمت را قبول خواهد كرد، گفت: تصميم با هيئت مديره است اگر آنها اين تصميم را بگيرند و با من وارد مذاكره خواهند شد و در آن صورت يا من ميپذيرم يا اين مسئوليت به شخص ديگري واگذار ميشود.
عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال در خصوص مكان هفدهمي ليگ برتر فوتبال عنون كرد: در حال حاضر راجع به اين مسائل اظهار نظر نميكنم و بعنوان يك طرفدار قديمي تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا اين باشگاه به موفقيت برسد.
Last edited by Alireza Taji; 18-09-2008 at 04:29.
خوب بخوابی.. منم کم کم برم بخوابم.. ممنون بابت اطلاعاتی که در مورد آشتیانی دادی..
من که میگم خودش مدیرعامل میشه..
شب خوش علیرضا..
پس آشتیانی استقلالیه..بعنوان يك طرفدار قديمي تمام تلاش خود را انجام خواهم داد تا اين باشگاه به موفقيت برسد.
اینا کی هستند که میارند برای استقلال . باید برند یه پولدار بردارند بیارند که یک کمکی به اقتصاد استقلال بشه نه اینا که دستشون توجیب دولته
ضمنا اونجوری که صبح ازرادیو جوان شنیدم یک نفربه هیات مدیره استقلال اضافه شده که جزوصنف مبل فروشاست فکر کنم همین علی انصاری باشه . خب ظاهر مبل خونه های بازیکنامون به زودی عوض میشه
خدا کنه با برد امروز ناکامی ها تموم شه.
من میگم بهتره دیگه 4 دفاعه رو شروع کنیم من این رو خیلی میپسندم با توجه به غیبت بعضی از بازیکنان:
وحید
منیعی کوشکی قربانی امیرآبادی
پولادی جباری کاظمی حیدری
جان واریو
مجیدی
Last edited by amirtaker; 18-09-2008 at 09:20.
ولی به نطر من از عباس فرد حتما باید تو خط حمله استفاده کنه
تو بازی قبلی یه تیکه های خوبی از خودش نشون داد
داشتم این چند صفحه رو میخوندم که دوستان گفته بودند که کسی به فکر آینده نیست و بازیکنای جوون نمیارن و چرا مدیریت خودمونو با باشگاه های اروپایی مقایسه نمی کنیم و... یاد یه مطلبی افتادم که قبلا خونده بودم گفتم بزارم بخونین:
باشگاه رئال مادرید استعدادیاب های خود را به کشورهای فقیر قاره آمریکا میفرسته و بازیکنانی از خانواده های فقیر رو که بدردشون بخوره باهاش قرارداد می بندن قرارداد یه بازیکن 17 ساله که فقیر هم بوده اینجوری بوده: بازی در تیم رئال مادرید ( احتمالا پایه ) در ازای 3 وعده غذای روزانه و جای خواب.
یه قرونم بهش ندادن نه بعنوان قرارداد و پیش قرارداد و دستمزد هفتگی و در کل هیچ. حالا فکر کنین که چند سال بعد این بازیکنو بفروشن ( حداقل 2 میلیون یورو) چقدر سود می کنن تازه این فقط یه نفره از یک کشور
بابا هنوز چک بسیاری از بازیکنان پاس نشده.قولی رو که به جان واریو دادنم هنوز انجام ندادن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)